Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Växelbruksvägen 15

Nedersta Trädgårdsstad VÄSTERHANINGE

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Växelbruksvägen 15

Antal rum 4 rum + kök
Boarea 100,00 kvm
Ekonomisk plan

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 9
Ekonomi Avgift: 3 774 kr/mån inkl. vatten, två parkeringsplatser områdesskötsel och sophämtning
Andel av årsavgift: 5,41989%
Driftskostnad 19 550 kr/år
varav
Värme: 11 050 kr
El: 4 500 kr
Försäkring: 4 000 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Driftskostnaderna är en uppskattning och kan variera beroende på förbrukning och avtal.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej
Allmänt PARKERING
Till varje bostad hör två parkeringsplatser längs med gata.

TV / INTERNET
Fiber via Telia. Abonnemang bekostas av bostadsrättshavaren.

Byggnad

Byggnadstyp Bostadsrättsparhus
Byggnadsår 2020
Uppvärmning Frånluftsvärmepump med återvinning. Vattenburen golvvärme.
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Haninge Nödesta 8:267
Välkommen till Nederstahöjden och denna natursköna idyll mitt i Nedersta Trädgårdsstad, Västerhaninge. Här erbjuds ett boende i modern tappning med vitmålad, liggande träpanel och stora fönsterpartier. Ett modernt och elegant hus vars uttryck smälter väl in i de natursköna omgivningarna. Bostäderna är belägna med närhet till både natur och citypuls i ett område som växer så det knakar! Varje hus har tillgång till två parkeringsplatser längs med gata, externt förråd och uteplatser.

Interiört möts vi av en modern och nordisk stil med genomtänkta materialval såsom kvalitetskök från Ballingslöv med pärlgrå skåpsluckor, trendigt bistroinspirerat kakel och integrerade vitvaror från Cylinda. Badrummen är försedda med el-buren komfortvärme och spotlights i tak. Grått klinkergolv matchas med vitt kakel.

Husen upplåts med bostadsrätt vilket gör att insatsen blir lägre, du slipper lagfartskostnad, stämpelskatt och får samtidigt ett bekvämt boende där föreningen tar hand om allt runt omkring.

ENTRÉPLAN

HALL

Praktisk hall med grått klinkergolv med vattenburen golvvärme och vita väggar. Plats för hatthylla. Garderob samt teknikskåp.

VARDAGSRUM

Ljust och lättmöblerat vardagsrum med vita väggar och ekparkett med golvvärme. Stora fönsterpartier ger generöst ljusinsläpp och genom altandörr nås bostadens altan.

ALTAN / UTEPLATS

Utgång från vardagsrum till den trädäckade altanen med plats för utemöbler, grill och solstol. Mellan altan och förråd finns gräs.

KÖK

Rymligt och välplanerat kök från Ballingslöv med generöst tilltagna arbetsytor och gott om plats för köksmöblemang. Här finns köksluckor i pärlgrått, kakel på vägg, ekparkett och golvvärme. Köket är utrustat med maskinell utrustning från Cylinda i form av integrerad kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll samt köksfläkt.

BADRUM 1

Stort helkaklat badrum med vita väggar och mörkgrått klinkergolv med golvvärme. Kommod med bra förvaring, wc, dusch med vikbara glasväggar, handdukstork och infällda spotlights i tak. Förberett för tvättmaskin och torktumlare.

ÖVRE PLAN

SOVRUM

Tre bra sovrum med ekparkett, ljusa väggar och fönster. Garderober i varje sovrum.

BADRUM 2

Stort badrum med helkaklade vita väggar och mörkgrått klinkergolv med golvvärme. Kommod med bra förvaring, WC, dusch med glasväggar. Handdukstork och infällda spotlights i tak. Tvättmaskin och torktumlare.

Gavelradhus i Nedersta Trädgårdsstad!

Gavelradhus i natursköna Nedersta Trädgårdsstad med låg månadsavgift, två uteplatser och en hög standard! Här erbjuds ett boende i två plan om totalt 100 kvm med goda parkeringsmöjligheter och låga driftskostnader. Det nyetablerade området är populärt och ytterst barnvänligt. Välkommen på visning!

Förening

Växelbruksvägen 15

Förening

Brf Nederstahöjden

Allmänt om föreningen

Brf Nederstahöjden består av 18 bostäder fördelade på 5 huskroppar. Husen uppfördes under 2020 och består av par- och radhus om 130 kvm respektive 100 kvm. Samtliga bostäder är upplåtna med bostadsrätt. Varje bostad har egen ingång och uteplats.

Bostadsrättsformen skapar trygghet och enkelhet i boendet. Fördelen är att du slipper lagfartskostnad samt kostnader för pantbrev.

VITVAROR - KÖK
KÖKSFLÄKT, Cylinda Astro
INDUKTIONSHÄLL, Cylinda IHI 6160
INBYGGNADSUGN, Cylinda IBU 82 RF
DISKMASKIN, Cylinda DM 3035 FL
KYLSKÅP, Cylinda KI 6177
FRYSSKÅP, Cylinda Fi 6177 N

VITVAROR - BADRUM
TVÄTTMASKIN Cylinda FR-5074
TORK Cylinda TVP-5071

TEKNISK BESKRIVNING/BYGGFAKTA

Grundläggning: Platta på mark
Stomme/bjälklag: Träkonstruktion
Ytterväggar: Träkonstruktion
Innerväggar, lgh-skiljande: Träkonstruktion, extra isolerad
Innerväggar, ej bärande: Träreglar, gips och plyfa, extra isolerad
Yttertak: Takstolar av trä under lutande delar. Schingelpapp.
Fasad: Liggande träpanel
Interna trappor: Träkonstruktion
Fönster/altandörrar: 3-glas energifönster
Entrédörrar: Trä
Värmeproduktion: Frånluftsvärmepump
Värmedistribution: Vattenburen golvvärme
Värme badrum: Elburna golvvärmeslingor för komfortvärme
Ventilation: Mekanisk frånluft i kök och badrum med energiåtervinning
Elinstallationer: EL-central med automatsäkringar, jordfelsbrytare

NATUR OCH FRITID
För golfintresserade finns en uppsjö med trevliga banor runt knuten. HaningeStrand golfklubb, Årsta golfklubb, Husby GC och Haninge golfklubb. Närheten till skärgården gör det tillgängligt för båtliv, fiske och långfärdsskridskor under vinterhalvåret. De underbara skärgårdsöarna Utö, Ornö och Muskö ligger alla i Haninge kommun och är väl värda ett besök. Vid Hanvedens idrottsplats finns bollplaner, löparbana och ishall. Fina elljusspår för jogging och skidåkning ligger intill. Blåkulla Gård är ett måste för hästintresserade.

Vid Tyresta Nationalpark finns den största och finaste urskogen söder om Dalälven med gott om vandringsleder och attraktiva rastplatser. Gammelskogen har en särpräglad skönhet och är en fristad för många ovanliga växt- och djurarter. Här kan du uppleva orördhet, tystnad och avskildhet. Tröttnar du på friluftsliv och fysiska aktiveter kan du roa dig kungligt på Häringe Slott som ligger i Väster Haninge. Här finns Sveriges första utomhuspool och bowlingbana. Dessutom finns högklassig fotokonst, tennis, yoga, matlagning och god champagne.

Tv och bredband

Tecknas enskilt av den boende. Fiber via Telia finns.

Parkering

Två parkeringsplatser ingår i avgiften.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Nedersta Trädgårdsstad ligger naturskönt och lantligt, 15 minuters gångväg från Västerhaninge centrum. Västerhaninge är en del av skärgårdskommunen Haninge med närhet till Muskö och Årsta Havsbad. Trädgårdsstaden kommer att bestå av charmiga radhus och villor med småstadskänsla. Här kan barnen tryggt springa fritt mellan lekplatsen och trädgården.

Närservice

I Västerhaninge centrum finns livsmedelsbutiker, apotek, systembolag, bageri, banker, frisör, gym och optiker. Här finns även en pub och ett par restauranger. Missa inte Rainer och Maritha Paus Bagarstuga som förutom nybakat bröd även serverar luncher och de läckraste bakverken!

Kommunikation

Järnvägen Nynäshamn-Stockholm passerar Västerhaninge, som har egen pendeltågstation nära Västerhaninge centrum ca 2 km från bostaden. Det går ca fyra tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn. Intill stationen finns en bussterminal med ett flertal busslinjer. Vid stationen finns även en infartsparkering och taxistation. Restiden med tåg till Stockholm eller Nynäshamn är cirka 30 minuter. Pendeltågsstation finns även i Krigslida 1 km från Trädgårdsstaden.

Parkering

Två parkeringsplatser längs med gata ingår i månadsavgiften.

Övrigt

I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier samt förskolor. I takt med att Trädgårdsstaden utvecklas planeras för ytterligare förskoleplatser. Närmaste skola är Ribbybergs-skolan med klasser F-6. Ribbyskolan för högstadieelever ligger strax innan Västerhaninge centrum. Under 2021 öppnar en ny förskola i området, via Jensen Education.

Bilder

Visa alla

HitCounter