Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Huggarvägen 48, markplan

Västerhaninge VÄSTERHANINGE

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Huggarvägen 48, markplan

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 73,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 99-2409-1-104-8
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 5 171 kr/mån inkl värme, VA och kabel-tv
Andel i föreningen: 0,34188%
Andel av årsavgift: 0,34188%
Driftskostnad 3 500 kr/år
varav
El: 3 500 kr
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1971
Energideklaration
Utfärdad den 2 juni 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 137 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 141 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Ribby 2:320

Stambytt och välplanerad trea i markplan

Välkommen till denna stambytta och snyggt inredda 3:a om 73 kvm i Brf Berget i Västerhaninge.

Här erbjuds ett praktiskt boende i markplan - perfekt för både barnfamilj eller för dig som är äldre och inte vill/kan gå i trappor. Bostaden har ett trevligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet med balkong med utsikt mot innergården (med fin lekplats) och två sovrum som vetter i lugnt läge mot den gröna baksidan. Helkaklat fräscht badrum samt gott om förvaringsmöjligheter.

På bekvämt promenadavstånd från bostaden finns Coop närbutik samt en kvarterskrog.
Här finns även busshållplats med bussar till Västerhaninge station och Årsta Slott. Västerhaninge Centrum är beläget ca 2 km från bostaden och erbjuder en härlig småstadskänsla med butiker, restauranger, banker, vårdcentral och Systembolag.

Järnvägen Nynäshamn-Stockholm passerar Västerhaninge, som har en egen pendeltågstation nära centrum. Det går ca 4 tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn. Station finns även i Krigslida. I anslutning till stationen i Västerhaninge centrum finns en bussterminal och ett flertal busslinjer trafikerar bussterminalen. Vid stationen finns även en infartsparkering och taxistation och restiden med tåg till Stockholm eller Nynäshamn är ca 30 minuter. Motorvägen till Stockholm passerar strax utanför området.

Förening

Huggarvägen 48, markplan

Förening

HSB BRF Berget i Västerhaninge

Allmänt om föreningen

HSB Brf Berget i Västerhaninge äger fastigheterna Ribby 2:320 & Ribby 2:321 i Haninge kommun. Föreningen består av totalt 287 lägenheter och bildades 1970.

HSB sköter föreningens ekonomiska förvaltning.

Tv och bredband

Grundutbud genom kabel-tv från Comhem ingår i avgiften. Bredband finns via Telenor eller Comhem.

Parkering

Garage finns med 73 bilplatser (400 kr/mån) och utomhus finns 75 platser med motorvärmare (300 kr/mån) samt 87 st utan motorvärmare (200 kr/mån). För motorcyklar finns 15 platser. (200 kr/mån) Gästparkering med 18 bilplatser. Det är tillåtet att parkera längs Huggarvägen 14-40 utan avgift kvällar, nätter och helger. Separat kö till p-platser och garage.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen höjde avgifterna med 6% inför 2019. Årsavgiften för 2020 är oförändrad. För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen.

Övrigt

I en fristående byggnad finns 7 tvättstugor med vardera två tvättmaskiner, ett torkskåp och en torktumlare. Tvättstugorna får användas mellan 07.00-23.00. Varje tvättpass är fyra timmar. Tvättstugorna är nyrenoverade och håller hög standard.

Föreningen har en lokal som medlemmarna får nyttja mot en avgift på 100 kronor. Lokalen är lämplig för middagar, kalas, studiecirklar etc. I lokalen finns även övernattningsmöjlighet för en mindre summa per natt.

Föreningen kräver medlemskap i HSB. Vid köp deponeras 500 kr per köpare samt så skall köparen/köparna betala en medlemsavgift om 300 kr.

För ytterligare information om föreningen se: www.hsb.se/stockholm/brf/bergetivasterhaninge

Överlåtelseavgift

1 656 kr

Pantsättningsavgift

710 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

I Västerhaninge finns flertalet bostadsområden. Utbyggnad av dessa har skett från 60-talet fram till mitten av 80-talet. Det finns både bostadsrätter, hyresrätter och flera områden med villor och grupphus. De äldsta är från mitten av 40-talet. Flera områden är också under uppförande med både villor och bostadsrätter. I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Ett sjukhem (långvård) finns också. Järnvägen Nynäshamn-Stockholm passerar Västerhaninge, som har en egen pendeltågstation nära centrum. Det går ca 4 tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn. Station finns även i Krigslida.

Närservice

Västerhaninge centrum har ett stort utbud av service och är beläget nära pendeltågsstationen. Här finns både bank, apotek, matvarubutiker, post, bibliotek och systembolag. Även Folktandvård, vårdcentral och gym finns också. Runtom i bostadsområdena finns flera närbutiker. Även ett mindre centrum finns i Åby.

Kommunikation

Från Västerhaninge går det snabbt att ta sig ut på 73:an/Nynäsvägen och med bil tar det ca 20 minuter in till stan. I anslutning till stationen i Västerhaninge centrum finns en bussterminal. Ett flertal busslinjer trafikerar bussterminalen. Vid stationen finns även en infartsparkering och taxistation. Restiden med tåg till Stockholm eller Nynäshamn är ca 30 minuter.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter