Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Gränsvägen 8

Västerhaninge

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Gränsvägen 8

Antal rum 2 rum
Boarea 59,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 99-2401-1-52-6
Ekonomi Avgift: 4 103 kr/mån Ingår i avgift: El, värme, vatten, Tv
Andel i föreningen: 0,88359%
Driftskostnad 2 270 kr/år
varav
Försäkring: 2 270 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Ingår i avgiften: El, Värme, vatten, tv Överlåtelseavgift betalas av säljare: 1627 kr Pant: 697 kr
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1955
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 9 juli 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 112 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. RIBBY 2:183
VÄLPLANERAD 2:A MED BALKONG OCH HÄRLIGT LJUSINSLÄPP

HELKAKLAT FRÄSCHT DUSCHRUM OCH RENOVERAT KÖK

HALL
Rymlig entréhall med mörkt klinkergolv och målade väggar. Goda avhägningsmöjligheter direkt till höger.

KÖK
Direkt till vänster i hallen når du det läckra köket med stor matplats för ca 4 personer. Köket har svarta skåpsluckor, gott om arbetsyta, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro samt kyl/frys, spis och spisfläkt.

SOVRUM
Mysigt sovrum med laminatgolv målade väggar och garderober.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med parkettgolv, målade väggar och utgång till balkong mot den mysiga innergården.
.
BADRUM
Helkaklat badrum med dusch, wc, tvättställ och tvättmaskin.

Charmig 2:a med balkong på 1:a våning!

Välkommen till en charmig 2:a 1 trappa upp i huset om 59 kvm på Gränsvägen 8.
Här erbjuds en välplanerad bostad med ett stort och rymligt sovrum, en stor och välkomnande hall med angränsade klädkammare, stambytt och helkaklat badrum från 2009 och ett rymligt vardagsrum med bra sociala ytor. Här bor ni i en trevlig lägenhet 1 trappa upp i huset helt insynsskyddat med härliga vyer över området. Sitt på balkongen och njut av den fina gården!

Lägenheten ligger med närhet till både mataffärer, restauranger, utmärkta kommunikationer och en vacker natur alldeles runt husknuten. Precis utanför entrén finner ni en lekplats och ca. 100 m från porten ligger Coop nära. Inom ca. 10 minuters gångavstånd finner ni Västerhaninge Centrum med mataffärer, apotek, systembolag, gym, restauranger samt övrig service. I närområdet finns även ett flertal skolor och förskolor.

Kommunikationsmöjligheterna är mycket goda här bor ni 200 m från busshållplatsen som tar er antingen till Västerhaninge station eller ut till Årsta Havsbad. Endast 10 minuters promenadavstånd till Västerhaninge station där ni hittar pendeltåget som tar er in till Stockholm City på 30 min eller ner till Nynäshamn, samt bussar till övriga Haninge.

Förening

Gränsvägen 8

Förening

HSB Brf Ribby i Västerhaninge

Allmänt om föreningen

I föreningen finns 117 lägenheter med bostadsrätt, 3 större lokaler med hyresrätt, 18 garage och 43 parkeringsplatser (varav 22 st med el-stolpe)

Föreningen har bredbandsnät genom bredbandsbolaget samt även Comhem.

I föreningen finns ett hobbyrum precis intill tvättstugan på Gränsvägen 6. Detta rum kan nyttjas kostnadsfritt av alla medlemmar i Brf Ribby. Hobbyrummet består av arbetsbänkar, en pelarborrmaskin, en träsvarv samt några enklare verktyg och maskiner. Föreningslokal finns att hyra.

Badrummen stambyttes 1997-1998.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

I Västerhaninge finns flertalet bostadsområden. Utbyggnad av dessa har skett från 60-talet fram till mitten av 80-talet. Det finns både bostadsrätter, hyresrätter och flera områden med villor och grupphus. De äldsta är från mitten av 40-talet. Flera områden är också under uppförande med både villor och bostadsrätter. Västerhaninge Centrum är beläget vid pendeltågstationen. Här finns matbutik, flera banker, apotek, bibliotek, systembolag m.m. Folktandvård, vårdcentral och gym finns också. I bostadsområdena finns också flera närbutiker. I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Ett sjukhem (långvård) finns också. Järnvägen Nynäshamn-Stockholm passerar Västerhaninge, som har en egen pendeltågstation nära centrum. Det går ca 4 tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn. Station finns även i Krigslida. I anslutning till stationen i Västerhaninge centrum finns en bussterminal. Ett flertal busslinjer trafikerar bussterminalen. Vid stationen finns även en infartsparkering och taxistation. Restiden med tåg till Stockholm eller Nynäshamn är ca 30 minuter.

Bilder

Visa alla

HitCounter