Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Mässingsgränd 58

Grimsta Vällingby

3 595 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Mässingsgränd 58

Antal rum 5 rum + Kök
Boarea 114,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 20
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 3 595 000 kr utgångspris
Avgift: 7 123 kr/mån inkl värme, V/A & basutbud kabel-TV. Obligatorisk kostnad för fiber om 125 kr/månad tillkommer.
Andel i föreningen: 2,4853%
Andel av årsavgift: 2,4853%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp 2-plan radhus
Byggnadsår 2001
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration Utfärdad
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Mässingen 1
RUMSBESKRIVNING

ENTRÉPLAN
Hall:
Här möts du av en rymlig och luftig entréhall med gott om plats för avhängning av ytterkläderna. Öppenheten som entrén ger mot trappan och vidare in till bostaden är ett härligt välkomnande till hemmet! Hallen rymmer även barnvagn om så.

Kök:
Rymligt kök med vita skåpluckor och kakel på väggen ovanför bänkskivan. Bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Maskinellt finns spis, fläkt, kyl och frys samt diskmaskin. Matplatsen rymmer fyra-sex personer och närheten från köket till uteplatsen på framsidan är mycket praktiskt för att ta med mat och dryck till måltiden.

Tvättstuga:
In anslutning till köket ligger tvättstugan och här finns tvättmaskin och torkskåp, tvättho och skåp till förvaring.

Badrum:
Rymligt badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Handfat med kommod, handdukstork, toalett och dusch.

Vardagsrum:
Här finns gott om plats för både sällskapsmöbler och matbord med plats för släkt och vänner när de kommer på besök. Via vardagsrummet kommer du ut till altanen och trädgården på baksidan med kvällssol. Altanen med sin enorma yta ger plats för flera olika möbleringar och en plats oavsett tid på dygnet att längta till.


ÖVRE PLAN
Sovrum:
Övre planet bjuder på hela fyra ordentliga sovrum på samma våningsplan vilket är väldigt praktiskt och unikt. Det allra flesta stora villor kan inte erbjuda så många sovrum så här finns verkligen plats för familjens alla medlemmar eller arbetsrum om så. Två av sovrummen, sovrum 2 och 4 rymmer enkelt dubbelsäng och sovrumsmöbler. Sovrum 1 och 3 fungerar ypperligt som barnsovrum eller arbetsrum. Sovrum 1 och 2 bjuder dessutom på otroliga 3,5 meter i takhöjd som skapar härlig rymd och karaktär.

Badrum:
Stort badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Badkar, handfat med kommod, toalett och handdukstork.


OMRÅDE
Mässingsgränd ligger vid kanten av Grimsta naturreservat med stora härliga gräs och skogsytor.
Grimsta naturreservat är en underbar plats för att promenera eller jogga, rida eller ta en svamp- och bärplockarrunda. I öppna partier bjuds det på vacker utsikt över Mälarens glittrande vatten och längs de lummiga strandpromenaderna finns biologiskt värdefulla våtmarker. Vid Maltesholm och Tyska botten sträcker gamla grova ekar ut sina knotiga grenar över stigen.

Inom gångavstånd finns gott om aktiviteter för den idrottsintresserade. På Grimsta IP, BPs hemvist, finns flera bollplaner, ishall samt ett stall med ridskola. I Grimstaskogen hittar du även ett antal utegym, löparspår av olika längd och en skjutbana. Går du nordväst runt Grimstaskogen kommer du till Maltesholmsbadet och åt nordöst finner du Kanaanbadet med kaféer och minigolf.

Från Mässingsgränd tar det ca 10 minuter att promenera till Vällingby Centrum med Butiker, Biograf, Bibliotek, Simhall, Kulturhus samt Tunnelbanans gröna linje som smidigt tar dig in till city via Bromma.

Återvändsgata. Gavelradhus. Hela fyra sovrum! Två badrum. Sol från morgon-kväll.

- Perfekt läge i området
- Gavelradhus med stor grönskande tomt
- Sol från morgon till kväll
- Barnvänlig återvändsgata
- Hela fyra ordentliga sovrum på samma våningsplan
- Två badrum, ett med dusch och ett med badkar.
- Två stora uteplatser
- Mycket nära både skola och förskola
- Ca fem-tio minuters promenad till T-bana och Vällingby centrum.

Letar ni radhus i området så missa inte detta! Optimalt planerad och funktionell bostadsrätt byggd 2001 med plats för stora familjen. Unikt tillfälle att förvärva gavelhuset som bjuder på mängder av möjligheter och bästa tänkbara läge på barnvänlig återvändsgata. Endast ett par minuter från skola och förskola, fantastiska grönområden och idrottsplats, bra kommunikationer med ca 5-10 minuters promenad till T-bana och Vällingby centrum. Genomgående gott skick. Hela fyra ordentliga sovrum på övre plan samt ett badrum.
Lugn återvändsgata med stor och mycket privat insynsskyddad trädgård. Härliga grönskande ytor och gott om plats för barnlek och planteringar där gavelläget ger den fantastiska fördelen att kunna gå runt huset inne på tomten. Två ordentliga uteplatser med sol från morgon till kväll. Rymligt kök, fyra ordentliga sovrum på samma våningsplan, lättmöblerat vardagsrum och två badrum, ett på varje plan. Tvättstuga. Brf innehållande 41 bostadsrättsradhus som alla byggdes 2001.
Välkommen till Mässingsgränd 58!

***Kommande försäljning. Kontakta mäklare för mer information och intresse till förhandsvisning***

Förening

Mässingsgränd 58

Förening

HSB Bostadsrättsförening Guldet i Stockholm

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Guldet innefattar 41 bostadsrättsradhus på Mässingsgränd i Vällingby. Husen är byggda i funkisstil med putsade fasader under pulpettak. Samtliga bostadsrätter är på 4-5 rum och kök på 114kvm. På övervåningen ger snedtaken en högsta takhöjd på runt 3,5m. Husen är byggda av sunda material och har miljöanpassade utrymmen samt utrustning för källsortering.
Föreningens hemsida; https://brfguldet.se/

På föreningens mark finns två lekplatser, 41 stycken odlingslotter om ca 7kvm (en för varje lägenhet) och i den västra delen av området finns en grillplats. I ett av soprummen finns en kompostkvarn för matrester som ger jord till odlingslotterna. I anslutning till husen finns 26 carports, 30 p-platser varav sex med elstolpe samt 11 besöksparkeringar.

Tv och bredband

Kabel-TV via Comhem. Basutbudet ingår i avgiften.
Bredband finns via fiber (1000/1000 Mbit) där en obligatorisk kostnad om endast 125 kr/månad tillkommer. Leverantör A3 (www.a3.se).

Parkering

P-plats med elstolpe kostar f.n. 350 kr/månad.
Carport kostar f.n. 550 kr/månad.
Separat kösystem till dessa.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter