Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tullgarnsgatan 23

Kungsängen/Industristaden UPPSALA

2 995 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Tullgarnsgatan 23

Antal rum 3 rum
Boarea 90,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr Q:721
Våning 7 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 995 000 kr utgångspris
Avgift: 4 102 kr/mån Inklusive värme och kallvatten. Obligatorisk avgift om 220 kr/månad tillkommer för bredband, tv och fasta kostnaden för ip-telefoni.
Andel i föreningen: 1,861%
Driftskostnad 7 008 kr/år
varav
El: 4 608 kr
VA: 2 400 kr
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus, bostadsrätt
Byggnadsår 2012
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk
Energideklaration
Utfärdad den 5 februari 2016
Energiklass: D
Energiprestanda: 53 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
HALL
Hall med stora klinkerplattor i mörkgrått, jordfärgade väggar och skjutdörrsgarderob i kulören valnöt.

DUSCH/WC
Underbart våtrum med stora, svarta kakelplattor på väggar, svart klinkergolv, fondvägg i glasmosaik, spotlights i tak, duschvägg i klarglas samt kommod och spegelskåp i valnöt. Detta badrum har en härlig spa-känsla som bör upplevas på plats.

VARDAGSRUM
Stort, socialt och luftigt vardagsrum med ekparkett, ljusa väggar och utgång till balkong. I anslutning till köket finns en rymlig matplats för ca 6 personer.

KÖK
Vackert designat MYRESJÖ-kök med skåpluckor i dov färgsättning, svart bänkskiva, infällda spotlights, glasmosaik i olivgrön färg och golv i ekparkett. I köket finns två kylfrys-kombinationer, extra bred spishäll som passar perfekt för dig som tycker om matlagning, fläktkåpa i rostfritt stål, ugn i bra arbetshöjd samt mikrovågsugn.

SOVRUM
Väl tilltaget sovrum med ekparkett, ljusa väggar, mönstrad fondvägg och rymlig skjutdörrsgarderob i vitt.

SOVRUM
Stort sovrum med ekparkett, väggar tapetserade i en varm, dov kulör och mönstrad fondvägg. Härinne finns plats för återhämtning och rekreation.

FÖRRÅD/KLÄDKAMMARE
Rymligt förråd/klädkammare med ekparkett, hyllförvaring och garderob.

BADRUM
Klassiskt färgsatt badrum med vitkaklade väggar, grått klinkergolv med golvvärme, fondvägg i glasmosaik, spotlights i tak, badkar på tassar samt vit kommod med påkostade beslag och praktiskt spegelskåp. Även detta badrum inger en spa-känsla. Här finns även en utmärkt tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp.

Högt läge på våning 7 - två badrum - fantastisk rymd - inglasad balkong

Drömmer ni om en bostad utöver det vanliga? Nu behöver ni inte leta längre! I attraktiva Kungsängen finns denna högt belägna och mycket rymliga 3:a om hela 90 kvm med två badrum, stor inglasad balkong och ett ostört läge på 7:e våningen med hiss från markplan.

Bostaden består av en rymlig hall med stora klinkerplattor vid entrén och utmärkt förvaring i form av skjutdörrsgarderob.
Lägenheten bjuder på smarta förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderober på flertalet ställen.
Här finns ett luftigt och ljust vardagsrum med gott om plats för såväl en stor soffa som matplats samt ett underbart och unikt designat kök med skåpinredning i dov färgsättning; svart bänkskiva, olivfärgad glasmosaik ihop med påkostade vitvaror och utmärkta arbetsytor.
Vidare finns två rejäla sovrum och dessutom två badrum, det ena i varm och mörk färgsättning med stora, svarta kakelplattor på väggar, svart klinkergolv, fondvägg i glasmosaik och stor duschplats. Det andra med vitkaklade väggar, grått klinkergolv, fondvägg i glasmosaik, vit kommod med lyxiga beslag samt en utmärkt tvättavdelning med torktumlare, tvättmaskin och arbetsbänk tillsammans med praktiska skåp som ger möjlighet till gott om förvaring.

Ett välplanerat förråd/klädkammare med hyllförvaring och skjutdörrsgarderob finns i lägenheten.

För närvarande är det inte kö till parkering.

Här bor du med några få minuters promenad till stadskärnan och närhet till allt vad staden har att erbjuda. Perfekt pendlarläge med närhet till både stationen och Kungsgatan som länkar enkelt mot E4:an för dig som föredrar bil. I Kungsängen invid Årummet och Åpromenaden bor ni i ett fantastiskt trevligt läge med vackra promenadstråk längs ån precis utanför porten,. I närområdet finns flera restauranger, mataffär, apotek samt gym och annan service. Parkeringsmöjligheter finns i föreningens garage under markplan alternativt på omkringliggande gator.

Varmt välkommen att boka din privata visning!

Förening

Tullgarnsgatan 23

Förening

Brf Valhall

Allmänt om föreningen

Nyckelhantering sker via Certego.
Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg för sina medlemmar.

Tv och bredband

Kabel-tv och bredband via Ownit.

Parkering

I källarplanet finns ett varmgarage som disponeras tillsammans med två andra föreningar i området. Föreningen har 44 garageplatser. Dessa hyrs ut till Skanska under en period av 10 år från färdigställandet. Skanska hyr i sin tur ut platserna till medlemmarna i föreningen.
Parkering i föreningens garage. Kostnad 1149 kr/månad, för närvarande är det inte någon kö. Uppgift kontrollerad 2020-08-05.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen sänkte månadsavgiften med 10% 2020-01-01.

Renoveringar - utförda och planerade

Inga planerade renoveringar eller underhåll under 2018.

Övrigt

Välskött innergård med grönområden, grillplatser samt lekplatser.
I källarplanet finns även cykelförråd och lägenhetsförråd. Dessa lägenhetsförråd finns i anslutning till ingång 23 och 27 samt i anslutning till garage. Kö hanteras via styrelsen. Köpare tar per automatik inte över säljarens förråd. Hyran är för närvarande 250 kr/st/mån. 3 stycken står i kö, uppgift kontrollerad 2020-08-24.

Överlåtelseavgift

1 138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter