Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Eldkvarnsgatan 3

Kungsängen/Industristaden UPPSALA

3 495 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Eldkvarnsgatan 3

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 82,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 17
Våning 2 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 495 000 kr
Avgift: 3 693 kr/mån inklusive värme och kallvatten. Obligatorisk avgift om 219 kr/månad tillkommer för Bredband, tv och fasta kostnaden för ip-telefoni
Andel i föreningen: 0,59266%
Andel av årsavgift: 0,59266%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus, bostadsrätt
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
HALL
Hall med stora, grå klinkerplattor vid entré, skjutdörrsgarderob i vitt, vitlaserad ekparkett i övrigt och vita väggar.

KLÄDKAMMARE
Väl tilltagen klädkammare/förråd med vitlaserad ekparkett och funktionellt Elfa-system.

BADRUM
Stort och luftigt badrum i stilren design med vitt kakel, ljusgrått klinkergolv, golvvärme, vit kommod, spegelskåp, handdukstork samt duschutrymme med vikbara väggar i klarglas. Badrummet har en funktionell tvättavdelning med torktumlare, tvättmaskin, arbetsbänk och förvaringsskåp.

KÖK
Stort kök i klassisk färgsättning med vitlaserad ekparkett, vitmålade väggar, vita skåpluckor, mörkgrå bänkskiva i laminat, infällda spotlights och stor matplats för 6-8 personer. Köket är utrustat med exklusiva vitvaror från Husqvarna. I köket finns integrerad kyl och frys, induktionshäll, fläkt, ugn och mikro.

SOVRUM
Sovrum med vitlaserad ekparkett, vitmålade väggar och en garderob.

VARDAGSRUM
Luftigt vardagsrum med vitlaserad ekparkett, vitmålade väggar och öppen planlösning mot kökets matplats. Utgång till balkong med trätrall, sol från sen eftermiddag till kväll och en fin vy mot årummet.

SOVRUM
Stort sovrum med vitlaserad ekparkett, vitmålade väggar och utgång till stor, inglasad balkong i söderläge mot föreningens vackra innergård. I sovrummet finns en rymlig klädkammare med parkettgolv, fönster och funktionellt Elfa-system.

Cityläge intill Fyrisån - två balkonger - påkostad och stilren inredning


Precis intill Fyrisån ligger HSB:s omtyckta bostadsrättsförening Hamnen vilken kännetecknas av förstklassiga byggnadsmaterial, ett medvetet miljötänk, god ekonomi och ett fantastiskt läge!
Här bor ni i en vacker byggnad av danskt tegel utrustad med solceller och har tillgång till en fantastisk innergård med orangeri, lekplats och utmärkt planerade sällskapsytor. Läget kan inte bli bättre med Fyrisån precis intill och med allt vad city erbjuder runt hörnet. I närområdet finns bland annat mataffär, flera gym, restauranger, frisör, postombud och café.

Denna rymliga lägenhet om 3 rok och 82 kvm har två fantastiska balkonger med möjlighet till sol från morgon till eftermiddag på den ena balkongen och från eftermiddag till kväll på den andra. Balkongen mot innergården är inglasad och den vid vardagsrummet är öppen.
Väl genomtänkta materialval med genomgående vitlaserad ekparkett, vitmålade väggar, inredning av hög kvalitet och en suverän planlösning med utmärkta förvaringsutrymmen gör denna bostad till ett mycket komplett boende.

Lägenhetens planlösning består av en ljus hall med stora, grå klinkerplattor och en skjutdörrsgarderob i vitt, en rymlig klädkammare med Elfa-system samt ett klassiskt färgsatt våtrum med vitt kakel, ljusgrått klinkergolv, golvvärme, dusch och en utmärkt tvättavdelning.
Intill hallen finns ett stilrent kök med skåpinredning i vitt, rymlig skåpförvaring, mörkgrå bänkskiva, komplett maskinell utrustning från Husqvarna, matplats för ca 8 personer och burspråk med fin vy mot Fyrisån.
I öppen planlösning mot kökets matplats finns ett luftigt vardagsrum med utgång till en balkong vilken har sol på eftermiddag och kväll
Vidare finns två bra sovrum med garderob i det ena sovrummet och stor klädkammare med eget fönster och Elfa-system i det andra sovrummet. Utgång till stor, södervänd balkong från det största sovrummet.
Utöver bostadens utmärkta förvaring finns ett källarförråd.

Mycket stabil förening med en väldigt fin relaxavdelning med bastu, ett stort uthyrningsrum, cykelverkstad , orangeri m.m. Besök gärna föreningens hemsida där information och bilder finns: https://www.hsb.se/uppsala/brf/hamnen/

Välkommen hem till Åsikten!

Förening

Eldkvarnsgatan 3

Förening

HSB brf 402 Hamnen i Uppsala

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 158 bostadsrättslägenheter. Östra Ågatan 99 och 101 Eldkvarnsgatan 3,7 och 9 Industrigatan 25 och 27 samt Skyttelgatan 17 och 21.
I föreningen finns bastu, övernattningsrum, cykelverkstad samt förråd för cyklar och barnvagnar. Samtliga lägenheter disponerar ett källarförråd.
Individuellt medlemskap i HSB Uppsala krävs, kostnad 300 kr/år samt 500 kr vid inträde.

Tv och bredband

Bostadsrättsföreningen har en kollektiv anslutning för TV (grundutbud), telefoni och bredband 250/100 Mbits via ComHem. Obligatorisk kostnad om 219 kr/mån.

Parkering

Föreningen har 110 p-platser i garaget varav 24 st som är utrustade med laddningsstolpe för elbil. Det finns 4 stycken MC-platser. Garageplats 1 000 kr/mån Laddningsplats: 1 150 kr/mån exkl elförbrukning MC-plats: 400 kr/mån Kösystem tillämpas. I dagsläget är det 22 st som står i kö. (2020-05-11).

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Ingen avgiftshöjning finns bestämd, uppgift kontrollerad 2020-05-11

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter