Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Baldersvägen 3

Upplands Väsby

3 995 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Baldersvägen 3

Antal rum 6 rum + Kök
Boarea 150,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr A-G
Ekonomi Pris: 3 995 000 kr fast pris
Avgift: 4 547 kr/mån inkl. värme, vatten och el (upp till 4800 kWh/år)
Andel i föreningen: 14,2857%
Kommentar Det finns inga faktiska driftskostnader att redovisa då ingen tidigare bott i huset.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Radhus
Byggnadsår 2015
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
.
- Energieffektivt nollenergihus
- Läcker arkitektur
- Modern teknik
- Solceller på taket
- Fyra sovrum
- Trädgård i västerläge
- Carport
- Barnvänligt område intill naturen
- Nytänkande när det är som bästIntill Sandaskogen ligger detta nybyggda och energisnåla radhus om 150 kvm med en spännande arkitektur. Optimalt planerat med rymligt kök, fyra sovrum och öppna sällskapsytor. Västertomt med träaltan. Allt är genomtänkt in i minsta detalj och kvadratmetrarna är maximalt utnyttjade. Trädgården och de stora altandörrarna ligger i väster mot
ett trevligt grönområde. Här kan barnen springa fritt mellan altanen och fotbollsplanen. Välkomna på visning!

ENTRÉPLAN

HALL
Klinkergolv med golvvärme och vitmålade väggar. Plats för garderob eller hatthylla. Elskåp och fiberskåp.

BADRUM
Klinkergolv i grått med golvvärme. Vita helkaklade väggar. Infällda spotlights i LED. Spegelskåp med belysning samt kommod från IKEA. Duschplats och WC.

KÖK
Kök med goda arbetsytor och gott om förvaring. Köksinredning från IKEA. Arbetsbänk i vit laminat. Spegel som stänkskydd tar tillvara på dagsljuset. Köksö med bänkskiva i ek och dekorativ LED-belysning. Samtliga vitvaror kommer från Whirlpool och har energiklass AAA. Diskmaskin, induktionshäll 80 cm bred, kolfilterfläkt, inbyggnadsugn i rostfritt. Hel kyl och hel frys. Tarkettgolv och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket och matplatsen. Läcker trappa i vikt plåt. Gott om plats för soffgrupp. Tarkettgolv och vitmålade väggar. Utgång till träaltanen och trädgården i väster.

SOVRUM 1
Tarkettgolv och vitmålade väggar. Fönster. Väggen mellan sovrum och vardagsrum går lätt att ta bort om du önskar förstora vardagsrummet.

FÖRRÅD
Grått klinkergolv med golvvärme och vitmålade väggar. Här finns en luftvärmepump med ventilationsaggregat med värmeväxling och varmvattenberedare (Nilan Compact P. Polar). Förberett för tvättmaskin.


ÖVRE PLAN

ALLRUM
Tarkettgolv och vitmålade väggar. Fransk balkong.
Plats för soffa.

SOVRUM 2
Tarkettgolv och vitmålade väggar. Fönster. Plats för garderob

SOVRUM 3
Rymligt sovrum med två franska balkonger. Tarkettgolv och vitmålade väggar. Gott om plats för dubbelsäng. Plats för garderobsvägg.

SOVRUM 4
Rymligt sovrum med fransk balkong. Tarkettgolv och vitmålade väggar. Plats för dubbelsäng eller två enkelsängar. Plats för garderob.

BADRUM
Klinkergolv i grått med golvvärme. Vita helkaklade väggar. Infällda spotlights i LED. Spegelskåp med belysning samt kommod från IKEA. Duschplats och WC. Bakom skjutdörrar i spegelglas finns tvättmaskin.


TRÄDGÅRD OCH FÖRRÅD
Träaltan i väster med ett förråd (oisolerat) om ca 5 kvm. Häckar vid tomtgräns. Grusvägar inom fastigheten och anlagda gräsmattor.

Nybyggt energisnålt radhus med en spännande arkitektur.

Klimatsmart BRF-radhus i stilsäker tappning. Fast pris - först till kvarn.

Förening

Baldersvägen 3

Förening

BRF Baldersvägen

Allmänt om föreningen

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Baldersvägen äger och förvaltar fastigheten Upplands Väsby Odenslunda 1:651. Föreningen består av sju radhus samtliga upplåtna med bostadsrätt byggda av Friendly Building och deras modulsystem med passivhusteknik. Fasaderna är vitpustade på långsidorna och förzinkad plåt på gavlarna, klädda med träspalje. Papptak på undre taket och förzinkad plåt på övre taket där solcellerna sitter.

ENERGIFÖRBRUKNING FÖR UPPVÄRMNING
Radhusen har solpaneler på alla tak som går till föreningens gemensamma solcellsanläggning. Det finns också ett värmeåtervinningssystem. En gemensam elmätare och vattenmätare finns till hela föreningen. Undermätare finns för resp. lägenhet. Max 15 kWh/kvm och år (täcks av solpaneler). Överstigande förbrukning bekostar bostadsrättsinnehavaren själv. De hushåll som förbrukar mer vatten och el än beräknat får betala för det till föreningen. De hushåll som förbrukar mindre vatten och el än beräknat får ett omnämnande på föreningsstämman.

INTERNET
Fiberanslutning till varje lägenhet i teknikrum.

CARPORT OCH PARKERING
En carport per lägenhet med motorvärmare (elbilstankning)
En bilparkering vid gatan per lägenhet med motorvärmare (elbilstankning)

BYGGTEKNIK
Nollenergihus, passivhus.
Ljudklass A mellan lgh, ljudklass B för övrigt.
Stålstomme och betongbjälklag.
Utfackningsväggar av 12 mm Farmacell, 100 mm stenull, ångspärr, 200 mm EPS-isolering, 20 mm puts
Till och frånluftventilation med värmeväxling med hög verkningagrad (ca 85%), Nilan aggregat
3-glasfönster i komposit.
Innerväggar av Farmacell.
Lägenhetsskiljande väggar med brandklass EI60 och ljudklass B (dvs hög standard)


NOLLENERGIHUS - husets solceller producerar lika mycket energi som går åt för uppvärmning, varmvattenförbrukning och hushållsel. Summan av antalet köpta kWh/år är noll. Detta är en beräknad siffra och beror på hushållens levnadsstil. Det kan bli plus och det kan bli minus.

PASSIVHUSTEKNIK- huset i sig är välisolerat och tätt, har mycket god ventilation och jämn inomhustemperatur. Det innebär att man inte behöver kompensera för drag och kalla fönster och väggar. På så sätt går mindre energi för uppvärmning åt.

GOD ARKITEKTUR - hus som är anpassade till platsen och som har en arkitektur av sin tid kommer man vilja bevara för all framtid. Hus som inte tilltalar oss rivs trots att de inte passerat sin tekniska livslängd. Solcellerna har integrerats i taket och sticker inte ut som något främmande.

MYCKET LJUSINSLÄPP - tack vare att fönstertillverkarna numera kan producera fönster med bra isoleringsförmåga kan vi göra energisnåla hus som ändå tillåts ha mycket stora fönster. Rumshöjden på 2,7 m medger också höga fönster. På så sätt behöver man inte ha belysningen tänd när det är ljust ute.

LJUDKLASS A - Hög kvalitet på ljudisoleringen mellan våningsplanen, mellan rummen och framförallt mellan lägenheterna (ljudklass A) bidrar också till att man trivs här. Husen kommer behålla sitt värde.

MILJÖBESPARANDE TEKNIK - all belysning ute och inne är LED, snålspolande kranar, motorvärmaruttag/laddningsstolpar vid alla parkeringsplatser, individuell mätning av el, värme, kall- och varmvatten och individuell debitering av den samma, kärl för sopsortering, cykelställ med tak.

Tv och bredband

Michael Laurell
Kundtjänstchef

Svensk Infrastruktur AB
Telefon kundtjänst 08 - 55 117 110
www.svenskinfrastruktur.se

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter