Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tankvägen

Teg umeå

995 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Tankvägen

Antal rum 1 rum + kök
Boarea 34,00 kvm
kostnadskalkyl

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1-1002
Ekonomi Pris: 995 000 kr
Avgift: 2 139 kr/mån I månadsavgiften ingår värme och kallvatten.
Andel i föreningen: 0,841%
Driftskostnad 3 514 kr/år
varav
El: 1 714 kr
VA: 1 800 kr
Kommentar I driftkostnaden ingår beräknad årsavgift för hushållsel samt varmvatten. Kostnader för TV, telefoni och bredband debiteras bostadsrättshavaren direkt av extern leverantör.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2021-2022
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX-system, Från och tilluftsventilation
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas fönster med spröjs
Lägenheten har vattenburna radiatorer med mekanisk till- och frånluftsventilation med återvinning (FTX). Väggarna som är av betong och gipsväggar är vitmålade och ekparkett, 3-stav pryder golvet.

HALL
Här finns utrymme för att hänga av sig ytterkläder samt ett städskåp.

SOVALKOV
Sovalkov inrett med två garderober och utrymme för säng. Modern industrivägg skärmar av sovalkoven mot vardagsrum och kök.

KÖK OCH VARDAGSRUM
Öppen planlösning med kök och vardagsrum i ett skapar en trevlig rymd. Köket har skåpinredning från Marbodal. Vita släta köksluckor och laminatbänkskiva med underlimmad vask. Vita vitvaror från Siemens som kyl/frys, diskmaskin, inbyggd ugn och mikrovågsugn samt induktionshäll.

BADRUM
Badrummet är inrett med kakel och klinker. Övrig inredning består av golvstående wc-stol, toalettpappershållare, handdukskrokar, dusch med vikbara duschväggar i klarglas, tvättställ med kommod, blandare och spegel med belysning samt vit kombimaskin. (tvättmaskin/torktumlare i ett)

Upptäck ditt nya hem på Tegs nya kvarter Verkstan med säljstart 19 januari!

Välkommen till det nya kvarteret Verkstan på Teg med ett modernt boende med alla bekvämligheter som ett nytt hem kan ge. Här uppför Skanska 61 lägenheter med säljstart den 19 januari 2021 kl 12:00 med inflyttning 2022. Här upplever du kontrasten mellan ljusa och öppna lägenheter och industridetaljer samt stora balkonger och terasser.

På den lummiga innergården finns det lilla extra som ett Orangeri där man kan avnjuta middagar tillsammans med familj, vänner och grannar. Att bo här på Teg innebär att man har närhet till det mesta som man kan behöva i sin närhet som utbudet i stan, gå promenader vid älven och besöka köpcentrumet Avion med bland annat IKEA. Tycker man om att resa eller pendlar i jobbet kommer man att uppskatta det smidiga avståndet till Umeå Airport som tar dig vidare till många platser både i Sverige och Europa.

Boka din köpanmälan på https://bostad.skanska.se/sok-bostad/umea-verkstan/saljpremiar-online

Förening

Tankvägen

Förening

Verkstan 1

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Varmt välkommen till Teg! Här bor du nära både vackra älven med fina promenadstråk samt Björklövens hemmaarena A3 Arena – en kombination som slår det mesta. Teg är även stadsdelen som, enligt många, har stans bästa pizza. Men vi lovar, även om du inte är intresserad av vare sig promenadstråk, hockey eller pizza så är Teg ett område som lockar stora som små.

Närservice

Den ursprungliga byn Teg är numera en populär stadsdel i Umeå och här bor hela 12.600 invånare. Teg har ett stort utbud av välsorterade livsmedelsbutiker men även apotek, hälsocentral och folktandvård. Nöjesmässigt finns både gym, idrottsplats, bibliotek, handelsträdgård och en populär second hand butik. På gång- och cykelavstånd ligger dessutom gallerian Avion Shopping och IKEA. På Teg finns med andra ord något för alla.

Kommunikation

Från Teg till centrum är det endast 1,4 kilometer och gång- och cykelvägarna är välskötta. Flertalet bussar går även till Vasaplan och NUS / Universitetet. Är du bilburen tar resan till centrum endast några få minuter. Här bor du med andra ord nära stadens puls.

Övrigt

På Teg finns tre förskolor att välja bland (Linjalen, Rymden och Karlavagnen) och två låg- och mellanstadieskolor (Östtegsskolan och Böleängsskolan). I Östtegsskolan, som ligger i ett vackert trähus från 1887, bedrivs verksamheten med inriktning mot musik. Musiken är också populär på Tegs Centralskola (7 – 9), som samtidigt erbjuder profilering mot ishockey och sport i allmänhet. I området finns även Engelska skolan.

Bilder

Visa alla

HitCounter