Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Symfonivägen 3C

Umedalen Umeå

2 395 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Symfonivägen 3C

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 107,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 212548002-0213-01
Våning 1,2 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 395 000 kr utgångspris
Avgift: 6 194 kr/mån inkl. värme va, kabel-tv och internet
Andel i föreningen: 8,3333%
Andel av årsavgift: 8,33333%
Driftskostnad 4 739 kr/år
varav
El: 4 739 kr (4017 kWh)
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Säkring: 16A
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp BR-radhus
Byggnadsår 2015/2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Operan 40
Övriga byggnader Förråd vid entrén.
Välkommen till detta smakfullt inredda BR-radhus i nyproduktionsstandard på barnvänliga Umedalen. Social planlösning på entréplan som passar perfekt för stora sällskap. Kök med bra förvaring samt kamin mellan matplats och vardagsrumsdelen, toalett med dusch och egen tvättdel samt en ljus och rymlig hall. Övre plan har en avskild sovdel med två sovrum, ett allrum som med enkelhet kan göras om till ett tredje sovrum, badrum, klädkammare och en läshörna.
Lättskött entré med plattläggning och en altan där man kan avnjuta eftermiddagssolen. Eget förråd vid entrén. Perfekt läge framför föreningens lekplats. Baksidan har en altan som löper längs huset och erbjuder förmiddagssol.
Området erbjuder allt man kan behöva såsom skola, förskola, träningscenter, spa, restaurang och mataffär. Mycket bra busskommunikation till Umeå centrum med dess utbud av affärer och restauranger.


-SMAKFULLT INRETT

-KAMIN

-NYPRODUKTIONSSTANDARD

-TVÅ UTEPLATSER

-BARNVÄNLIGT OMRÅDE

ENTRÉPLAN
HALL
Ljus och rymlig hall med utrymme att hänga av sig ytterkläderna och skjutdörrsgarderob. Bra förvaring via utrymmet under trappan. Praktiskt klinkergolv som längre in går över till ett enhetligt och stilfullt parkettgolv i resterande radhuset. Vitmålade väggar. Här finns trappen upp till övre plan.

KÖK/MATPLATS/VARDAGSRUM
Öppen och social planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Vit köksinredning med matchande vit våtrumsskiva Fibo Trespo ovanför arbetsbänken. Den maskinella utrustningen består av hel kyl och frys, inbyggd mikro och ugn, diskmaskin, induktionshäll och fläkt. Bardel med förvaring och arbetsbänk mot matplatsen. Matplatsen har stora fönsterpartier och erbjuder utsikt över baksidan och den stora altanen. Mellan matplatsen och vardagsrumsdelen finns en kamin som värmer härligt en kall höstdag. Parkett på golvet och vitmålade väggar. I anslutning till vardagsrumsdelen finns utgång till den stora altanen som löper längs husets baksida. Här kan man njuta av förmiddagssolen.

WC/DUSCH/TVÄTT
Inrett med våtrumsmatta och våtrumsskiva Fibo Trespo på väggen. Här finns wc, dusch med glasdörrar, skåp, tvättställ och spegelskåp med spotlights. Generös bänkskiva med tvättmaskin och torktumlare under. Egen värme-, ventilation- och varmvattenproducerande anläggning i varje radhus.

ÖVRE PLAN
HALL/LÄSHÖRNA
Trevlig hall på övre plan med läshörna på ena sidan och allrum med fransk balkong på andra sidan. Här finns en praktisk klädkammare. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

ALLRUM
Allrummet kan med lätthet bli ett tredje sovrum. Parkettgolv och vitmålade väggar med en svart fondvägg. Här finns en fransk balkong.

SOVRUM 1
Större sovrum med plats för dubbelsäng. Rummet är inrett med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Här finns en garderob. och inspektionslucka till vinden.

BADRUM
Även här är badrummet inrett med våtrumsmatta och våtrumsskiva Fibo Trespo. Här finns wc, kommod, spegelskåp och badkar.

SOVRUM 2
Vitmålade väggar och ekparkett på golvet. Här finns en garderob.

ÖVRIGT
Tillval gjorda i lägenheten är bl.a. klinker i hall, köksluckorna, rostfria vitvaror, kamin, ekparkettgolv, badkar, kommod badrum och innerdörrar med spegel. Dörr finns om man vill göra om allrummet till ett tredje sovrum.
Varje bostadsrättshavare bör teckna egen hemförsäkring och eget abonnemang gällande hushållsel.
Bostadsrättshavaren ansvarar för skötsel och underhåll av värme-, ventilation- och varmvattenproducerande anläggning.

Smakfullt inrett BR-radhus på barnvänliga Umedalen med två uteplatser!

Välkommen till detta smakfullt inredda BR-radhus i nyproduktionsstandard på barnvänliga Umedalen. Social planlösning på entréplan som passar perfekt för stora sällskap. Kök med bra förvaring samt kamin mellan matplats och vardagsrumsdelen, toalett med dusch och egen tvättdel samt en ljus och rymlig hall. Övre plan har en avskild sovdel med två sovrum, ett allrum som med enkelhet kan göras om till ett tredje sovrum, badrum, klädkammare och en läshörna.
Lättskött entré med plattläggning och en altan där man kan avnjuta eftermiddagssolen. Eget förråd vid entrén. Perfekt läge framför föreningens lekplats. Baksidan har en altan som löper längs huset och erbjuder förmiddagssol.

Förening

Symfonivägen 3C

Förening

Brf Operan i Umeå

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Operan i Umeå (org.nr 769630-5700) är en äkta bostadsrättsförening, som registrerades 2015-09-02. Fastighetsbeteckning Operan 40, Umeå kommun. Föreningen förfogar över 12 st lägenheter uppförda 2015-2016 i form av bostadsrättsradhus belägna på adress Symfonivägen 1-5. Föreningen förvaltas ekonomiskt av Riksbyggen och Bilfrakt ansvarar för snöskottning (allmänna ytor). Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Föreningen höjde månadsavgiften med 2 % den 1/1 2019, enligt ordförande 2019-05-31.

HUSENS SKICK
Inga större underhållsåtgärder kommer att krävas under den närmaste 10-årsperioden. Underhållsplan har tagits fram i samrådan med Riksbyggen.

GÅRDEN
Gräs, asfalt, plattor, sandlåda och grönska i form av bl.a häck.

KABEL-TV & BREDBAND
Kabel-TV via Telenor och bredband via A3 (hastighet 100/100 Mbit), ingår i månadsavgiften med ett obligatoriskt tillägg (140 kr + 245 kr/månad = totalt 385 kr/månad).

PARKERING
10 st carportar finns att hyra (kostnad 415 kr/månad). En st carport ledig per 2019-05-31, enligt ordförande.

ÖVRIGT
Förråd i anslutning till huset. Gemensamt soprum på området.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar och bostadsrättstillägg samt ansvarsförsäkring för styrelsen ingår i fastighetsförsäkringen. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2019-05-31. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Umedalen är beläget 5 km väst om Umeå centrum. Här finns det ett utbud av både natur och kultur. Varför inte ta en eftermiddag och strosa runt i skulpturparken eller ta en tur ner till strandpromenaden.

Närservice

IKSU-spa, förskola, skola, bibliotek, tandläkare, elljusspår, lekpark, livsmedelsbutik, restaurang, skulpturpark och även närhet till köpcentrum klockarbäcken.

Kommunikation

Bussförbindelserna är mycket bra med flera avgångar i timmen mot centrum. Linje 1 är den som tar dig till och från centrum, för mer information kring busstider gå till www.tabussen.nu. Det finns även bra cykel- och bilvägar.

Bilder

Visa alla

HitCounter