Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sveagatan 10B

Centrum UMEÅ

2 495 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sveagatan 10B

Antal rum 2 rum
Boarea 51,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 3 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 495 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 2 279 kr/mån + 171 kr för bredband och tv
Andel i föreningen: 2,8674%
Andel av årsavgift: 2,86742%
Driftskostnad 2 200 kr/år
varav
El: 2 200 kr
Beräknat antal pers: 2
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX system
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
ALLRUM OCH KÖK
Öppen, modern, planlösning som gör lägenheten lätt att möblera. Vardagsrummet och köket har en fin övergång i den öppna planlösningen med ljust trägolv av enstavig ek. Köksdelen är inredd med spottar i taket och vit skåpinredning med fin fasning. Vidare har köket integrerad diskmaskin, stora rymliga kökslådor , vitt kakel och bänkskiva av ekträ som matchar golvet. Rymlig kyl och frys samt inbyggd ugn och mikro.

Allrummet är luftigt med fin fondvägg i modern ljusblå färg. Ni har två stora fönster som ger mycket ljusinsläpp, här finner ni också en balkong i västerläge.

SOVRUM
Sovrummet är stort och rymligt med en skjutdörrsgarderob och en rymlig walk in closet. Sovrummet är målat i en modern mörkgrön färg som ger rummet en mysig och ombonad känsla. Sovrummet har även ett stort fönster som ger mycket ljusinsläpp.

BADRUM
Lyxigt badrum med dimbara spotar i taket och helt genomgående i ljusgrå marmor med takdusch och duschväggar i klart glas. Rymlig komod med utdragbara lådor samt spegelskåp med belysning. Självklart är badrummet utrustat med golvvärme, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och stort rymligt förvarningsskåp för er bekvämlighet.

ÖVRIGT
Utanför lägenhetsdörren kan du smidigt ta hissen ner ända till parkeringsgaraget. Lägenheten har en tillhörande förråd längst ner i trapphuset och gemensam terrass högst upp i huset. På föreningens innergård finns även där en uteplats/terrass.
Lägenheten som är perfekt för dig som vill bo i en modern, central och nyproducerad lägenhet i city. Du bor bokstavligt talat - ett stenkast från restauranger, gym, shoppinggator, matbutiker, buss -och tågkommunikation och natur! Ta chansen att få köpa en riktigt fin tvåa i populärt, slutsålt, nyproduktions projekt! Lägenheten har flera trevliga tillval i både kök och badrum.
Juridisk person tillåts köpa lägenheten.

Förening

Sveagatan 10B

Förening

Embla 1

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Embla 1 (769633-2662) är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen förfogar över 22 st lägenheter på fastigheten Embla 10 med adress Sveagatan 10 A-B, Umeå. Bygglov erhölls 2017-02-15, inflyttning omkring juni 2019. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av Riksbyggen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna.

HUSETS SKICK
Inga större underhållsåtgärder kommer att krävas under den närmaste 10-årsperioden. Underhållsplan kommer att upprättas. 5-årsgaranti på entreprenaden, som utförts av OF Bygg KB.

GÅRDEN
På taket av fastigheten har en stor gemensam terrass/altan skapats för de boende i föreningen. I övrigt har innergården av föreningen asfalt, plattor och lekytor.

KABEL-TV & BREDBAND
Bredbandslösning via Telia Triple Play: TV (basutbud), bredband och IP-telefoni ingår månadsavgiften.

PARKERING
Föreningen har 19 st parkeringsplatser i garage (kostnad 1.050 kr/månad) beläget under fastigheten. 4 st garageplatser f.n lediga, enligt Riksbyggen 2019-08-27. En st handikapparkering. Parkeringsplats på innergård, som hyrs av kyrkan. Till parkeringarna tillämpas webbaserat kösystem via Riksbyggens hemsida. När man fått sin första månadsavi kan man som boende skapa konto på Riksbyggen, ”Mitt Riksbyggen”.

ÖVRIGT
Tvättmaskin i lägenheten. Skärmtak för cyklar och sopkärl på innergården. Förråd i allmänt utrymme eller i lägenheten, som ingår med bostadsrätt. Postboxar i entréhall på bottenplanet och tidningshållare vid respektive lägenhetsdörr.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. Hemförsäkring och bostadsrättstillägg bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2019-08-29. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Umeå, Norrlands knutpunkt är en utvecklande stad på många olika plan. Medelåldern är låg, flera år lägre än riksgenomsnittet och här finns Umeå universitet, med design- konst- och handelshögskolorna som erbjuder utbildningar inom alla områden för sina studenter. Här finns även Sveriges Lantbruksuniversitet. Även näringslivet i Umeå har många växande företag inom framförallt medicin, bioteknik och miljö och energi. Umeå har ett starkt friluftsliv och här har man nära till hav, älv och skog. Normala vintrar brukar vara snörika och här finns det många skidspår och somrarna är soliga och varma. Det finns mycket att göra i Umeå, besök Bildmuseumet, gå på Umeås stora jazzfestival eller Norrlandsoperan med Symfoniorkestern.

Närservice

I närheten finns allt som man behöver i form av butiker, restauranger, apotek, bibliotek, biografer osv.

Kommunikation

Det finns goda kommunikationer till alla stadsdelar runt Umeå från centrums mittpunkt som kallas Vasaplan.

Parkering

Det är lätt parkera runt centrum både i parkeringshus och på gatan.

Bilder

Visa alla

HitCounter