Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sönkmyrvägen 39B

Röbäck Umeå

1 295 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sönkmyrvägen 39B

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 59,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 212417001-0020
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 295 000 kr utgångspris
Avgift: 4 761 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv, internet
Andel i föreningen: 3,2665%
Andel av årsavgift: 3,26653%
Driftskostnad 4 550 kr/år
varav
El: 4 550 kr
Kommentar Rörlig hushållsel via föreningen. Läses av varje månad. Kostnad: ca 350 kr/månad.
Tillträde Enl. överenskommelse
Stor och härlig stenbelagd uteplats med altan som ligger i soligt läge.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2003
Energideklaration
Utfärdad den 13 maj 2019
Energiklass: E
Primärenergital: 125 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Röbäck 30:129
Välkommen till denna charmiga och smakfulla lägenhet med utbyggd stenbelagd uteplats med utekök och altan i soligt läge. Lummigt och barnvänligt område med närhet till naturen. P-plats med elstolpe ingår i månadsavgiften. Bra med kommunikationer.

- CHARMIGT OCH SMAKFULLT

- HÖGRE TAKHÖJD OCH FINA FÖNSTER

- STENBELAGD UTEPLATS MED ALTAN OCH UTEKÖK I SOLIGT LÄGE

- LUMMIGT OCH NATURNÄRA OMRÅDE

- P-PLATS MED ELSTOLPE INGÅR

Bostaden disponeras enligt följande:

HALL
Inbjudande och trevlig hall med klinker och el golvvärme med ljusa ytskikt. Här finns plats för att hänga av sig ytterkläderna via en hatthylla och ytterligare en klädkammare/ förråd som rymmer bra med förvaring.

KÖK OCH VARDAGSRUM
Från hallen når man kök och vardagsrum som har en öppen planlösning med högt i tak som ger rymd till rummet. Köket erbjuder vita köksluckor, diskbänk med bänkskiva i trä samt vitt kakel. Maskinparken består av kyl/ frys, spis och spisfläkt. Hela rummet har flera fönster vilket gör rummet väldigt ljust och trivsamt. Här når man den härliga utbyggda stenbelagda uteplatsen med altan i soligt läge. Rummet går även att dela av och få ytterligare ett sovrum till.

SOVRUM
Rymligt sovrum med parkettgolv, ljusa tapeter och liggande vit träpanel bakom sängen. Här finns en skjutdörrsgarderob som rymmer gott om förvaring.

BADRUM
Badrummet har våtrumsmatta, kaklade väggar med målad väv. Inredningen består av wc, badkar, badrumsmöbel med spegel, badrumsskåp samt tvättmaskin.

BRA ATT VETA
Lägenheten är egentligen en trea som är omgjord till en tvåa. Möjlighet finns att dela av rummet så att man får tre rum.
Rymligt lägenhetsförråd i byggnad ute på gården.
Uteköket och paviljongen följer med köket.

RENOVERINGAR GJORDA PÅ LÄGENHETEN
2019 - Målat badrum, lister i hall
2018 - Mörkläggningsrullgardiner i vardagsrum
2017 - Uteplats utbyggd m plattor och staket och utekök, Ny paviljong uteplats
2016 - Hyllor Elfa i klädkammare och förråd
2015 - Fondvägg och skjutdörrsgarderob
2014 - Bytt till nya köksluckor och kaklat om i köket

Charmig och smakfull lägenhet med rymlig uteplats i lummigt och lugnt område!

Välkommen till denna charmiga och smakfulla lägenhet med utbyggd stenbelagd uteplats med utekök och altan i soligt läge. Lummigt och barnvänligt område med närhet till naturen. P-plats med elstolpe ingår i månadsavgiften. Bra med kommunikationer.

Förening

Sönkmyrvägen 39B

Förening

Bo Klok Röbäck

Allmänt om föreningen

Brf BoKlok Röbäck är en äkta bostadsrättsförening som äger fastigheten Röbäck 30:129. På fastigheten finns 5 byggnader med 30 lägenheter, som uppfördes 2003. Föreningen förvaltas av Riksbyggen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Månadsavgiften höjdes med 1 % den 1 mars 2019, enligt ordförande 2019-05-10.

HUSENS SKICK
Husen är i gott skick. 2017 Ventilation. 2016 Markytor och huskropp (socklar). 2013 Fasaderna målades. För att bevara föreningens hus i gott skick utförs löpande reparationer av uppkomna skador samt planerat underhåll av normala förslitningar. Inga kostsamma renoveringar planeras de närmaste åren, enligt ordförande 2019-05-10.

GÅRDEN
Trevlig innergård som består av gräsmatta och planteringar. Här finns även grillplats och lekplats.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-tv via ComHem, ingår i månadsavgiften i form av obl tillägg 85 kr/månad.
Bredband via Telenor, ingår i månadsavgiften i form av obl tillägg 160 kr/månad.

PARKERING
Det ingår en parkeringsplats med elstolpe som hör till lägenheten (obl tillägg 150 kr/månad).

ÖVRIGT
Gemensam gräsklippning och snöskottning var 6:e vecka vid huset. Sopsortering i soprummet. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättstillägg ingår i föreningens fastighetsförsäkring.
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, 2019-05-10. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Röbäck ligger cirka 5 kilometer sydväst om Umeå centrum, söder om älven. Utbyggnaden av Röbäck påbörjades i början av 1980-talet och hela området består av marknära bostäder. Bebyggelsen består av lägenheter och småhus med bostadsrätter och hyresrätter. I området finns förskolor, skolor, elljusspår, motionsslingor, fotbollsplaner och motionshall. Livsmedelsbutik med vissa posttjänster ligger centralt i området.

Närservice

Röbäck har tre skolor, Linneaskolan som är en högstadieskola och två låg- och mellanstadieskolor, Linblomman och Röbäcksskolan. Röbäcksskolan är Umeås näst äldsta skola efter Östtegsskolan. På området finns även 3 förskolor belägna. Röbäck fick viss uppmärksamhet i media när Röbäcksbon och tillika tidigare skidstjärnan Per Elofsson rönte framgångar. Röbäcks idrottsarena, "Elofssonhallen", är döpt efter honom. Glashyttan Glödheta har även bidragit med glasskulpturer som är kända över hela kultursverige.

Kommunikation

Hit tar man sig lugnt och säkert via cykelvägen söderut, och trampar man på tar det inte mer än en kvart från stan. Ta den gamla träbron över älven, följ Bryggargatan genom Teg och följ cykelvägen tills du ser skylten som välkomnar till Världsmästarbyn. Röbäck har goda bussförbindelser som går nästan hela dagen samt någon gång på natten. Ta linje 9 för en smidig bussresa hela vägen till Röbäck. Med bil tar du höger mot Gräsmyr strax efter Tegsbron, och följer Riksvägen över Röbäckslätten.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering