Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Skolgatan 32

Väst på stan Umeå

2 295 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Skolgatan 32

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 61,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 301640001-0007
Våning 2, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 295 000 kr utgångspris
Avgift: 4 288 kr/mån Inkl. värme, vatten, kabel-tv, internet
Andel i föreningen: 4,6411%
Andel av årsavgift: 4,6407%
Driftskostnad 6 203 kr/år
varav
El: 6 203 kr (4713 kWh)
Beräknat antal pers: 2
Kommentar I driftkostnaden ingår hushållsel om 6203 kr/12 mån=517 kr/månad.
Tillträde Snarast möjligt.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1997
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 9 juni 2020
Energiklass: D
Primärenergital: 97 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Vaktposten 4
Smakfullt renoverad lägenhet om två rum och kök med inglasad balkong i söderläge mot innergård. Husets och lägenhetens karaktär ger en överraskande lugn oas mitt i Umeå. Lägenheten har ett fint ljusflöde genom alla rum samt välvårdade, ljusa ytskikt, sovrum med walk in closet och modernt nyrenoverat helkaklat badrum med golvvärme. Optimalt placerad med endast ett par hundra meter till såväl Umeälven som till gågatan. En lägenhet som passar många önskemål och behov. Hiss finns i huset.

Varmt välkommen att boka din visning!

- STOR INGLASAD BALKONG I SÖDERLÄGE MOT INNERGÅRD

- HELRENOVERAT BADRUM 2021

- LUNG, LUMMIG OAS I CENTRALA STAN

- GENOMGÅENDE EKPARKETTGOLV OCH LJUSA YTSKIKT

-HISS FINNS I HUSET

Bostaden presenteras enligt följande:
HALL
Välkomnande hall med utrymme för avhängning av ytterkläder genom hatthylla och skjutdörrsgarderob. Ljusa målade väggar och stilfullt grått klinkergolv med elgolvvärme.

KÖK
Fint kök med vita luckor och vitrinskåp, stilfulla handtag, grå betongliknade bänkskiva i laminat och vitt mosaikkakel. Köket är utrustat med spishäll med ugn, fläkt, mikro och varmluftsugn, diskmaskin, hel kyl och frys. Spotlights ger bra belysning till köksbestyren. I köket finns utrymme för matplats. Målade ytskikt.

VARDAGSRUM
Intill köket finner man vardagsrummet som erbjuder plats för soffgrupp, tv-möbel och övrigt möblemang. Från vardagsrummet når man den härliga inglasade balkongen som vetter mot den lugna innergården. Balkongen har trallgolv och eluttag. Här avnjuts solen från förmiddag till middagstid. Målade ytskikt.

SOVRUM
Generöst och mysigt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och möblemang. I anslutning till sovrummet nås generös ”walk in closet” med klädhängare och hyllor. Målade ytskikt.

BADRUM
Helrenoverat badrum 2021 i modern stil. Väggarna är helkaklade och golvet har klinker i samma utförande. Badrummets inredning består av WC, handfat med kommod, spegelskåp och dusch med vikbara duschväggar med svarta profiler. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme ger skön komfort.

FÖRRÅD
Lägenhetsförråd finns i källaren.

RENOVERINGAR GJORDA I LÄGENHETEN
2021
-Helrenoverat badrum.
-Nya bänkskivor, diskho och blandare.

En citypärla till lägenhet i bästa läge väst på stan!

Smakfullt renoverad lägenhet om två rum och kök med inglasad balkong i söderläge mot innergård. Husets och lägenhetens karaktär ger en överraskande lugn oas mitt i Umeå. Lägenheten har ett fint ljusflöde genom alla rum samt välvårdade, ljusa ytskikt, sovrum med walk in closet och modernt nyrenoverat helkaklat badrum med golvvärme. Optimalt placerad med endast ett par hundra meter till såväl Umeälven som till gågatan. En lägenhet som passar många önskemål och behov. Hiss finns i huset.

Kommer till salu inom kort!

Förening

Skolgatan 32

Förening

Vaktposten 4

Allmänt om föreningen

Brf Vaktposten 4 är en äkta bostadsrättsförening som bildades år 1991 och förvärvade fastigheten Vaktposten 4 år 1996. Föreningen förfogar över 18 st lägenheter belägna på adresserna Brogatan 8 och Skolgatan 32. Av lägenheterna är alla upplåtna med bostadsrätt. Föreningen förvaltas ekonomiskt av Riksbyggen. F o m 1/6 2021 byter föreningen förvaltare till Grant Thornton. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Överlåtelseavgiften tas ut av säljaren. Ingen planerad höjning av månadsavgiften under 2021, enligt ordförande 2021-07-09. Föreningens syn på ekonomin är god.

HUSETS SKICK
2021-2022: Skapa en cykelparkering med tak. Jobba även med underhållsplanen.
2019: Renovering av gården. Nya parkeringsplatser, asfaltering m.m.
2015: Spolning av hela avloppssystemet Nytt kodlåsningssystem. Renovering hiss.

GÅRDEN
Lugn innergård med fina planteringar och mysiga sittplatser. Här finns ett kretsloppsrum med avfallssortering samt redskap för trädgårdsskötsel att låna.

KABEL-TV OCH BREDBAND
I huset finns fiber från Bredbandsbolaget. Ingår i avgiften. Grundutbud från ComHem. Ingår i avgiften.

BILPLATS
Föreningen har 8 parkeringsplatser, varav 1 st är besöksparkering. Hyra för p-plats är 200 kr/månad. Samtliga har motorvärmarstolpe. 1 st i kö för parkeringsplats med motorvärmarstolpe enligt ordförande 2021-07-09. Det finns 9 carportplatser, hyra 340 kr/månad. 1 st i kö för carportplats enligt ordförande 2021-07-09. Motorvärmaruttag finns på carportplatsen.

TVÄTTSTUGA
Tvättstugan är belägen i källaren på Skolgatan 32 och är välutrustad med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, mangel, strykbräda och arbetsbänkar. Bokning sker via bokningscylinder och det är lätt att få tid.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
I byggnaden på Skolgatan 32 finns hobbyrum/samlingslokal samt ett övernattningsrum med två sängplatser som man får boka för 200 kr/natt.

ÖVRIGT
Lägenhetsinnehavaren skaffar eget abonnemang för hushållsel. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, 2021-07-09 Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Väst på stan är den västra delen av gamla Umeå innerstad. Området avgränsas av E4:an i öst, Tvärån i väst, E12:an i norr samt Umeälven i söder. Det står fortfarande kvar byggnader efter stadsbranden 1888, bland annat Umeås äldsta stenhus "smörasken". Väst på stan har en äldre charm och ett flertal små butiker, bara ett stenkast från den pulserande stadskärnan. Här har man också närhet till älven med fina promenadstråk.

Närservice

Förskola, skola, gymnasieskola, Nolia, polisstation, Umeå Stadshus, löjtnants Grahns gård, parker, minigolfbana, promenadstråk längst Umeälven, butiker och livsmedelsaffär.

Kommunikation

Här har du bra cykelvägar samt närheten till centrum där tåg och länstrafikbussar har sina stationer. Lokala bussförbindelser är goda, för mer info kring busstider gå in på www.tabussen.nu

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter