Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sagovägen 24C

Tomtebo/Nydalaviken UMEÅ

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sagovägen 24C

Antal rum 4 rum
Boarea 90,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr E1102
Våning 2, hiss finns
Ekonomi Avgift: 6 252 kr/mån ingår: värme, VA, kabel-tv, internet
Andel i föreningen: 3,46528%
Andel av årsavgift: 3,47%
Två inglasade balkonger, en i norrläge och en i söderläge
Pantsatt Ja
Allmänt Två stora balkonger. Från vardagsrummets balkong har man utsikt över innergården mot Nydalasjön, kvällssol på den balkongen. Från matbordet har man utsikt mot den balkong som ligger i söderläge och där har man sol hela dagen fram till långt in på kvällen vissa årstider.


Förråd finns på entréplan.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2011
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 12 juni 2015
Energiklass: C
Energiprestanda: 110 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 110 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Slöjan 4
Fin och välplanerad 4:a på barnvänliga Nydalaviken med två stora inglasade balkonger där man kan njuta av sol hela dagen! Planlösningen är skapad för trevliga stunder i goda vänners lag med köket placerat i mitten med utsikt över både matplatsen och vardagsrummet. Stort ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Tre sovrum och badrum med egen tvättavdelning. Varmt välkommen!

Tomtebo är en av Umeås nyaste stadsdelar som ligger väldigt fint i närhet av Nydalasjön ca 5 kilometer från Umeå centrum. Området kring Nydalasjön är ett omtyckt område med promenadvägar, grillplatser, badstrand, motionsslingor och äventyrslekpark. Till och med ett naturreservat, Grössjön, ligger inom promenadavstånd. Det finns goda kommunikationer med buss. I området finns pizzeria, restaurang samt en närbutik som ligger på Älvans väg 154 med livsmedel och kioskvaror. Inte långt bort når ni Ålidhems centrum med större matbutiker, restauranger samt café. Det finns flera förskolor och skolor i området.

- MODERN

- FANTASTISKT LJUSINSLÄPP

- TVÅ BALKONGER

- ÖPPEN OCH SOCIAL PLANLÖSNING

- STORT BADRUM MED EGEN TVÄTTAVDELNING

- MÖJLIGHET FINNS FÖR KÖPAREN ATT TA ÖVER SÄLJARENS CARPORTPLATS

Lägenheten presenteras enligt följande:

HALL
Möblerbar hall med bra möjlighet att hänga av sig ytterkläder. Parkettgolv och tapeter på väggarna. Möjlighet finns att göra om en del av hallen till toalett då det är förberett med rördragning.

BADRUM/TVÄTTAVDELNING
Rymligt badrum med egen tvättavdelning med tvättmaskin (-18) under arbetsbänken som är av mörkgrå laminat samt vita skåp på väggen. Vitt kakel på väggen och svart klinker på golvet med elgolvvärme. Här finns dusch med frostad glasvägg (-18), ny toalettstol (-18), ny vit kommod i vit ek (Macro Design -18) och vitt spegelskåp, även det i vit ek (Macro Design -18). Här finns även plats för torktumlare om så önskas.

KÖK MED MATPLATS OCH VARDAGSRUM
Genomtänkt kök med gott om arbetsytor och vit köksinredning med matchande vitt kakel. Maskinparken erbjuder induktionshäll, fläktkåpa, skafferi, diskmaskin (-18), inbyggd pyrolytisk ugn (-18) och micro, hel kyl och frys. Vita tapeter på väggen och parkettgolv. Här når man balkongerna på var sin sida om köket, båda är inglasade och försedda med balkongmatta och plisségardiner (-18). Ena är i söderläge och den andra är i norrläge. Vid matplatsen får man utsikt över innergården och mot Nydalasjön. Här kan man njuta av senare kvällssol. Vid soffgruppen når man balkongen i söderläge med sol hela dagen. Vita tapeter och parkettgolv.

SOVRUM 1
Första sovrummet når man till vänster om hallen. Rummet har vita tapeter och parkettgolv. Här finns en garderob.

SOVRUM 2
Det andra sovrummet når man intill matplatsen. Rummet vita tapeter och parkettgolv. Här finns en garderob.

SOVRUM 3
Intill vardagsrummet når man det tredje sovrummet som rymmer dubbelsäng. Vita tapeter och parkettgolv. Här finns flera garderober.

Modern lägenhet med två balkonger

Fin och välplanerad 4:a på barnvänliga Nydalaviken med två stora inglasdade balkonger där man kan njuta av sol hela dagen! Planlösningen är skapad för trevliga stunder i goda vänners lag med köket placerat med utsikt över både matplatsen och vardagsrummet. Tre sovrum och badrum med egen tvättavdelning. Varmt välkommen på visning!

Förening

Sagovägen 24C

Förening

Brf Slöjan

Allmänt om föreningen

Brf Slöjan 4 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen förfogar över 29 st lägenheter belägna på Sagovägen 24 A-C. Av lägenheterna är alla upplåtna med bostadsrätt. Föreningen förvaltas ekonomiskt av ASPIA AB och tekniskt av HSB. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Överlåtelseavgiften på 1183 kr och pantsättaravgiften är 473 kr och skall betalas av köparen. Föreningens syn på ekonomin är god. Ingen avgiftshöjning är planerad i nuläget, enligt ordförande 2020-08-31.
HUSETS SKICK
Uppförandet av byggnaderna slutfördes under 2011.

GÅRDEN
Till huset hör en underbar gård med stor gräsmatta, planteringar och trevliga sittplatser med bord och bänkar. Här finns också en lekplats med sandlåda, klätterställning och båt. Föreningen har startat en trädgårdsgrupp för att uppmuntra odling, del av gårde har avsatts för att odla med pallkrage. Gemensamt soprum finns för källsortering av hushållssopor.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV och bredband via Telia, Trippel Play. Kostnaden för detta ingår i månadsavgiften och innefattar: Telia Bredband Fiber LAN 100mb/s, Telia Digital-TV kanalpaket Lagom + 1 st digitalbox, Telia Bredbandstelefoni, prisavtal Mini. För mer information gå in på www.telia.se.

PARKERING
Det finns 30 st carportplatser med tillhörande kallförråd för 600 kr/månad. Enligt föreningen kan man ta över den carportplats som säljaren förfogar över. Respektive bostadsrättshavare har separat arrendekontrakt med föreningen. Ingen kö och inga ledig, enl ordf 2020-08-31. Gästparkeringar finns på området och parkeringskort erfordras.

ÖVRIGT
Det finns ingen tvättstuga i föreningen utan alla lägenheter har en egen tvättmaskin och torktumlare. På gården finns det cykelskjul där man kan ställa sin cykel. Barnvagnar får ställas under trappan på entréplan. Till lägenheten hör ett förråd med gallerdörr som är placerat på entréplan. Hushållsel tillkommer på månadsavgiften. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, 2020-08-31. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Tomtebo är en av Umeås nyaste stadsdelar som ligger väldigt fint i närheten av universitet, sjukhus och Nydalasjön ca 5 kilometer från Umeå centrum. Området kring Nydalasjön är omtyckt med promenadvägar, grillplatser, badstränder, motionsslingor och äventyrslekpark. Naturreservatet Grössjön ligger inom promenadavstånd.

Närservice

I området finns Stora Coop, pizzeria, restaurang samt en närbutik som ligger på Älvans väg 154 med livsmedel och kioskvaror. Inte långt bort når ni Ålidhems centrum med matbutiker, restauranger samt café.

Kommunikation

Det finns goda kommunikationer med buss. Tidtabeller och mer information finns på www.tabussen.nu.

Övrigt

Det finns flera förskolor och skolor i området.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter