Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Östra Kyrkogatan 54C

Haga Umeå

1 795 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Östra Kyrkogatan 54C

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 43,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 13
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Kommentar Fint och mysigt markplansläge!
Ekonomi Pris: 1 795 000 kr utgångspris
Avgift: 2 059 kr/mån ink, värme, vatten, tv och fiber
Andel i föreningen: 5,0351%
Andel av årsavgift: 4,34%
Driftskostnad 2 360 kr/år
varav
El: 2 360 kr (1541 kWh)
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning under förgående år inklusive 16 Ampere lägenhetssäkring.
Tillträde snabb inflyttning möjlig!
Pantsatt Nej
Allmänt Underbar altan i solfyllt söderläge.
Till lägenheten hör ett förråd i gårdshus.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2017
Ventilation FTX-system
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Långmyran 13
På universitetsnära och populära Haga erbjuds denna nyproducerade (2017), kvadratsmarta och eleganta tvåa! Enhetligt parkettgolv med genomgående golvvärme, inbyggda spotlights i tak, moderna materialval och fantastiskt ljusinsläpp karaktäriserar lägenheten. Stor altan i söderläge och helkaklat badrum sätter guldkant på boendet! Möjlighet till snabbt tillträde och låg månadsavgift.

På Haga bor ni stadsnära och bekvämt med ett stenkast till fräscht gym, mataffär, grönskande parker och Gammlias motionsspår. Cykelavstånd till Universitet och sjukhus samt till centrum med dess kompletta utbud av affärer och restauranger. Välkommen på visning!

- Underbar altan i söderläge
- Modern och stilsäker
- Nyproducerad 2017
- Låg avgift
- Helkaklat badrum med golvvärme
- Optimalt läge på Haga

HALL
Välkomnande hall med praktiskt klinkergolv och spotlights i tak. Möjlighet till avhängning av ytterkläder och städskåp.

KÖK OCH VARDAGSRUM
I blickfånget från hallen möts du av stora vackra fönsterpartier med magiskt ljusinsläpp. Vardagsrummet är socialt och öppet planerat mot kök och rymmer stor soffa och skrivbordshörna om så önskas. Vita väggar och vackert parkettgolv ramar fint in det gästvänliga rummet.

Smart planerat kök med allt du önskar. Klassiskt vita skåpluckor med stilrena handtag, mörk laminatbänk och vitt kakel ger köket en modern karaktär. Den maskinella utrustningen går i stilrent vitt utförande och består av kyl/frys, induktionshäll, ugn, fläkt, inbyggnadsmicro samt diskmaskin. Dimbara spotlights i tak ger perfekt arbetsljus till matbestyren.

Härifrån nås lägenhetens pärla, den generösa altanen i härligt söderläge.

BADRUM
Mycket komfortabelt badrum med kakel och klinker i modern färgsättning. Badrummets inredning består av WC, kommod, spegelskåp samt dusch. Kombimaskin underlättar vardagen, golvvärme värmer frusna fötter och fönster släpper in dagsljus.

SOVRUM
Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng. Flertalet garderober ger komfort och möjlighet till förvaring. Samma stilrena ytskikt klär rummet.

BRA ATT VETA
Lägenheten kan tillträdas snabbt vid önskemål.
Tillhörande förråd finns i gårdshus.

Optimalt belägen tvåa i nyskick!

På universitetsnära och populära Haga erbjuds denna nyproducerade (2017), kvadratsmarta och eleganta tvåa! Enhetligt parkettgolv med genomgående golvvärme, inbyggda spotlights i tak, moderna materialval och fantastiskt ljusinsläpp karaktäriserar lägenheten. Stor altan i söderläge och helkaklat badrum sätter guldkant på boendet! Möjlighet till snabbt tillträde och låg månadsavgift.

På Haga bor ni stadsnära och bekvämt med ett stenkast till fräscht gym, mataffär, grönskande parker och Gammlias motionsspår. Cykelavstånd till Universitet och sjukhus samt till centrum med dess kompletta utbud av affärer och restauranger. Välkommen på visning!

Förening

Östra Kyrkogatan 54C

Förening

Brf Myran 2

Allmänt om föreningen

Brf Myran 2 är en bostadsrättsförening som äger fastigheten Långmyran 13 som består av två byggnader vilka uppfördes 1948 och 2017 och finns belägna på adresserna Östra Kyrkogatan 54 A-C. Föreningen består av 17 st lägenheter varav 2 st upplåts med hyresrätt som hyrs ut. Föreningen förvaltas ekonomiskt av BDO och den tekniska förvaltningen sköts i dagsläget av föreningen själv. Pantsättnings-/överlåtelseavgift tas ut enligt stadgarna. Månadsavgiften höjdes med 3 % f o m 1/7 2020 men ingen höjning är planerad under 2021 enligt ordförande 2021-06-11.

FASTIGHETENS SKICK
2017 Nya fönster, nytt tak och badrumsrenoveringar samt renoverat balkongerna.
2016 Renovering av tvättstuga. Trapphus är tidigare rustat och lägenhetsdörrarna är nyligen bytta.

TV OCH INTERNET
Kabel TV ingår ej. Föreningen håller på att installera antenner på taket för att alla medlemmar ska få analogt basutbud kostnadsfritt. Den som önskar digital tv behöver teckna eget abonnemang.
Fiber finns i fastigheten via Umenet. Internet 100 mb, kostnad som läggs på hyran (kostar 75:-).

PARKERING
Föreningen förfogar över 12 st parkeringsplatser med motorvärmare som kostar 300 kr/mån. Alla parkeringsplatser upptagna, men ingen kö enligt ordförande 2021-06-11.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Föreningen har en gemensam innergård som består av gräsyta och utrymme finns om föreningen vill uppföra uteplats. På gården finns förråd till lägenheterna på Östra Kyrkogatan 54C, trädgårdsförråd och cykelförråd.

TVÄTTSTUGA
Gemensam fräsch tvättstuga finns i äldre byggnaden som renoverats 2016. I de nyuppförda lägenheterna på Östra Kyrkogatan 54 A, B och C har flera lägenheter en egen tvättmaskin. Tvättstugan inrymmer två tvättmaskiner och torktumlare.

ÖVRIGT
Förråd tillhörande lägenheten finns beläget i källaren. Hushålls-el betalas separat (ingår ej i månadsavgiften) av bostadsinnehavaren efter förbrukning. Elmätare finns i varje lägenhet. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar. Bostadsrättsinnehavaren tecknar hemförsäkring. Juridisk person kan få köpa lägenhet i föreningen, efter styrelsens medgivande. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-06-11. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Haga är den stadsdel i Umeå som är belägen närmast norr om centrum. Det är en av Umeås äldsta stadsdelar, vars södra delar (närmast centrum) domineras av villabebyggelse från 1940-talet, medan det längre norrut finns ett varierat utbud av två- och trevånings hyres- och bostadsrättshus från sent 1940-tal och framåt. Haga och stadsdelen Sandbacka räknas ofta ihop. Stadsdelen avgränsas i väst av E4 och det före detta regementsområdet för I20, i söder av järnvägen, i norr av Sandaparken/Erikslundsvägen och i öst av Gammlia och Stadsliden, vid vars kant T3 Arena (f.d. Gammliavallen) - hemmaplan för fotbollslagen Umeå IK och Umeå FC - ligger. Det finns tre gym i närheten (Fitness24seven vid I20 samt både Tenton på Hagmarksvägen, alldeles runt hörnet, och i nyöppnade lokaler vid Coop nära).

Närservice

Butiker, livsmedelsaffär, pizzeria, bensinmack, elljusspår, skola, förskola, Gammlia, badhus och sporthall.

Kommunikation

Goda kommunikationer. Buss och tåg.

Övrigt

Det finns flera förskolor och skolor i området.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter