Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Norra Ersmarksgatan 61A

Haga Umeå

1 395 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Norra Ersmarksgatan 61A

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 32,10 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr A1201
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 395 000 kr
Avgift: 1 690 kr/mån Inklusive värme, vatten och kabel-tv (basutbud)
Andel av årsavgift: 5,51%
Driftskostnad 2 400 kr/år
varav
El: 2 400 kr
Delad balkong med granne.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte
Söker du något utöver det vanliga? Vill du ha en charmig lägenhet där det bara är att flytta in? Då är du varmt välkommen på visning av denna unika vindslägenhet på omtyckta Haga.
Lägenheten har renoverats under de senaste åren. Sist ut är badrummet som stod färdigt förra året.

Huset är ett gammalt renoverat trähus. Föreningen har en innergård med plats för stolar, bord och grillar som får nyttjas av de som bor i huset.
Lägenheten når man via en trapp som delas med en till granne. Här finns en balkong med kvällssol som får nyttjas tillsammans med grannen under.
Från lägenhetens dörr tar man den charmiga gamla trappen upp och möts av en hall med en garderob och ytterligare förvaring i ett förråd med dörr till en stor kattvind. Detta vindsutrymme sträcker sig längs med hela lägenheten. Köket är ett stort rum med takkupa som enkelt inreds och ger ytterligare plats för prylar och pinaler. Köket är från Ikea och är renoverat under de senaste åren, utrustat med diskmaskin, spis och ugn och fläkt.
Vardagsrummet har dels en takkupa och ett större fönster som vetter mot husets gavel. Från detta rum nås badrummet som är renoverat förra året, utrustat med wc, handfat med kommod, dusch och tvättmaskin.
Hela lägenheten är inredd med ljusa färger som ger en neutral bas att inreda efter eget tycke och smak.
Kvadratsmart lägenhet med två mysiga takkupor, renoverat badrum och kök med förvånansvärt mycket arbetsyta! Dessutom en låg avgift på endast 1690 kr!
Snabbt tillträde möjligt!. Rofyllt läge på stadsnära Haga och mycket charmiga vindslägenhet i ett gammalt renoverat trähus.

Förening

Norra Ersmarksgatan 61A

Förening

Brf Vreten

Allmänt om föreningen

Brf Vreten (org.nr 769625-5251) är en äkta bostadsrättsförening som förfogar över 9 lägenheter där alla upplåts med bostadsrätt, belägna på adresserna Norra Ersmarksgatan 61A-B med fastighetsbeteckning Vreten 6. Föreningen kommer inte att höja månadsavgiften under 2019, enligt ordförande 2019-06-10.

GÅRDEN
Trevlig och uppvuxen innergård med gräsmatta och sittgrupp för de boende. 2017-2018: Byggt uteplats, sått gräs på framsidan av huset, målat alla knutar, restaurerat balkong på äldre delen av huset, byggt ut parkeringen samt fyllt på med grus.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-tv ingår i månadsavgiften. Internetfiber finns i huset.

PARKERING
Det finns 6 st parkeringsplatser med elstolpe (kostnad 300 kr/månad). F.n finns mv-plats ledig per 2019-06-10. Facebook-sida där bostadsrättsinnehavaren kan ställa sig i kö.

ÖVRIGT
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Fristående förråd ute på gården. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, 2019-06-10. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Haga är den stadsdel i Umeå som är belägen närmast norr om centrum. Det är en av Umeås äldsta stadsdelar, vars södra delar (närmast centrum) domineras av villabebyggelse från 1940-talet, medan det längre norrut finns ett varierat utbud av två- och trevånings hyres- och bostadsrättshus från sent 1940-tal och framåt. Haga och stadsdelen Sandbacka räknas ofta ihop. Stadsdelen avgränsas i väst av E4 och det före detta regementsområdet för I20, i söder av järnvägen, i norr av Sandaparken/Erikslundsvägen och i öst av Gammlia och Stadsliden, vid vars kant T3 Arena (f.d. Gammliavallen) - hemmaplan för fotbollslagen Umeå IK och Umeå FC - ligger. Det finns tre gym i närheten (Fitness24seven vid I20 samt både Tenton på Hagmarksvägen, alldeles runt hörnet, och i nyöppnade lokaler vid Coop nära).

Närservice

Butiker, livsmedelsaffär, pizzeria, bensinmack, elljusspår, skola, förskola, Gammlia, badhus och sporthall.

Kommunikation

Goda kommunikationer. Buss och tåg.

Övrigt

Det finns flera förskolor och skolor i området.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter