Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Norra Ersmarksgatan 61

Haga Umeå

1 895 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Norra Ersmarksgatan 61

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 78,80 kvm
Föreningens info och ekoplan

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr A1101
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 895 000 kr Utgångspris
Avgift: 4 148 kr/mån inkl värme, vatten och internet
Andel av årsavgift: 13,529999999%
Driftskostnad 2 103 kr/år
varav
El: 2 103 kr (1053 kWh)
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning under förgående år inklusive 16 Ampere lägenhetssäkring.
Tillträde Enl. överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Lägenheten har en balkong med utsikt mot lugn och mysig innergård.
Mycket rymligt förråd finns i gårdshus.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1931 Utbyggt 2009
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas och 3-glas
Fastighetsbet. Vreten 6
Kliv in i denna generösa och härliga tvåa som både är genomgående renoverad från topp till tå och har bevarad tidstypisk charm. Lägenheten i det fina 40-talshuset disponerar stilrent renoverat kök med plats för stor matgrupp, helkaklat badrum, rymligt vardagsrum med vackert trägolv och takplafond, sovrum med flertalet garderober och två extra klädkammare. Utöver den redan rymliga arean, erbjuds balkong mot mysig innergård, extra hall samt duschrum med tvättmaskin. På Haga bor du ett stenkast från matvarubutik, Tentongym, busshållplats och har pizzeria, grönskande parker, Gammlia motionsspår och vacker natur runt knuten. Gångavstånd till stadens puls med dess utbud av affärer, restauranger och uteliv samt cykelavstånd till Universitet, Sjukhus och IKSU.

- VÄLBEVARAD CHARM OCH TIDSTYPISKA DETALJER

- GENERÖS OCH RYMLIG

- LUGN GATA MED BRA LÄGE

- RENOVERAT KÖK OCH BADRUM

- NÄRA UNIVERSITET, SJUKHUS OCH HÄRLIGA GAMMLIASKOGEN

ENTRÉ
Framför lägenhetens finns trevlig plats för utemöbler på balkong med utsikt mot gård. Hallen erbjuder avhängning av ytterkläder och härifrån nås separat duschrum med tvättmaskin. I anslutning finns generös klädkammare med hyllor och hängare för ytterligare förvaring. Ljust golv och tapetserade väggar i trendig kulör.

KÖK
Stort och härligt kök i tilltalande utförande. Här erbjuds både gott om förvaring, fin arbetsyta och stort utrymme för matgrupp. Vita skåpluckor med stilrena handtag, vitt blankt kakel och arbetsbänk i träliknande utförande ger köket en modern och tidlös karaktär. Spotlights ger fint arbetsljus till matbestyren. Kökets maskinella utrustning består av kyl/frys, spis med ugn, fläkt och komfortabel diskmaskin. Invid finns praktisk vrå som är perfekt lämpad som kontor eller skafferi. Tidstypisk tapet klär ytskikten.

VARDAGSRUM
Gästvänligt vardagsrum som är lätt att möblera med variation. Här rymms både stor soffgrupp och matgrupp om så önskas. Härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck gör rummet luftigt och och plafond ger karaktär åt rummet. Vackert holmsundsparkett och tapet ramar fint in rummet.

SOVRUM
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och enklare möblemang. Klassisk gardrobsvägg i tidstypisk stil mycket god möjlighet till förvaring.

BADRUM
Helkaklat badrum i stilrent utförande med stora vackra kakelplattor. Badrummets inredning består av WC, handfat med kommod, spegel och komfortabelt badkar.

BRA ATT VETA
Till lägenheten hör duschrummet med tvättmaskin, den yttre hallen (delas med grannlägenhet) samt balkongen framför lägenheternas ingång.
2018 Genomgående nya ytskikt, målning av garderob, slipning och inoljat parkettgolv
2016 Badrumsrenovering
Andelstal är inte redovisat av föreningen.
Till lägenheten hör ett stort förråd.
Kliv in i denna generösa och härliga tvåa som både är genomgående renoverad från topp till tå och har bevarad tidstypisk charm. Lägenheten i det fina 40-talshuset disponerar stilrent renoverat kök med plats för stor matgrupp, helkaklat badrum, rymligt vardagsrum med vackert trägolv och takplafond, sovrum med flertalet garderober och två extra klädkammare. Utöver den redan rymliga arean, erbjuds balkong mot mysig innergård, extra hall samt duschrum med tvättmaskin. På Haga bor du ett stenkast från matvarubutik, Tentongym, busshållplats och har pizzeria, grönskande parker, Gammlia motionsspår och vacker natur runt knuten. Gångavstånd till stadens puls med dess utbud av affärer, restauranger och uteliv samt cykelavstånd till Universitet, Sjukhus och IKSU. Varmt välkommen på visning!

Förening

Norra Ersmarksgatan 61

Förening

Brf Vreten

Allmänt om föreningen

Brf Vreten är en äkta bostadsrättsförening som förfogar över 9 lägenheter där samtliga upplåts med bostadsrätt, belägna på adresserna Norra Ersmarksgatan 61A-B. År 2016 gjorde föreningen två stora amorteringar och avgiften sänktes med 15%. Föreningen förvaltas
Styrelsen anser att ekonomin i föreningen är god (2018-08-16).

FASTIGHETEN
Trevlig och uppvuxen innergård med gräsmatta och sittgrupp för de boende. 2017-2018: Byggd uteplats, sått gräs på framsidan av huset, målat alla knutar, restaurerat balkong på äldre delen av huset, byggt ut parkeringen samt fyllt på med grus.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Bredband 100MB ingår i angiven månadsavgift och levereras av Banhof. Kabel-tv ingår inte månadsavgift.

PARKERING
Det finns 6 st parkeringsplatser med elstolpe för 300 kr/månad. Kösystem tillämpas för bilplatser. Föreningen har en facebook-sida där bostadsrättsinnehavaren kan ställa sig i kö. F.n finns mv-plats ledig, enligt ordförande i föreningen (2018-08-16).

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, 2018-08-16. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Haga är den stadsdel i Umeå som är belägen närmast norr om centrum. Det är en av Umeås äldsta stadsdelar, vars södra delar (närmast centrum) domineras av villabebyggelse från 1940-talet, medan det längre norrut finns ett varierat utbud av två- och trevånings hyres- och bostadsrättshus från sent 1940-tal och framåt. Haga och stadsdelen Sandbacka räknas ofta ihop. Stadsdelen avgränsas i väst av E4 och det före detta regementsområdet för I20, i söder av järnvägen, i norr av Sandaparken/Erikslundsvägen och i öst av Gammlia och Stadsliden, vid vars kant T3 Arena (f.d. Gammliavallen) - hemmaplan för fotbollslagen Umeå IK och Umeå FC - ligger. Det finns tre gym i närheten (Fitness24seven vid I20 samt både Tenton på Hagmarksvägen, alldeles runt hörnet, och i nyöppnade lokaler vid Coop nära).

Närservice

Butiker, livsmedelsaffär, pizzeria, bensinmack, elljusspår, skola, förskola, Gammlia, badhus och sporthall.

Kommunikation

Goda kommunikationer. Buss och tåg.

Övrigt

Det finns flera förskolor och skolor i området.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter