Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Norra Ersmarksgatan 59

Haga UMEÅ

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Norra Ersmarksgatan 59

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 24,10 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 211
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 1 723 kr/mån Inklusive värme, vatten, tv, bredband och hushållsel.
Andel i föreningen: 0,47982%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår
Energideklaration
Utfärdad den 8 juni 2020
Energiklass: D
Primärenergital: 101 kWh/m² och år
Letar du efter den perfekta student- eller övernattningslägenheten som erbjuder en låg månadskostnad behöver du inte leta längre, här är den!

Här bor ni i en stabil och bra förening med väldigt låg månadsavgift på endast 1723 kr som inkluderar allt!

På Haga bor ni också väldigt nära centrumkärnan och stadens puls men samtidigt nära skog och natur. I området finns matbutik, träningsanläggning och bra bussförbindelser. Till Universitet och NUS tar det endast 10 minuter med cykel. En perfekt blandning!

Varmt välkomna på visning!

- LÅG MÅNADSKOSTNAD INKL. ALLT

- NÄRHET TILL CENTRUM, UNIVERISTETET OCH NUS

Lägenheten presenteras enligt följande:

HALL
Hall med avhängningsmöjligheter för vinterjackan. På golvet ligger ett snyggt laminatgolv som fortsätter in i samvarorummet.
I hallen finns även köket som är utrustat med spis, kylskåp och ugn. I förrådet som är på samma våningsplan finns frysbox.

RUM
Lägenhetens samvarorum erbjuder en välplanerad "compact-living" lösning med bra ytor att möbler efter egen tycke och smak.
Från rummet nås en alkov med snedtak där det ryms en säng och annat möblemang efter önskemål samt ett duschrum.

BADRUM
Lägenhetens badrum har plats för WC, handfat och spegelskåp.

BRA ATT VETA
Snabb inflytt möjligt
Förråd finns på samma våningsplan.
SNART HÄR! Letar du efter den perfekta student- eller övernattningslägenheten som erbjuder en låg månadskostnad behöver du inte leta längre, här är den! Lägenheten erbjuder välplanerad kvadratmeter med en egen sovalkov med anslutande duschrum och ett utrustat kök. Stor garderob ingår självklart i lägenheten och passar perfekt in för att optimera ytorna som erbjuds. Till lägenheten hör ett förråd - praktiskt beläget på samma våningsplan.

Här bor ni i en stabil och bra förening med väldigt låg månadsavgift på endast 1723 kr som inkluderar allt!

På Haga bor ni också väldigt nära centrumkärnan och stadens puls men samtidigt nära skog och natur. I området finns matbutik, träningsanläggning och bra bussförbindelser. Till Universitet och NUS tar det endast 10 minuter med cykel. En perfekt blandning!

Varmt välkomna att höra av er för mer information!

Förening

Norra Ersmarksgatan 59

Förening

Brf Vildmannen

Allmänt om föreningen

Brf Vildmannen är en äkta bostadsrättsförening och bildades 1954. Föreningen förfogar över 74 st lägenheter samt 3 st lokaler belägna på fastigheterna Hagen 12 och Vreten 17 med adresserna Vretgatan 7-13, Norra Ersmarksgatan 44-46, Norra Ersmarksgatan 53-59 samt Hagmarksvägen 32. Av lägenheterna är alla upplåtna med bostadsrätt. Föreningen förvaltas ekonomiskt av Björkstadens Ekonomibyrå och föreningens fastighetsskötsel sköts av vaktmästare Gary Collier. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna.

KOMMANDE
Husen är byggda med självdrag, men detta har successivt satts ur spel pga tryckande köksfläkar. Ventilationssystemet kommer med största sannolikhet behöva åtgärdas, dock kommer detta bli något fördröjt men investeringen kommer att leda till avgiftshöjningar, oklart hur stora ännu enligt ordförande Jenny Widman 2021-08-25.

HUSENS SKICK
2020: Renoverat fasad, byte av fönster och renovering av balkonger, stuprör har bytts och målning har gjorts på övrig exteriör yta.
2015: Byggt pergola på innergården, nya säkerhetsdörrar i alla lägenheter, södergavlarna på de gula husen målades, soprum målat, gröna och röda huset målades.
2012: Byte av el. 2002: Stambyte och renovering av badrum.
2000: Installation av fiberoptiskt nät för internet.

GÅRDEN
Fantastisk fin innergård med sittgrupper, grillplats, lekplats, grönytor och syrener.

TVÄTTSTUGA
Två tvättstugor belägna på Norra Ersmarksgatan (södra och norra tvättstugan) med tillhörande tork- och mangelrum. En av tvättstugorna är försedd med maskin för mattvätt.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Internet levereras av A3 och ingår i månadsavgiften. Uppkoppling 1000 Mbit. Kabel-tv via Com Hem och basutbudet ingår i månadsavgiften.

PARKERING
Det finns 12 st varmgarage för 420 kr/mån (lång kö enligt förvaltaren Björkstadens 2021-08-25) och 48 motorvärmarplatser för 210 kr/mån (i nuläget kö, enligt förvaltaren Björkstadens 2021-08-25).

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
I källaren på Norra Ersmarksgatan 59 har föreningen bastu och dusch. Gillestugan finns på Norra Ersmarksgatan 59 med pingisbord, darttavla m.m. Får användas till enklare fester. Bokning sker genom fastighetsskötaren. Föreningen har även ett övernattningsrum som man kan hyra gratis. Snickeri finns på Norra Ersmarksgatan 57. Här finns flera maskiner.

ÖVRIGT
Till lägenheten hör ett källarförråd. Cykelförråd finns i källaren. I föreningens sophus tillämpas sopsortering. I månadsavgiften ingår kabel-TV, bredband samt värme, el och vatten. Hemsida www.vildmannen.se Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-08-25. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Haga är den stadsdel i Umeå som är belägen närmast norr om centrum. Det är en av Umeås äldsta stadsdelar, vars södra delar (närmast centrum) domineras av villabebyggelse från 1940-talet, medan det längre norrut finns ett varierat utbud av två- och trevånings hyres- och bostadsrättshus från sent 1940-tal och framåt. Haga och stadsdelen Sandbacka räknas ofta ihop. Stadsdelen avgränsas i väst av E4 och det före detta regementsområdet för I20, i söder av järnvägen, i norr av Sandaparken/Erikslundsvägen och i öst av Gammlia och Stadsliden, vid vars kant T3 Arena (f.d. Gammliavallen) - hemmaplan för fotbollslagen Umeå IK och Umeå FC - ligger. Det finns tre gym i närheten (Fitness24seven vid I20 samt både Tenton på Hagmarksvägen, alldeles runt hörnet, och i nyöppnade lokaler vid Coop nära).

Närservice

Butiker, livsmedelsaffär, pizzeria, bensinmack, elljusspår, skola, förskola, Gammlia, badhus och sporthall.

Kommunikation

Goda kommunikationer. Buss och tåg.

Övrigt

Det finns flera förskolor och skolor i området.

Bilder

Visa alla

HitCounter