Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Norra Ersmarksgatan 26A

Haga UMEÅ

1 695 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Norra Ersmarksgatan 26A

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 52,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 212335002-1027
Våning 2 av 3, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 695 000 kr som utgångsbud
Avgift: 3 818 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och internet.
Andel i föreningen: 1,9931%
Andel av årsavgift: 2,14665%
Driftskostnad 2 598 kr/år
varav
El: 2 598 kr (1500 kWh)
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Elkostnaden är beräknad utifrån ett 1-årsavtal via Umeå Energi.
Pantsatt Ja
Allmänt Mysig inglasad balkong i härligt och solfyllt västerläge.
Rymligt lägenhetsförråd finns beläget i källaren.
Hiss finns!

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1945-1947
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Mysig inglasad balkong i härligt och solfyllt västerläge. Rymligt lägenhetsförråd finns beläget i källaren. Hiss finns!
Varmt välkommen till denna fina tvåa med inglasad balkong i bästa västerläge på attraktiva Haga! Lägenheten erbjuder en tilltalande planlösning och bostaden karaktäriseras av charm. Ljust kök med matplats, rymligt vardagsrum, sovrum med god förvaring och utgång till inglasad balkong, badrum med dusch och tvättmaskin.

Endast ett stenkast bort ligger Hagaparken, en grön oas och populär mötesplats såväl för gammal, ung som barnfamilj. I närområdet ligger också Gammlia natur- och rekreationsområde samt I20 strövområde. Närhet till city, universitet och sjukhus.

-RENOVERAT KÖK MED NYA LUCKOR OCH VITVAROR

-INGLASAD BALKONG I VÄSTERLÄGE

-LJUST OCH FRÄSCHT

-TILLTALANDE PLANLÖSNING

-NÄRHET TILL CITY OCH UNIVERSITET

Bostaden presenteras enligt följande:

HALL
Välkomnande hall med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Här finns plats för avhängning via hatthylla.

KÖK
Till vänster om hallen når man köket som erbjuder vita köksluckor, vitt kakel och bänkskiva av ek. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll, inbyggnadsugn, fläkt och diskmaskin. Här får man plats med ett matbord. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med ekparkettgolv och vitmålade ytskikt. Här får man plats med både soffgrupp, matsalsbord och övrigt möblemang.

SOVRUM
Intill köket finner man sovrummet som rymmer dubbelsäng. Rummet har vitmålat trägolv och vitmålade väggar. Här finns en klädkammare som rymmer gott om förvaring samt en garderob. Utgång till inglasad balkong i västerläge med eftermiddag- och kvällssol.

BADRUM
Badrummet erbjuder våtrumstapet och våtrumsmatta i ljusa färger. Inredningen består av wc, handfat med kommod och spegelskåp, dusch med vikbara duschväggar och tvättmaskin.

Fin tvåa med inglasad balkong i västerläge på attraktiva Haga!

Varmt välkommen till denna fina tvåa med inglasad balkong i bästa västerläge på attraktiva Haga! Lägenheten erbjuder en tilltalande planlösning och bostaden karaktäriseras av charm. Ljust kök med matplats, rymligt vardagsrum, sovrum med god förvaring och utgång till inglasad balkong, badrum med dusch och tvättmaskin.

Endast ett stenkast bort ligger Hagaparken, en grön oas och populär mötesplats såväl för gammal, ung som barnfamilj. I närområdet ligger också Gammlia natur- och rekreationsområde samt I20 strövområde. Närhet till city, universitet och sjukhus.

Förening

Norra Ersmarksgatan 26A

Förening

Brf Haga central

Allmänt om föreningen

Brf Haga Central (org.nr 769621-6824) är en äkta bostadsrättsförening som bildades år 2011. Föreningen förfogar över 44 st lägenheter, varav 2 st hyresrätter, belägna på Norra Ersmarksgatan 26, 28, 30 A och B och Gustav Garvares Gata 1. Byggnaderna är uppförda 1945-1947. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av Riksbyggen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna.

HUSENS SKICK
2020: Nya balkonger med inglasning. Nytt ventilationsaggregat.
2019: Portlås installerat.
2017: Bytt termostater på samtliga element, bergvärme installerat i ett av husen på Gustav Garvares gata.
Gjorda renoveringar de senaste 6 åren: Fönsterbyte, dränering, omläggning av garage-/bostadstak, byte av låssystem, byte av garageportar, fasadbyte på garage samt målning av fasad på GGG 1, asfaltering av gård, byggt cykelhus och soprum, besiktning av balkonger, trapphus renoverade.

GÅRDEN/GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Föreningen har en mysig innergård med gräsytor och uteplatser samt tillhörande sittgrupper för grillning. Liten samlingslokal finns att tillgå.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-tv via Com Hem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband via Telenor (hastighet 100 mbit/s) ingår i månadsavgiften i form av obligatoriskt tillägg.

TVÄTTMÖJLIGHETER
Varje lägenhet har en egen tvättmaskin. Det finns ingen gemensam tvättstuga.

PARKERING OCH GARAGE
Det finns 25 st parkeringsplatser med elstolpe (kostnad 345 kr/månad) och 14 st garageplatser (kostnad 475 kr/månad). Enligt ordförande finns inga garageplatser eller mv-platser lediga per 2020-11-25 och det är 2 personer i kö för garage och 2 st i kö för mv-plats. Styrelsen sköter kölistan.

ÖVRIGT
Ett förråd tillhör lägenheten. El tecknas och betalas av varje bostadsrättsinnehavare. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam och bostadsrättstillägg ingår i fastighetsförsäkringen. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-11-25. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Haga är den stadsdel i Umeå som är belägen närmast norr om centrum. Det är en av Umeås äldsta stadsdelar, vars södra delar (närmast centrum) domineras av villabebyggelse från 1940-talet, medan det längre norrut finns ett varierat utbud av två- och trevånings hyres- och bostadsrättshus från sent 1940-tal och framåt. Haga och stadsdelen Sandbacka räknas ofta ihop. Stadsdelen avgränsas i väst av E4 och det före detta regementsområdet för I20, i söder av järnvägen, i norr av Sandaparken/Erikslundsvägen och i öst av Gammlia och Stadsliden, vid vars kant T3 Arena (f.d. Gammliavallen) - hemmaplan för fotbollslagen Umeå IK och Umeå FC - ligger. Det finns tre gym i närheten (Fitness24seven vid I20 samt både Tenton på Hagmarksvägen, alldeles runt hörnet, och i nyöppnade lokaler vid Coop nära).

Närservice

Butiker, livsmedelsaffär, pizzeria, bensinmack, elljusspår, skola, förskola, Gammlia, badhus och sporthall.

Kommunikation

Goda kommunikationer. Buss och tåg.

Övrigt

Det finns flera förskolor och skolor i området.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter