Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Näckens väg 6

Tomtebo/Nydalaviken UMEÅ

2 295 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Näckens väg 6

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 77,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 302549001-0007
Våning 2 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 295 000 kr utgångspris
Avgift: 4 625 kr/mån ink. värme, vatten, internet, tv och hushållsel (enligt schablon)
Andel i föreningen: 2,64798%
Andel av årsavgift: 2,70699%
Tillträde enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Underbar terrassbalkong i söderläge med inglasning om ca 15 kvm.
Till lägenheten hör et förråd i gårdshus och i byggnaden finns gemensamt fordonsrum för barnvagn och cyklar.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Pysslingen 2
På perfekt gavelläge finner ni en av Tomtebos finaste och elegantaste bostäder. Lägenheten är nyproducerad 2018 och har mycket hög standard, påkostade tillval, har sober färgsättning och det bästa av allt generös balkong i söderläge med inglasning om ca 15 kvm med sol från morgon till sen eftermiddag. Tilltalande planlösning med öppet läge mellan kök och vardagsrum, ekparkett återfinns i hela lägenheten och stora fönster bjuder in ljus som skapar rymd och trevlig atmosfär i hela bostaden.
Lägenheten disponeras idag som en trea men för familjen kan en vägg kan enkelt uppföras för att skapa ett till sovrum och badrummet är självklart utrustat med golvvärme för er bekvämlighetsskull.

Trevlig förening med hiss, egen innergård med lekplats och gemensamt fordonsrum i huset där tex barnvagn enkelt kan placeras. Här bor ni bekvämt nära skola, förskola, lekplatser, mataffärer och med cykelavstånd till Universitet, NUS och IKSU. På Tomtebo bor ni i naturskön omgivning vid Nydalasjön och dess fina rekreationsområden, motionsspår och badplatser. God kommunikation till stadskärnan med dess kompletta utbud av affärer och restauranger. Sammanfattningsvis är detta lägenheten för er med högt ställda krav på tillvaron, här behöver ni inte fundera på något utan det är bara att flytta in.

- Barnvänligt och lugnt område
- Gavellägenhet
- Hiss
- Nyproducerat 2018
- Inglasad balkong i söderläge om 15 kvm

HALL
Inbjudande och möblerbar hall med möjlighet till avhängning av ytterkläder och längre in nås garderob till förvaring. Praktiskt klinkergolv och vitmålade väggar klär ytskikten. Stilrent parkettgolvet löper sedan enhetligt vidare i hela lägenheten.

KÖK
Välutrustat och modernt inrett kök med praktisk köksö och vitvaror i rostfritt. Vita skåpluckor med stilrena handtag, vitt kakel och arbetsbänk i laminat ger köket en tidlös stil. Kökets maskinella utrustning består av fullstor kyl och frys, induktionshäll, fläktkåpa, inbyggd micro och ugn i arbetshöjd och integrerad diskmaskin. Fin förvaring i skåp och utdragbara lådor och köksön öppnar upp för flera kockar och plats för gäster att umgås vid

VARDAGSRUM /MATPLATS
Mycket inbjudande vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fina fönster. Rummet är lätt att möblera med variation och i anslutning nås perfekt matplats med utrymme för flera gäster.

Härifrån når ni lägenhetens pärla, den inglasade terrass-balkongen. Gott om utrymme för utemöbler, solsängar och blommor. Ett extra rum under årets varmare månader med möjlighet till infravärme som förlänger möjligheter att vistas på balkongen. Här kan ni spendera tid under dagens alla timmar, såväl morgon, dag, eftermiddag och för kvällsmys.

SOVRUM
I anslutning till lägenhetens hall nås det stora sovrummet med plats för dubbelsäng och möblemang. Gott om förvaring ges i generös skjutdörrsgarderob, delvis med spegelglas. Tapetserade väggar och samma tidlösa parkettgolv klär ytskikten.

SOVRUM
Det andra sovrummet har ljust tapetserade väggar, trägolv och erbjuder garderob till förvaring. Perfekt lämpat barnrum.

SOVRUM/MATSAL
Idag disponeras rummet som matsal men det går enkelt att uppföra en vägg om man önskar ytterligare ett sovrum. Samma stilrena ytskikt som övriga rum.

BADRUM
I anslutning till hallen nås det komfortabla och modernt inredda badrummet med kakel, klinker och skön golvvärme. Badrummets inredning består av WC, kommod, spegelskåp och dusch med vikbara väggar. Tvättmaskin, torktumlare, bänk för klädvård och förvaringsskåp underlättar vardagen.

Underbar lägenhet i fint skick och med hög standard!

På perfekt gavelläge finner ni en av Tomtebos finaste och elegantaste bostäder. Lägenheten är nyproducerad 2018 och har mycket hög standard, påkostade tillval, har sober färgsättning och det bästa av allt generös balkong i söderläge med inglasning om ca 15 kvm med sol från morgon till sen eftermiddag. Tilltalande planlösning med öppet läge mellan kök och vardagsrum, ekparkett återfinns i hela lägenheten och stora fönster bjuder in ljus som skapar rymd och trevlig atmosfär i hela bostaden.
Lägenheten disponeras idag som en trea men för familjen kan en vägg kan enkelt uppföras för att skapa ett till sovrum och badrummet är självklart utrustat med golvvärme för er bekvämlighetsskull.

Trevlig förening med hiss, egen innergård med lekplats och gemensamt fordonsrum i huset där tex barnvagn enkelt kan placeras. Här bor ni bekvämt nära skola, förskola, lekplatser, mataffärer och med cykelavstånd till Universitet, NUS och IKSU. På Tomtebo bor ni i naturskön omgivning vid Nydalasjön och dess fina rekreationsområden, motionsspår och badplatser. God kommunikation till stadskärnan med dess kompletta utbud av affärer och restauranger. Sammanfattningsvis är detta lägenheten för er med högt ställda krav på tillvaron, här behöver ni inte fundera på något utan det är bara att flytta in. Varmt välkommen på visning!

Förening

Näckens väg 6

Förening

Brf Pysslingen Tomtebo

Allmänt om föreningen


Bostadsrättsföreningen Pysslingen på Tomtebo (769632-4743) är en äkta bostadsrättsförening som förfogar över 46 st lägenheter belägna på fastigheten Pysslingen 2 med adress Näckens väg 2, 4 och 6, som registrerades hos Bolagsverket 2016-06-21. Föreningen förvaltas ekonomiskt av Riksbyggen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Månadsavgiften höjdes med 2% jan 2020.

HUSENS SKICK
Inga större underhållsåtgärder kommer att krävas under den närmaste 10-årsperioden.

GÅRDEN
Planteringar, gräsytor, belysning, kör- och gångvägar m m samt sitt-/lekutrustning på innergård.

KABEL-TV & BREDBAND
TV, fast kostnad telefoni och bredband är gruppanslutet och kostar 299 kr/månad (obl tillägg).

PARKERING
25 st carport-platser med el (kostnad 400 kr/månad), 5 personer står i kö för carportplats, (2020-05-10), varav en har handikapps bredd, 20 st öppna bilplatser med el (kostnad 300 kr/månad), varav tre st har handikapps bredd. Det finns 12 st lediga MV-platser per 2020-05-10. Till parkeringarna tillämpas webbaserat kösystem via Riksbyggens hemsida. När man fått sin första månadsavi kan man som boende skapa konto på Riksbyggen, ”Mitt Riksbyggen”.

ÖVRIGT
Hus 1 har 4 våningsplan med 19 lägenheter, hus 2 har 4 våningsplan med 19 lägenheter och hus 3 har 2 våningsplan med 8 lägenheter. Lägenhetsförråd till hus 1 och 2 är förlagda i byggnad på tomtmark. Hus 3 har förråd i lägenheten. Soprum/källsortering, undercentral och cykelförråd i separat byggnad. Hushållsel debiteras med fast summa varje månad beroende på lägenhetsstorlek. Verklig förbrukning mäts med undermätare och reglering av faktisk förbrukning sker. Morgontidning i fack vid lägenhetsdörr, övrigt i låst postfack vid entrédörr.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad och bostadsrättstillägg ingår i fastighetsförsäkringen. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-05-10. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Tomtebo är en av Umeås nyaste stadsdelar som ligger väldigt fint i närheten av universitet, sjukhus och Nydalasjön ca 5 kilometer från Umeå centrum. Området kring Nydalasjön är omtyckt med promenadvägar, grillplatser, badstränder, motionsslingor och äventyrslekpark. Naturreservatet Grössjön ligger inom promenadavstånd.

Närservice

I området finns Stora Coop, pizzeria, restaurang samt en närbutik som ligger på Älvans väg 154 med livsmedel och kioskvaror. Inte långt bort når ni Ålidhems centrum med matbutiker, restauranger samt café.

Kommunikation

Det finns goda kommunikationer med buss. Tidtabeller och mer information finns på www.tabussen.nu.

Övrigt

Det finns flera förskolor och skolor i området.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter