Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Mjölkvägen 136

Ersboda UMEÅ

995 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Mjölkvägen 136

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 63,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 212331001-0007
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 995 000 kr utgångspris
Avgift: 4 420 kr/mån Ink, värme, vatten, internet och tv
Andel i föreningen: 0,64419%
Andel av årsavgift: 0,6388%
Driftskostnad 3 220 kr/år
varav
El: 3 220 kr (2620 kWh)
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning under förgående år samt 16 A lägenhetssäkring.
Tillträde enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Underbar balkong i västerläge.
Till lägenheten hör ett rymligt förråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1990
Energideklaration
Utfärdad den 14 juli 2020
Energiklass: E
Primärenergital: 153 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Krukan 2
Välplanerad och stilren gaveltvåa med balkong i bästa västerläge! Lägenheten är genomgående ljus med fönster i tre väderstreck och har genomgående stora rum. I harmoni disponeras klassiskt inrett kök med fullstor kyl och frys, rymligt vardagsrum, sovrum med lyxig walk in closet och fräscht badrum med kombimaskin. Vid intresse säljs samtliga möbler. Stabil förening med trevliga faciliteter som samlingslokal, bastu med relax, hobbyrum, övernattningsrum samt förråd. Lugnt, barnvänligt område med härlig natur, lekplatser och fina motionsspår runt knuten med närhet till Ersboda handelsområde som erbjuder både affärer och restauranger. Mycket goda bussförbindelser till centrum, Universitet och sjukhuset.

- Balkong i västerläge
- Gavelläge
- Tilltalande planlösning
- Klädkammare
- Stabil förening med

HALL
Välkomnande hall med bra möjlighet till avhängning. Mönstrad tapet klär väggarna och på golvet ligger modernt laminatgolv.

KÖK
I anslutning till lägenhetens hall nås stora köket. Vita skåpluckor med rostfria handtag, ljus arbetsbänk och kakel i en sober korallfärgad ton ger köket en klassisk stil. Kökets maskinella utrustning består av fullstor kyl och frys, spis med ugn, fläkt och diskmaskin. Gott om förvaringsmöjligheter i skafferi, skåpar och fint utrymme för matgrupp invid fönstret. Väggarna är målade i en trendig grå kulör och ljus matta klär ytskikten.

VARDAGSRUM
Lägenhetens vardagsrum har härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här ryms stor soffmöbel, matgrupp eller skrivbordshörna om så önskas. Väggarna målade i en modern beige kulör och stilrent parkettgolv ramar fint in det gästvänliga rummet. Härifrån når ni lägenhetens pärla, den underbara balkongen i västerläge. Här avnjuts solens varma strålar hela kvällen.

SOVRUM
Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och det absolut bästa, fullt inredd walk in closet. Väggarna är tapetserade i ett vackert blommigt mönster och mörkt laminatgolv klär ytskikten.

BADRUM
Fräscht badrum i stilren våtrumsmatta. Badrummets inredning består av WC, handfat, spegelskåp och badkar med dusch. Komfortabel kombimaskin underlättar vardagen.

BRA ATT VETA
2019: Nytt golv i sovrum och hall, nya lister, dörrar och inredning av walk in closet och målning badrummet.
Samtliga möbler i lägenheten säljs vid intresse.

Välplanerad och rymlig tvåa med underbar balkong i västerläge!

Välplanerad och stilren gaveltvåa med balkong i bästa västerläge! Lägenheten är genomgående ljus med fönster i tre väderstreck och har genomgående stora rum. I harmoni disponeras klassiskt inrett kök med fullstor kyl och frys, rymligt vardagsrum, sovrum med lyxig walk in closet och fräscht badrum med kombimaskin. Vid intresse säljs samtliga möbler. Stabil förening med trevliga faciliteter som samlingslokal, bastu med relax, hobbyrum, övernattningsrum samt förråd. Lugnt, barnvänligt område med härlig natur, lekplatser och motionsspår runt knuten med närhet till Ersboda handelsområde som erbjuder både affärer och restauranger. Mycket goda bussförbindelser till centrum, Universitet och sjukhuset. En fin lägenhet som måste ses, varmt välkommen på visning!

Förening

Mjölkvägen 136

Förening

Brf Umeåhus nr 31

Allmänt om föreningen

Riksbyggen brf Umeåhus nr 31 är en äkta bostadsrättsförening som äger 21 byggnader som är uppförda mellan 1990-1991 och belägna på fastigheten Krukan 2 med adresserna Mjölkvägen 64-148 (jämna nummer), Ersbodavägen 13-107 (udda nummer) och Filgränd 139-213 (udda nummer) i Umeå. Föreningen förfogar över 122 lägenheter vilka är fördelade mellan 2:or, 3:or, 4:or, 5:or samt radhus. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Pantsättnings- och överlåtelsesavgift betalas enligt föreningens stadgar. Föreningen förvaltas tekniskt och ekonomiskt av Riksbyggen. Månadsavgiften har höjts med 0,5 % från 1 januari 2020, ingen ytterligare höjning kommer att göras under 2020 enligt ordförande 2020-08-10.
HUSEN
2017: Underhåll garage och p-platser samt utvändigt underhåll av huskropparna
2016: Allmän uppfräschning av gemensamma grönytor samt anläggning av större plantering och gemensam uteplats på Filgränd.
2015: Renovering av gemensamma utrymmen. Föreningen har för några år sedan också borrat för bergvärme som till större del värmer uppföreningens byggnader.
Under 2020 kommer föreningen byta ventilation till FTX-system samt fläktar.
PARKERINGSPLATSER
Föreningen förfogar över 90 st parkeringsplatser med motorvärmarstolpe samt 51 st garageplatser. Kostnaden för garage är 360 kr/mån och för parkeringsplats med el är 180 kr/mån. I dagsläget finns ledigs parkeringsplatser men till garage är det kö, enligt ordförande 2020-08-10.
Till parkeringarna tillämpas webbaserat kösystem via Riksbyggens hemsida.
KABEL-TV OCH INTERNET
Kabel-tv finns via Canal Digital och basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband levereras av Bredband 2 med en hastighet på 1 GB och ingår i angiven månadsavgift.
TVÄTTSTUGA
På fastigheten finns en tvättstuga per gård och en grovtvättstuga.
GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Föreningen har en stor samlingslokal med plats för upp till 70 personer, övernattningsrum med kokvrå och plats för 4-6 gäster, bastu med anslutande relaxrum och två duschar, hobbyrum samt cykelförråd. Sortering av hushålls- och matavfall sorteras i föreningens miljörum.
GÅRD
Föreningen har fina grönytor, en lekplats på varje gård samt uteplatser. Liten fotbollsplan och grillplats finns vid Filgränd.
ÖVRIGT
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam och bostadsrättstillägg ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren.
Varje bostadsrättsinnehavare sluter eget avtal med valfri elleverantör.
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-08-10. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter om kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Ersboda är beläget ca 6 km från Umeå centrum. Vid byggnation av området togs stor hänsyn till att spara naturområden inom och omgring Ersboda. Området började byggas på 70-talet och färdigställdes under 90-talet. Här återfinns både lägenheter i flerfamiljshus, marknära bostäder, radhus och friliggande småhus. Här finns även det populära handelsområdet med livsmedelsbutiker, affärer och verkstäder. Ersboda är uppdelat i östra- och västra Ersboda. Här bor idag ca 10 000 invånare.

Närservice

Här finns motionsslingor, härlig natur, bollplaner, skolor, daghem, fritidsgård, bibliotek, folkets hus, hälsocentral, apotek, restaurang, frisör, kyrka, livsmedelsbutik och gatukök.

Kommunikation

Till och från Ersboda har du goda kommunikationer med buss. Lokaltrafiken har linje 8 samt 1 som går till Östra Ersboda, linje 5 som går till Västra Ersboda samt linje 2 som går till Ersbodas handelsområde. För mer information kring busstider gå in på www.tabussen.nu.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter