Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Mariehemsvägen 114

UMEÅ

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Mariehemsvägen 114

Antal rum 0 rum
Boarea - kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 212535001-0025
Ekonomi Avgift: 0 kr/mån
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte

SÄLJ RUBRIK

Säljande beskrivning

Förening

Mariehemsvägen 114

Förening

RB Brf Mariestrand 2

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen RBF Mariestrand 2 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen förfogar över tre byggnader med 60 st lägenheter belägna på fastigheten Vingslaget 3 i Umeå. Adressen är Mariehemsvägen 110-118 (jämna nummer). Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av Riksbyggen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Månadsavgiften ändrades senast 2014-01-01 då den sänktes med 5,0%. Enligt kontakt med ordförande (2021-07-06) som bekräftade att avgiften inte har förändrats sedan dess och ingen förändring är planerad för 2021. Föreningen har en god ekonomi.

HUSETS SKICK
För att bevara föreningens hus i gott skick utförs löpande reparationer av uppkomna skador samt planerat underhåll av normala förslitningar. Underhåll har utförts löpande av gemensamma utrymmen, olika installationer och underhåll av huskropp utvändigt. Inga större underhållsåtgärder kommer att krävas under den närmaste tiden.

FRAMTIDA RENOVERINGAR
Inga större renoveringar är planerade i nuläget.

GÅRDEN
Vacker planerad innergård med gräs, härlig grönska i form av blommor, växter och träd. Fin asfalt, plattor, uteplats med grill.

KABEL-TV & BREDBAND
Kabel-TV via Com Hem och Bredband via Telia kostar 125:-/mån. Läggs som ett obligatoriskt tillägg på månadsavin.

TVÄTTSTUGA
Finns ingen tvättstuga i byggnaderna. Lägenheterna är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Finns ett övernattningsrum (1:a) som hyrs ut för 250:-/dygn.

PARKERING
Det finns 36 st Carportar, kostar 365:- /månad. Det finns 36 st MV-platser, kostar 260:- /månad. Bokas via Riksbyggens hemsida och till parkeringarna tillämpas webbaserat kösystem via Riksbyggens hemsida. När man fått sin första månadsavi kan man som boende skapa konto på Riksbyggen, ”Mitt Riksbyggen”. Enligt Riksbyggen är det 7 st i kö för carport och 2 st i kö för mv-plats (2021-07-06). Enligt ordförande (2021-07-06) är det ingen kö till carport, och det finns lediga platser med motorvärmare.

ÖVRIGT
Förråd finns på vinden och på bottenplanen. Ett förråd/lägenhet. Morgontidning levereras till fack vid lägenhetsdörr, övrig post i låst postfack vid entrédörr.
Föreningen har individuell mätning av hushållselen och innehavaren debiteras i efterhand.
Kabel-TV och Bredband kostar 125:-/mån. Läggs som ett obligatoriskt tillägg på månadsavin. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-07-06. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Föreningens hemsida www.Mariestrand2.se

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter