Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kvarnvägen 3B

Väst på stan UMEÅ

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kvarnvägen 3B

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 81,00 kvm
ekonomisk plan

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr B1 1803
Våning 9 av 11, hiss finns
Ekonomi Avgift: 4 603 kr/mån ink. värme, vatten, Telia Tripple play och el (shablon)
Andel i föreningen: 0,0135909%
Tillträde enligt överenskommelse
Pantsatt Nej
Allmänt Två balkonger med enastående utsikt över Umeå.
Till lägenheten hör ett förråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2020
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Välten 1
Snart ges möjligheten att förvärva en nyproducerad (2020) och högt belägen gaveltrea på våning 9 av 11 med oslagbar utsikt över hela Umeå! Den välplanerade lägenheten har påkostade, stilsäkra materialval med hög standard och underbart ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Lägenheten har en social och tilltalande planlösning och lyxen med två smakfullt kaklade toaletter, en med tvättmöjlighet och takdusch. Två balkonger i olika väderstreck, varav en med inglasning i solfyllt västerläge sätter guldkant på detta boende.

Här bor ni bekvämt, ett stenkast från fina promenadstråk längs älven och med gångavstånd till centrum med dess kompletta utbud av affärer och restauranger. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och möjlighet till visning!

Nyproducerad trea med enastående läge!

Snart ges möjligheten att förvärva en nyproducerad (2020) och högt belägen gaveltrea på våning 9 av 11 med oslagbar utsikt över hela Umeå! Den välplanerade lägenheten har påkostade, stilsäkra materialval med hög standard och underbart ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Lägenheten har en social och tilltalande planlösning och lyxen med två smakfullt kaklade toaletter, en med tvättmöjlighet och takdusch. Två balkonger i olika väderstreck, varav en med inglasning i solfyllt västerläge sätter guldkant på detta boende!

Här bor ni bekvämt, ett stenkast från fina promenadstråk längs älven och med gångavstånd till centrum med dess kompletta utbud av affärer och restauranger. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och möjlighet till visning!

Förening

Kvarnvägen 3B

Förening

Brf Västra Stranden 1

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Västra Stranden 1 registrerats hos Bolagsverket den 9 februari 2017 (org. nummer: 769633-8974) och under hösten 2017 påbörjades uppförandet av 2 bostadshus på fastigheten Välten 1 i Umeå. Husen stod klara 2020 och har sammanlagt 87 bostadslägenheter med tillhörande lägenhetsförråd.

KOMMANDE PROJEKT
Inga avgiftsändringar är planerade, däremot förbereder föreningen för laddstolpar i garaget. Man kommer att förbereda alla platser så att de som vill ansluta senare kommer att ha den möjligheten.

PARKERINGAR
Det finns 38 parkeringsplatser i källargarage, varav en är handikappanpassad.
Det finns även 25 parkeringsplatser på gården, varav en är handikappanpassad.

Ordförande 2021-01-26: "Just nu är alla platser är uthyrda, om man äger en trea/ fyra ingår garageplats i bostadsrätten (1000kr/mån). P-plats ute kostar 500kr/mån. Man ställer sig i kö på MittRiksbyggens hemsida."

KABEL-TV / BREDBAND
Föreningen har avtal med Telia: kollektiv bredband 100/100Mbit/s, kollektiv bredbandstelefoni, kollektiv TV, tv-paket Lagom. I avgiften ingår Trippel play.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Två cykelförråd, ett i respektive hus, samt lekplats för barnen.

ÖVRIGT
I avgifterna ingår Trippel play, schablon för el, värme och vatten.
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-01-26. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Väst på stan är den västra delen av gamla Umeå innerstad. Området avgränsas av E4:an i öst, Tvärån i väst, E12:an i norr samt Umeälven i söder. Det står fortfarande kvar byggnader efter stadsbranden 1888, bland annat Umeås äldsta stenhus "smörasken". Väst på stan har en äldre charm och ett flertal små butiker, bara ett stenkast från den pulserande stadskärnan. Här har man också närhet till älven med fina promenadstråk.

Närservice

Förskola, skola, gymnasieskola, Nolia, polisstation, Umeå Stadshus, löjtnants Grahns gård, parker, minigolfbana, promenadstråk längst Umeälven, butiker och livsmedelsaffär.

Kommunikation

Här har du bra cykelvägar samt närheten till centrum där tåg och länstrafikbussar har sina stationer. Lokala bussförbindelser är goda, för mer info kring busstider gå in på www.tabussen.nu

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter