Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hoppets Gränd 4

Öbacka Strand Umeå

Se alla bilder


Kommande bostad

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hoppets Gränd 4

Antal rum 4 rum + kök
Boarea 128,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 121701
Våning 8 av 9, hiss finns
Ekonomi Avgift: 6 717 kr/mån värme, vatten, IP-telefoni, Kabel TV och internet
Andel i föreningen: 3,3128%
Driftskostnad 5 078 kr/år
varav
El: 5 078 kr
Kommentar Elförbrukning senaste 12 månaderna 4 944 kwh Huvudsäkring 16 A lägenhetssäkring = 849 kr/år
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2010
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 2 november 2016
Energiklass: B
Energiprestanda: 91 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Barnhemmet 3

128 kvm på våning 8 med slående utsikt över älv, stad och takåsar!

Välkommen till denna rymliga och socialt planerade lägenhet högt upp i huset. Lägenheten har ett attraktivt gavelläge med fönster i tre väderstreck och en fantastisk utsikt och vy över Umeå stad. Flertalet fönsterpartier ger dessutom ett vackert ljusinsläpp och rymd till de sociala ytorna kök, vardagsrum och matplats som trivsamt integrerar i en öppen planlösning. Den inglasade balkongen om 12 kvm sätter extra guldkant till boendet. Genomgående fina parkettgolv och vitmålade väggar ger en bra helhetskänsla. Lägenheten disponerar i övrigt tre sovrum, två helkaklade badrum var av ett med både bastu och separat tvättavdelning, rymlig hall samt ytterligare utrymme för arbetsplats alt förråd/klädkammare. Till lägenheten finns möjlighet till båtplats! Föreningen har nyligen sänkt sin månadsavgift.
Bekvämt boende i hög standard, promenadavstånd till Universitet, NUS, IKSU, Östra resecentrum och centrumkärnan med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv. Vackra promenadstråk längst Umeå älv och med möjlighet till båt vid brygga i direkt anslutning till området.

Förening

Hoppets Gränd 4

Förening

Brf Öbackastrand 1

Allmänt om föreningen

Brf Öbackastrand 1 är en privat bostadsrättsförening med älvsnära läge, som äger fastigheten Barnhemmet 3, Umeå. Fastigheten består av två bostadsbyggnader med 37 bostadsrätter (3-4 rok). Föreningen förvaltas av Björkstadens Ekonomibyrå och tekniskt av Riksbyggen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Från den 1/7 2019 sänks månadsavgiften med 7,5 % och december månad blir avgiftsfri, enligt ordförande 2019-06-25.

HUSENS SKICK
Föreningen avsätter löpande till underhåll av fastigheterna.

GÅRDEN
Gräs, asfalt, plattor, lekytor, uteplats och härlig grönska i form av växter och träd.

KABEL-TV & BREDBAND
Telia Triple Play ingår i månadsavgiften: Kabel-TV Telia Lagom, bredband 100 Mbit/sekund och fast kostnad IP-telefoni.

TVÄTTSTUGA
I entréplanet på Hoppets gränd 4. Utrustad med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och tvättbänk. Bokningstavla med nyckelbokning.

PARKERING m.m
De fem bostadsrättsföreningarna Öbackastrand 1 till 5 är tillsammans enda medlemmar i Öbackastrands Samfällighetsförening med andelstal baserat på antal lägenheter i respektive förening. Styrelsen i samfällighetsföreningen består av fem personer, en från varje förening samt suppleanter. Samfällighetsföreningen ansvarar för förvaltning av gemensamhetsanläggningar i form av två garage (totalt 225 platser) samt källsortering, grönytor, allmänna ytor, gångvägar och den kvartersgata som finns inom området. Boende i föreningen är garanterad plats i garage med mv-stolpe. Kostnad fr o m maj 2018 = 475 kr/månad för boende och 625 kr/månad för extern kund. På kvartersgatan finns avgiftsbelagda gästparkeringar, 7 kr/timme. Varje lägenhetsinnehavare har gästparkeringskort, avgift 25 kr/dygn.

ÖVRIGT
Inga gemensamhetsutrymmen finns. Förråd i markplan alternativt på vinden. Morgontidning i fack vid lägenhetsdörr, övrigt i låst postfack vid entrédörr. Portkod vid entrédörr. Soprum med sopsortering. Cykelförråd finns. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Moderna Försäkringar och bostadsrättstillägg betalas av föreningen. Hemförsäkring betalas av bostadsrättsinnehavaren. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2019-06-25. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter om kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Hemsida www.obacka1.se

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering