Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hjältevägen 69

Tomtebo/Nydalaviken Umeå

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hjältevägen 69

Antal rum 3 rum
Boarea 74,20 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 52-3005-1-14-7
Våning 2, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 6 017 kr/mån ink. el, kabel-tv och bredband
Andel i föreningen: 2,03678%
Andel av årsavgift: 2,03678%
varav
Beräknat antal pers: 3
Uteplats, östläge
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2002
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 19 november 2018
Energiklass: D
Primärenergital: 143 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Varmt välkommen till denna väldisponerade fyrarummare på fint läge i området. Lägenheten fördelar kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till uteplatsen i östläge, sovrum med plats för dubbelsäng samt två mindre rum för barnrum/kontor. Bostaden är utrustad med klädkammare samt ett rymligt badrum med tvätt och torktumlare. Lägenheten har en generös takhöjd och fint ljusinsläpp. Här bor du naturnära intill Nydalaområdet och med gång- och cykelavstånd till Universitet/NUS, Iksu, matbutik samt busskommunikationer.

- SOLIG BALKONG

- VÄLDISPONERADE KVADRATMETRAR

- LUNGT OCH TREVLIGT OMRÅDE

- NÄRHET TILL UNIVERSITETET, NUS OCH IKSU

- AVGIFT DÄR ALLT INGÅR

HALL
Öppen och ljus hall med avhägningsplats och utrymme för garderober om man önskar. På golvet ligger ett ekparkettgolv som enhetligt löper vidare in genom lägenhetens samtliga rum. Väggarna är målade i grå ton och återfinns i lägenhetens öppna rum.

KÖK
Skåpinredning i björk med gott om förvaringsmöjligheter. Under överskåpen ligger ett vitt kakel och arbetsbestyren sköts på rostfri diskbänk och arbetsbänk i laminat. Invid köksinredningen finns rymlig matplats. Kyl/frys, spis med ugn samt diskmaskin är kökets maskinpark. Köksdelen integrerar trivsamt i öppen planlösning med vardagsrumsdelen.

VARDAGSRUM
Vardagsrumsdelen har utrymme för soffa och TV-möbel. Vardagsrum och kök har målade väggar. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här finns även utgången till den trevliga balkongen där man kan njuta av solen stora delar av dagen.

SOVRUM 1
Lägenhetens minsta sovrum har plats för större enkelsäng och skrivbord samt förvaringsöbel.

SOVRUM 2
Det näst största rummet i lägenheten används idag som barnrum och har fönster i två väderstreck.

SOVRUM 3
Det största sovrummet, även det har fönster i två väderstreck och rymmer en dubbelsäng med tillhörande möblemang.

BADRUM
Rymligt badrum med plastmatta på golv och kaklade väggar. Badrummet är inrett med badkar, wc, tvättpelare, tvättställ med kommod, skåpsförvaring och spegelskåp. Ett mindre fönster släpper in ljus.

ÖVRIGT
P-plats och rymligt förråd i separatbyggnad på gården ingår.

Välplanerad med öppen planlösning

Varmt välkommen till denna väldisponerade fyrarummare på fint läge i området. Lägenheten fördelar kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till uteplatsen i söderläge, sovrum med plats för dubbelsäng samt två mindre rum för barnrum/kontor. Bostaden är utrustad med klädkammare samt ett rymligt badrum med tvätt och torktumlare. Lägenheten har en generös takhöjd och fint ljusinsläpp. Här bor du naturnära intill Nydalaområdet och med gång- och cykelavstånd till Universitet/NUS, Iksu, matbutik samt busskommunikationer.

Förening

Hjältevägen 69

Förening

Brf Bo Klok Tomtebo 2

Allmänt om föreningen

Föreningen Brf Bo Klok Tomtebo 2 äger fastigheten Vattenhästen 1 och Forskarlen 1 med adresser Hjältevägen 6-28, 46-48 och 84-106 (jämna nummer) samt Hjältevägen 7-29, 47-69 (udda nummer) som består av 10 hus med 6 lägenheter i vardera hus, totalt 60 lägenheter. Husen byggdes under 2002 och är fördelade på fem infarter där varje hus omges av grönyta. Allt betalas via avgifter till föreningen: Värme/vatten, el, bredband, kabel-tv, parkeringsplats med motorvärmarstolpe och odlingslott. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt föreningens stadgar. Föreningen anlitar HSB förvaltning. Enligt ordförande (2020-09-15) är inga avgiftsförändringar på gång.

HUSENS SKICK/KOMMANDE RENOVERINGAR
De närmaste åren planerar styrelsen för följande större åtgärder: Byte av exteriörbelysning, målning balkonger/loftgångar, reparation gräsmatta, byte plank/måla plank vid parkeringarna, måla förrådsdörrar, oljning av loftgångar. Planerade åtgärder finansieras med egna medel och avskrivningsplaner samt uttag ur fond för yttre underhåll.
2018: Byte cirkulationspumpar värme, nya brevlådor, satt lås och trösklar på soprum, tagit bort samtliga grindar/grindstolpar samt uppgraderat switchar för internetanslutning. Stadgeenlig fastighetsbesiktning utfördes 2018-08-12.
2017: Byte av björkar utmed gatan, byte av plank mellan uteplatser, genomförd OVK, rensning av hängrännor.
2016: Uppgradering av bredbandskapacitet från 100 mbit/s till 1000 mbit/s och bytt ut björkar utmed gatan.
2015: Bytt ut staket mot Hjältevägen och tömt komposter.
2014: Ventilationsuppgradering i samtliga lägenheter.

BILPLATS
Motorvärmarplats (ingår i avgiften) Det finns 63 st p-platser i föreningen, varav 3 st gästparkeringar. Alla nya medlemmar är garanterad en plats.

KABEL TV OCH INTERNET
Kabel-tv via Comhem, basutbud, obligatoriskt tillägg på månadsavgiften. Bredband: A3 1Gbit/s, obligatoriskt tillägg på månadsavgiften.

GÅRDEN
Husen är omgivna av grönytor och lummig växtlighet. Här finns också möjlighet för de boende att odla på sin egna odlingslott (ingår i avgiften).

ÖVRIGT
En kallförrådslänga tillhörande lägenheterna finns på varje tomt. Gemensamma städdagar vår och höst. Snöskottning sköts av Degersjö entreprenad och plåt tillsammans med Umeå Logistikgrupp. Gräsklippning sköts av HSB. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar Västerbotten, i försäkringen ingår bostadsrättstillägg och momenten styrelseansvar samt försäkring mot ohyra. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Föreningens hemsida www.bokloktomtebo2.se
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, (2020-09-15). Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Varmt välkommen till Tomtebo! Här blandas flervåningshus med lantliga villor och närservice med vackra naturområden – helt enkelt ett område med allt. Även om Tomtebo utvecklas i rask takt så finns ändå den härliga Bullerby-känslan kvar och här finns nöjen för såväl stora som små. Området kring Nydalasjön är omtyckt och uppskattat med sina vackra promenadvägar, mysiga grillplatser och härliga motionsslingor. Precis intill sjön ligger även Äventyrslekparken - här finns höga klätternät, studsmattor, skateboardlek, labyrint, linbana, vattenlek med mera. Ett givet utflyktsmål för barnfamiljen. Och lockar skogen samt fågelskådning så finns Naturreservatet Grössjön på promenadavstånd. Tomtebo sjuder helt enkelt av aktivitet, sommar som vinter.

Närservice

I området finns Stora Coop, populära Restaurang Ruccola som serverar vedugnsbakad pizza samt Tomtebo kiosk. På gångavstånd finner du även Ålidhem centrum med matbutiker, flera restauranger samt Apotek.

Kommunikation

Till centrumkärnan och NUS / Universitet går flertalet bussar, bland annat Ultrabuss nummer 8 och 75. För den hurtige är promenad- och cykelvägarna välskötta samt både upplysta och sandade vintertid.

Övrigt

Det stora antalet småknattar speglar utbudet av barnomsorg på Tomtebo – här finns flertalet förskolor som huserar i moderna och trevliga lokaler. Områdets skola, Sjöfruskolan, består av två enheter. Förskoleklass till årskurs 6 finns på Tomtebo och årskurserna 7-9 finns på Ålidhem. För eleverna på Tomtebo ger närheten till Nydalasjön, Äventyrslekparken samt skogen och naturen runt omkring stora möjligheter till lek och lärande. Sjöfruskolan har fått utmärkelsen ”Skola för hållbar utveckling” och är utnämnda till modellskola för WWF:s ”Skola på Hållbar Väg” – helt enkelt en skola helt rätt i tiden.

Bilder

Visa alla

HitCounter