Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Gustav Garvares Gata 7B

Haga Umeå

1 895 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Gustav Garvares Gata 7B

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 55,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 212308001-0043
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 895 000 kr utgångspris
Avgift: 3 390 kr/mån ink värme, vatten, internet och tv
Andel i föreningen: 1,36977%
Andel av årsavgift: 1,36763%
Tillträde enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Underbar balkong med inglasning i bästa västerläge.
Till lägenheten hör det ett vinds- och ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1948/49
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Geväret 8
Med optimalt och universitetsnära läge erbjuds Hagas finaste tvåa i toppskick! Hela lägenheten är stilrent renoverat från topp till tå och har fina kvalitéer som helkaklat badrum med golvvärme, modernt renoverat kök, spotlights i tak, vackra trägolv och klädkammare. Inglasad balkong i magiskt västerläge sätter guldkant på boendet! Mycket stabil förening med låg avgift och övernattningsrum, bastu, hobbyrum och samlingslokal för de boende.

På Haga bor ni stadsnära och bekvämt med närhet till flera träningsanläggningar, mataffär, grönskande parker och Gammlias motionsspår. Cykelavstånd till Universitet och sjukhus samt till centrum med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv!

- Genomgående renoverad

- Optimalt läge näre centrum och Universitetet

- Låg avgift

- Stabild förening

-Balkong i underbart västerläge

HALL
Välkomnande hall med fint utrymme för avhängning av ytterkläder samt enklare möblemang. God förvaring i stor skjutdörrsgarderob med spegel samt anslutande klädkammare. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger vackert parkettgolv som enhetligt löper vidare i lägenheten. Spotlights i tak ger perfekt belysning.

KÖK
I anslutning till lägenhetens hall nås det modernt inredda köket med fin plats för matgrupp. Vita skåpluckor med rostfria handtag, svart kakel och mörk arbetsbänk ger köket en tidlös karaktär. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande och består av kyl/frys, ugn, komfortabel induktionshäll, fläkt från Franke, inbyggnadsmicro samt diskmaskin. Spotlights över arbetsbänk ger bra arbetsljus till matbestyren.

VARDAGSRUM
Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med utrymme för såväl soffmöbel och matsalsgrupp om så önskas. Vackert trägolv och vita väggar ramar fint in det gästvänliga rummet. Härifrån nås lägenhetens pärla, den inglasade balkongen i underbart västerläge! Här avnjuts flertalet lata dagar i solen fram tills hösten.

SOVRUM
Sovrum med plats för dubbelsäng och möblemang som skrivbord. Väggarna är målad i en trendig grå färg och på golvet ligger samma stilrena trägolv. Inbyggd garderob.

BADRUM
Mycket komfortabelt badrum med golvvärme, handdukstork och inbyggda spotlights i tak. Svart klinker och stora fina kakelplattor i vitt klär ytskikten. Badrummets inredning består av WC, kommod, spegelskåp och regndusch med vikbara väggar.

BRA ATT VETA
2016: Ny paxfläkt och regndusch
Lägenheten kan tillträdas snabbt vid önskemål.

Toppfin tvåa i en av Umeås finaste föreningar!

Med optimalt och universitetsnära läge erbjuds Hagas finaste tvåa i toppskick! Hela lägenheten är stilrent renoverat från topp till tå och har fina kvalitéer som helkaklat badrum med golvvärme, modernt renoverat kök, spotlights i tak, vackra trägolv och klädkammare. Inglasad balkong i västerläge sätter guldkant på boendet! Mycket stabil förening med låg avgift och övernattningsrum, bastu, hobbyrum och samlingslokal för de boende.

På Haga bor ni stadsnära och bekvämt med närhet till flera träningsanläggningar, mataffär, grönskande parker och Gammlias motionsspår. Cykelavstånd till Universitet och sjukhus samt till centrum med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv. Varmt välkommen på visning!

Förening

Gustav Garvares Gata 7B

Förening

Riksbyggen Umeåhus nr 8

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen RBF Umeåhus nr 8 ligger lugnt belägen på Haga i Umeå, utan genomfartstrafik. Cirka 15 min promenad norr om centrum. En 5 min promenad norrut efter "ÖK" Östra Kyrkogatan finner man tre pizzerior varav en också är ett stekhus. Det finns även Coop nära butik, spelbutik, bensinmack med postservice. Går man 5 minuter åt öster efter Hissjövägen/Parkvägen finns OK med posten och bankomat. Gammlia friluftsområde, med museum, fotbollsarena och sporthall. Det finns två parker i området, Sandaparken i norra änden av gatan och i södra änden ligger Hagaparken med två lekparker och fågeldamm. Dagis och skola finns också i området. Föreningen äger fastigheten Geväret 8. På fastigheten finns 4 byggnader med 69 lägenheter, som uppfördes 1948/49. Adresserna är Gustav Garvares Gata 3 A-B, 5 A-B, 7 A-B och 9 A-B. Överlåtelse-/pantsättningsavgift tas ut enligt föreningens stadgar. Från 1 juli 2018 höjdes månadsavgiften med 6 %, främst p.g.a fönsterbyte i föreningen.

HUSENS SKICK
2018: Fönsterbyte.
2016: Byte el garage/p-platser, installation av individuell elmätning.
2015/16: Värmejustering , frigjort besöksparkeringar, underhåll av rökkanaler, relining och omdragning avlopp samlingsledningarna (källare), ventilationsrengöring.
2000-tal: Byte av ytterdörr, renovering av balkonger.
1990-tal: Utbytt el i samband med stambyte av vatten- och avloppsstammar.
1980-tal: Ny fasadplåt byttes.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Grundutbud för kabel-TV via ComHem ingår och digitalbox i standardmodell ingår och lämnas kvar vid försäljning. För aktuellt utbud samt prisinformation se www.comhem.se Bredband finns via A3, ingår i den angivna månadsavgiften med ett obligatoriskt tillägg 140 kr/mån. 1000 mtb.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga finns i hus 3 och 7.

PARKERING
Föreningen har ett 40-tal parkeringsplatser med motorvärmarstolpe (220 kr/mån) samt 14 varmgarage (från 389 - 911 kr beroende på vilken storlek man har på garaget). Våren 2019 kommer 4 el-laddplatser att färdigställas. Till parkeringarna tillämpas webbaserat kösystem via Riksbyggens hemsida. När man fått sin första månadsavi kan man som boende skapa konto på Riksbyggen, ”Mitt Riksbyggen”.

ÖVRIGT
I föreningen finns övernattningsrum (kostnad f.n 100 kr/natt), bastu, samlingslokal, hobbyrum och frysrum. Föreningen är fullvärdesförsäkrad i Folksam. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.
Hushållsel debiteras 4 månader i efterskott för verklig förbrukning (ca 150-400 kr/månad). Individuell mätning av el enligt undermätare i varje lägenhet. Elavgiften debiteras med f.n 1 kr/kWh. För mer info om detta kontakta ordförande.
Ovanstående uppgifter är inhämtade av vice ordförande i föreningen (2019-04-01). Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt kommande renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Haga är den stadsdel i Umeå som är belägen närmast norr om centrum. Det är en av Umeås äldsta stadsdelar, vars södra delar (närmast centrum) domineras av villabebyggelse från 1940-talet, medan det längre norrut finns ett varierat utbud av två- och trevånings hyres- och bostadsrättshus från sent 1940-tal och framåt. Haga och stadsdelen Sandbacka räknas ofta ihop. Stadsdelen avgränsas i väst av E4 och det före detta regementsområdet för I20, i söder av järnvägen, i norr av Sandaparken/Erikslundsvägen och i öst av Gammlia och Stadsliden, vid vars kant T3 Arena (f.d. Gammliavallen) - hemmaplan för fotbollslagen Umeå IK och Umeå FC - ligger. Det finns tre gym i närheten (Fitness24seven vid I20 samt både Tenton på Hagmarksvägen, alldeles runt hörnet, och i nyöppnade lokaler vid Coop nära).

Närservice

Butiker, livsmedelsaffär, pizzeria, bensinmack, elljusspår, skola, förskola, Gammlia, badhus och sporthall.

Kommunikation

Goda kommunikationer. Buss och tåg.

Övrigt

Det finns flera förskolor och skolor i området.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering