Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Filgränd 6A

Ersboda Umeå

1 495 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Filgränd 6A

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 82,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 523
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 495 000 kr utgångspris
Avgift: 5 101 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv, internet, p-plats
Andel i föreningen: 0,027726%
Andel av årsavgift: 2,77261%
Driftskostnad 3 708 kr/år
varav
El: 3 708 kr
Kommentar Elförbrukning är beräknad till 309 kr/ mån.
Pantsatt Nej
Allmänt Boväljaren- hitta din bostad:
www.moresjohus.se/brfglaset

Till lägenheten ingår ett förråd på ca 7,2 m².
Lägenheten har en balkong.
Utvändig belysning vid ytterdörrarna.
Trädgården kommer att vara färdig med gräsmatta, häckar och fasadbelysning.
Parkering finns i anslutning till lägenheten.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2017/2018
Uppvärmning Fjärrvärme med radiatorer
Ventilation FTX system
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Glaset 2
Kvarteret Glaset är ett mysigt och naturnära bostadsområde på Ersboda cirka 5 kilometer från Umeå centrum. Trevlig innergård med gräsmatta, häckar, lekplats och fasadbelysning på husen. Lägenheten har en öppen planlösning med väl tilltagen yta där sambandet mellan kök och vardagsrum ger härliga ytor. Anslutande balkong med utsikt mot natur och skog. Badrum med egen tvättavdelning, ett välutrustat kök och avskild sovavdelning. Rymlig 3:a med gott om förvaring via två klädkammare och eget förråd.

-ÖPPEN PLANLÖSNING

-RYMLIG/ GENOMTÄNKT

-EGEN TVÄTTAVDELNING OCH TVÅ KLÄDKAMMARE

-BALKONG

-AVSKILD SOVAVDELNING

-GODA BUSSFÖRBINDELSER

Lägenheten presenteras enligt följande:

HALL
Hall med ekparkettgolv och vitmålade väggar. I hallen nyttjas ytan väl och utrymme för att hänga av sig ytterkläderna finns. Städskåp göms i en nisch och i direkt anslutning ligger en praktisk klädkammare.

KÖK/ VARDAGSRUM/ MATPLATS
Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger verkligen plats för social samvaro. Här finns gott om utrymme för både matplats och sittgrupp. I anslutning till detta rum finns balkongen. Köket är ett välplanerat Vedumkök med arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Vitvaror från Bosch. Här finns kyl, frys, glaskeramikhäll, fläkt, inbyggd mikrovågsugn och ugn, diskmaskin. Ovanför bänkskiva som är av laminat sitter ett stänkskydd av Fibo Trespo. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Från vardagsrummet nås den avskilda sovavdelningen med passage och ytterligare en klädkammare.

SOVRUM
Sovrummet är väl tilltaget med vitmålade väggar och ekparkettgolv. Här finns en garderob.

SOVRUM
Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Garderob.

WC/ DUSCH/ TVÄTT
Badrummet är inrett med grå våtrumsmatta och vit våtrumsskiva Fibo Trespo. Här finns wc, dusch med duschvägg, tvättställ, spegel med belysning samt bänkskåp. Egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare.

ÖVRIGT
Varje bostadsrättshavare bör teckna egen hemförsäkring och eget abonnemang gällande hushållsel. Bostadsrättshavaren ansvarar för skötsel och underhåll av tomtmark i anslutning till lägenheten samt för skötsel och underhåll av värme-, ventilation- och varmvattenproducerande anläggning. Till lägenheten ingår ett förråd på ca 7,3 m².

SERVICE OCH KOMMUNIKATION
Ersboda är beläget ca 5 km från Umeå centrum. Vid byggnation av området togs stor hänsyn till att spara naturområden inom och omkring Ersboda. Området började byggas på 70-talet och färdigställdes under 90-talet. Här återfinns både lägenheter i flerfamiljshus, marknära bostäder, radhus och friliggande småhus. Här finns även det populära handelsområdet med livsmedelsbutiker, affärer och verkstäder. Ersboda är uppdelat i östra- och västra Ersboda. Här bor idag ca 10 000 invånare. Till och från Ersboda har du goda kommunikationer med buss. Lokaltrafiken har linje 8 samt 1 som går till Östra Ersboda, linje 5 som går till Västra Ersboda samt linje 2 som går till Ersbodas handelsområde. För mer information kring busstider gå in på www.tabussen.nu. Här finns motionsslingor, härlig natur, bollplaner, skolor, daghem, fritidsgård, bibliotek, folkets hus, hälsocentral, apotek, restaurang, frisör, kyrka, livsmedelsbutik och gatukök.

Rymlig 3:a i nyproduktionsskick, badrum med tvättdel och öppen planlösning.

Kvarteret Glaset är ett mysigt och naturnära bostadsområde på Ersboda cirka 5 kilometer från Umeå centrum. Trevlig innergård med gräsmatta, häckar, lekplats och fasadbelysning på husen. Lägenheten har en öppen planlösning med väl tilltagen yta där sambandet mellan kök och vardagsrum ger härliga ytor. Anslutande balkong med utsikt mot natur och skog. Badrum med egen tvättavdelning, ett välutrustat kök och avskild sovavdelning. Rymlig 3:a med gott om förvaring via två klädkammare och eget förråd.

Förening

Filgränd 6A

Förening

Brf Glaset Umeå

Allmänt om föreningen

Brf Glaset i Umeå är en bostadsrättsförening som förfogar över 34 st lägenheter belägna på adress Filgränd 2-12. Föreningen förvaltas ekonomiskt av SBC. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Ingen höjning av månadsavgiften per 1/1 2019, enligt ordförande 2019-03-25.

HUSENS SKICK
Mycket gott skick då husen byggdes 2017-2018. Inga renoveringar planerade i dagsläget.

GÅRDEN
Innergård med grönytor och gunga.

TV OCH BREDBAND
Ansluten till fiber med hastighet 100 Mbit/s via Umeå Energi. Internetaccess ingår från tjänsteleverantören A3. Tv via Umeå Energi.

TVÄTTSTUGA
Finns ej. Alla lägenheter är utrustade med egen torktumlare och tvättmaskin.

CARPORT OCH P-PLATS
Radhusen har en egen carportplats och lägenheterna har en egen parkering.

SERVICE OCH KOMMUNIKATION
Brf Glaset i Umeå ligger i ett lugnt och naturnära område med närhet till matbutiker, stort handelsområde med livsmedelsbutiker, affärer och verkstäder. Ersboda är uppdelat i östra- och västra Ersboda. Här bor idag ca 10 000 invånare. Bra bussförbindelser finns. Här återfinns både lägenheter i flerfamiljshus, marknära bostäder, radhus och friliggande småhus.

Uppgifter är hämtade med berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Ersboda är beläget ca 6 km från Umeå centrum. Vid byggnation av området togs stor hänsyn till att spara naturområden inom och omgring Ersboda. Området började byggas på 70-talet och färdigställdes under 90-talet. Här återfinns både lägenheter i flerfamiljshus, marknära bostäder, radhus och friliggande småhus. Här finns även det populära handelsområdet med livsmedelsbutiker, affärer och verkstäder. Ersboda är uppdelat i östra- och västra Ersboda. Här bor idag ca 10 000 invånare.

Närservice

Här finns motionsslingor, härlig natur, bollplaner, skolor, daghem, fritidsgård, bibliotek, folkets hus, hälsocentral, apotek, restaurang, frisör, kyrka, livsmedelsbutik och gatukök.

Kommunikation

Till och från Ersboda har du goda kommunikationer med buss. Lokaltrafiken har linje 8 samt 1 som går till Östra Ersboda, linje 5 som går till Västra Ersboda samt linje 2 som går till Ersbodas handelsområde. För mer information kring busstider gå in på www.tabussen.nu.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter