Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Domarevägen 8B

Teg UMEÅ

1 850 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Domarevägen 8B

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 68,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 21237001-0002
Våning 1 av 3, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 850 000 kr utgångspris
Avgift: 3 665 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, internet och kabeltv.
Andel i föreningen: 7,64366%
Andel av årsavgift: 7,64458%
Driftskostnad 2 357 kr/år
varav
El: 2 357 kr (1202 kWh)
Beräknat antal pers: 1
Kommentar I driftkostnaden ingår hushållsel om 2357 kr/år.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1986
Energideklaration
Utfärdad den 30 december 2020
Energiklass: D
Primärenergital: 93 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Nämndemannen 3
Välkommen till denna rymliga och välplanerade tvåa på attraktiva Teg som smakfullt renoverats med nya ytskikt, nytt helkaklat badrum och nytt kök. Lägenheten erbjuder generös hall, badrum med tvättmaskin och torktumlare, vardagsrum med stort ljusinsläpp och utgång till uteplats, kök med gott om förvaring och sovrum med två garderober. Egen ingång med uteplats med sen kvällssol.

Varmt välkommen att boka din visning.

-HELRENOVERAT KÖK

-HELRENOVERAT BADRUM MED EGEN TVÄTTDEL

-UTEPLATS MOT LUGN BAKSIDA

-RYMLIGA YTOR OCH GOTT OM FÖRVARING

-CENTRALT LÄGE

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hela lägenheten har målade ytskikt och vitlaserat ekparkettgolv.

HALL
Rymlig hall med utrymme att hänga av sig ytterkläderna. och intill badrummet finns barnkammare/klädkammare/förråd med heltäckningsmatta och målade väggar.

KÖK
Helrenoverat kök med vita luckor, ovanför arbetsbänken sitter ett matchande vitt kakel. Här finns integrerad diskmaskin, spishäll med ugn, fläkt, hel kyl och frys och inbyggd mikro. Intill köket finns matplats vid köksfönstret.

SOVRUM
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Här finns två garderober.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är väl tilltaget och med utrymme för både sittgrupp och matplats. I anslutning finns uteplatsen med utsikt över den lugna baksidan.

BADRUM
Stilfullt helrenoverat badrum med kakel, klinker och elgolvvärme. Badrummet erbjuder wc, dusch med vikbara duschväggar, handfat med kommod, badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare.

RENOVERINGAR GJORDA PÅ LÄGENHETEN
2020
-Hela lägenheten har renoverats med vitlaserad ekparkettgolv och nya ytskikt, nytt kök och nytt badrum.

Smakfullt helrenoverad tvåa med uteplats på attraktiva Teg!

Välkommen till denna rymliga och välplanerade tvåa på attraktiva Teg som smakfullt renoverats med nya ytskikt, nytt helkaklat badrum och nytt kök. Lägenheten erbjuder generös hall, badrum med tvättmaskin och torktumlare, vardagsrum med stort ljusinsläpp och utgång till uteplats, kök med gott om förvaring och sovrum med två garderober. Egen ingång med uteplats med sen kvällssol.

Varmt välkommen att boka din visning.

Förening

Domarevägen 8B

Förening

Brf Nämndemannen

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Nämndemannen är en äkta bostadsrättsförening.
Föreningen förfogar över 12st lägenheter och 0st lokaler belägna på fastigheten Nämndemannen 3 i Umeå kommun. Adressen är Domarevägen 8 A-H och J-M i Umeå.
Förvaltas ekonomiskt och tekniskt av Riksbyggen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Ingen planerad höjning av månadsavgiften för 2021, enligt ordförande 2021-03-15.
Inga planerade renoveringar 2020. Varje lägenhet har eget elavtal.

HUSETS SKICK
Husets skick är mycket bra. Många renoveringar gjorda senaste 3 åren 2017-2020.
• Bytt vreden samt insatser på alla element och ny pump så värmen fördelas bättre.
• Nya ytter-säkerhetsdörrar.
• Nytt ventilationssystem
• Målat utvändigt, bytt trasiga brädor på taknockar.
• Rensat hängrännor, skaffat takrasskydd, renoverat trapphus.
• Nya plattor på gården.
• Anlitat Swoosh att rensa husets rör.
• Nya motorvärmare stolpar.


FRAMTIDA RENOVERINGAR
I framtid vill vi byta fönster och börja byta ut i fjärrvärmecentralen, men inget är planerat.

GÅRDEN
Gården sköts av bostadsrättsinnehavarna. Man klipper gräs, rensar ogräs, rengör soptunnor, gårds-städning och trappstädning.

KABEL-TV & BREDBAND
Kabel tv via ComHem 125kr mån och valfritt bredband men det är ett ComHem hus.

TVÄTTSTUGA
Finns ingen källare eller vind, så det finns ingen tvättstuga. Varje lägenhet har egen tvättmaskin, torkskåp eller tumlare.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN (t.ex bastu, övernattningsrum m m)
Finns inga gemensamhetsutrymmen, endast ett låsbart cykelförråd och ett litet trädgårdsförråd. Finns även ett öppet cykelförråd med tak på gården.

PARKERING
Det finns en motorvärmarplats till varje lägenhet med en kostnad på 303kr mån. Ingen kö enligt Riksbyggen 2021-03-15. Varje lägenhet har en stolpe så det finns alltid en plats till den som köper lägenheten, enligt ordförande 2021-03-15.

ÖVRIGT
Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Hemsida på Riksbyggen. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-03-15. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Varmt välkommen till Teg! Här bor du nära både vackra älven med fina promenadstråk samt Björklövens hemmaarena A3 Arena – en kombination som slår det mesta. Teg är även stadsdelen som, enligt många, har stans bästa pizza. Men vi lovar, även om du inte är intresserad av vare sig promenadstråk, hockey eller pizza så är Teg ett område som lockar stora som små.

Närservice

Den ursprungliga byn Teg är numera en populär stadsdel i Umeå och här bor hela 12.600 invånare. Teg har ett stort utbud av välsorterade livsmedelsbutiker men även apotek, hälsocentral och folktandvård. Nöjesmässigt finns både gym, idrottsplats, bibliotek, handelsträdgård och en populär second hand butik. På gång- och cykelavstånd ligger dessutom gallerian Avion Shopping och IKEA. På Teg finns med andra ord något för alla.

Kommunikation

Från Teg till centrum är det endast 1,4 kilometer och gång- och cykelvägarna är välskötta. Flertalet bussar går även till Vasaplan och NUS / Universitetet. Är du bilburen tar resan till centrum endast några få minuter. Här bor du med andra ord nära stadens puls.

Övrigt

På Teg finns fem förskolor att välja bland (Linjalen, Rymden, Karlavagnen, Målaren och Böle) och två låg- och mellanstadieskolor (Östtegsskolan och Böleängsskolan). I Östtegsskolan, som ligger i ett vackert trähus från 1887, bedrivs verksamheten med inriktning mot musik. Musiken är också populär på Tegs Centralskola (7 – 9), som samtidigt erbjuder profilering mot ishockey och sport i allmänhet. I området finns även Engelska skolan.

Bilder

Visa alla

HitCounter