Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Brogatan 3D

Centrum UMEÅ

1 795 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Brogatan 3D

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 50,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1103
Våning 2 av 5, hiss finns
Kommentar Lägenheten ligger en trappa upp
Ekonomi Pris: 1 795 000 kr utgångspris
Avgift: 2 406 kr/mån inklusive värme och vatten
Andel i föreningen: 2,8172%
Driftskostnad 1 950 kr/år
varav
El: 1 950 kr (1602 kWh)
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt Ja
Allmänt Stor och fin balkong i söderläge.
Till lägenheten hör ett förråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Plåtslagaren 5
Kliv in i denna stilsäkra och öppet planerade tvåa på lugnt och centrumnära läge! Här bor ni ett stenkast från Broparken och fantastiska älvspromenaden och med gångavstånd till stadskärnan med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv. Lägenheten är nyproducerad 2018 och håller en stilfull och hög standard, har genomgående parkettgolv, goda förvaringsmöjligheter och helkaklat badrum med golvvärme. Stor inglasad balkong förlänger sommaren och sätter guldkant på boendet. Föreningen tillåter juridisk person. Varmt välkommen på visning!

- Nyproducerat
- Centralt
- Hög standard
- Väldisponerad

HALL
Rymlig hall inredd med både hatthylla och garderober till förvaring av ytterkläder. På golvet ligger en grå klinker och väggarna är vitmålade. Längre in övergår golvet till ett stilrent parkettgolv som enhetligt löper vidare.

KÖK OCH VARDAGSRUM
Lägenhetens hjärta, köket har öppet och socialt läge mot vardagsrummet med en bardisk som avgränsar köksdelen. Köket har stilren vit skåpinredning och matchande vitvaror. Mörk arbetsbänk i laminat och stora vackra kakelplattor ger köket en modern stil. Gott om förvaring och bra arbetsytor för matbestyren. Kökets maskinella utrustning består av kyl/frys, inbyggd ugn och mikro, spishäll, fläkt samt diskmaskin.

Vardagsrumsdelen är lätt att möblera med variation och har plats för soffmöbler och matgrupp. Härifrån når du lägenhetens härliga balkong i söderläge med utsikt mot föreningens gård.

SOVRUM
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och arbetsplats. God förvaring i flertalet garderober. Sovrummet har ljusa tapeter och fint parkettgolv.

BADRUM
Praktiskt, i anslutning till hallen nås badrummet som är kaklat och klinkrat i klassisk stil. Skön golvvärme ger god komfort. Badrummets inredning består av dusch med vikbara väggar, wc, kommod samt spegelskåp. Badrummet inrymmer också tvättmaskin och torktumlare med tillhörande arbetsbänk för klädvård och överskåp.

Modernt och stilsäkert på lugn gata nära älven!

Kliv in i denna stilsäkra och öppet planerade tvåa på lugnt och centrumnära läge! Här bor ni ett stenkast från Broparken och fantastiska älvspromenaden och med gångavstånd till stadskärnan med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv. Lägenheten är nyproducerad 2018 och håller en stilfull och hög standard, har genomgående parkettgolv, goda förvaringsmöjligheter och helkaklat badrum med golvvärme. Stor inglasad balkong förlänger sommaren och sätter guldkant på boendet. Föreningen tillåter juridisk person. Varmt välkommen på visning!

Förening

Brogatan 3D

Förening

Gamla Bron i Umeå

Allmänt om föreningen


Bostadsrättsföreningen Gamla Bron i Umeå (org.nr 769636-2941) registrerades hos Bolagsverket den 2 maj 2018. Fastighetsbeteckning Plåtslagaren 5 med adress Brogatan 3 D. Föreningen förfogar över 26 st lägenheter och 7 st parkeringsplatser i garage under huset. Huset är 6 våningar inklusive källare. Föreningen förvaltas ekonomiskt av Eekonomen och tekniskt av föreningen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Ingen höjning av månadsavgiften är planerad under 2020 enligt ordf 2020-03-17.

HUSETS SKICK
Byggnaden är ny och något underhållsbehov bör därför inte föreligga inom överskådlig framtid. För framtida behov görs årligen en avsättning till reparationsfonden.

GÅRDEN
Asfalt, stenbeläggning, rabatt och liten sandlåda.

KABEL-TV & BREDBAND
Fiber (Umeå Energi), trådlös internet-access via A3 med hastighet 100/100, finns installerat och är draget till respektive lägenhet. Till varje lägenhet är knutet ett paket med grundtjänster avseende bredband, IP-telefoni och IP-TV via Telenor (ca 12 kanaler). För detta erlägger respektive bostadsrättsinnehavare 350 kr/månad till föreningen utöver årsavgiften. Tilläggstjänster beställs och betalas direkt till leverantör.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga saknas, varje lägenhet har tvättmaskin och torktumlare.

PARKERING
Garage i källaren, 7 st platser (kostnad 1.250 kr/månad). Föreningen sköter kön, f.n 3 st i kö per 2020-03-17. Parkering kan finnas att tillgå i källaren i angränsande hus (Näslunds Fastigheter, kostnad 1.500 kr/månad).

ÖVRIGT
Förråd i källaren (gallerförsedd nätvägg och hylla med galgstång). Postfack på entréplan. Soprum på gården. 24 st lägenheter har inglasad balkong och 2 lägenheter har fransk balkong. Inga gemensamhetsutrymmen finns.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Folksam och bostadsrättstillägg ingår i fastighetsförsäkringen. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Lägenhetsinnehavaren betalar hushållsel och har eget abonnemang med Umeå Energi. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-03-17. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Umeå, Norrlands knutpunkt är en utvecklande stad på många olika plan. Medelåldern är låg, flera år lägre än riksgenomsnittet och här finns Umeå universitet, med design- konst- och handelshögskolorna som erbjuder utbildningar inom alla områden för sina studenter. Här finns även Sveriges Lantbruksuniversitet. Även näringslivet i Umeå har många växande företag inom framförallt medicin, bioteknik och miljö och energi. Umeå har ett starkt friluftsliv och här har man nära till hav, älv och skog. Normala vintrar brukar vara snörika och här finns det många skidspår och somrarna är soliga och varma. Det finns mycket att göra i Umeå, besök Bildmuseumet, gå på Umeås stora jazzfestival eller Norrlandsoperan med Symfoniorkestern.

Närservice

I närheten finns allt som man behöver i form av butiker, restauranger, apotek, bibliotek, biografer osv.

Kommunikation

Det finns goda kommunikationer till alla stadsdelar runt Umeå från centrums mittpunkt som kallas Vasaplan.

Parkering

Det är lätt parkera runt centrum både i parkeringshus och på gatan.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter