Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Balettgränd 3D

Umedalen UMEÅ

1 850 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Balettgränd 3D

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 69,20 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 212546001-0126
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 850 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4 013 kr/mån Inklusive värme och vatten
Andel i föreningen: 4,68414%
Andel av årsavgift: 4,54626%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2014
Energideklaration
Utfärdad den 12 februari 2020
Energiklass: D
Primärenergital: 104 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Välkommen till denna nya (2014) och fräscha trea belägen på Umedalen! Lägenheten disponerar 69,2 kvadratmeter med en öppen och social planlösning! Ljusa och fräscha ytskikt pryder kök och vardagsrum och ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna ger en ljus och luftig känsla i lägenheten. Från vardagsrummet når ni balkongen där det finns bra med plats för att möblera, här kan ni avnjuta av eftermiddagssol Vill ni istället ha sol på förmiddagen nås denna genom entrén som finns utanför ytterdörren, även här finns det plats för möblemang tack vare gavelläget. Lägenheten har dessutom två rymliga sovrum, badrum med egen tvättutrustning. Välkommen att boka er visning via vår hemsida!

Umedalen erbjuder fantastisk naturskön miljö nära skogen och vackra älvspromenaden, god busskommunikation, restauranger, träningsmöjligheter, IKSU spa, skola, förskola och mataffär.

Lägenheten presenteras enligt följande:

HALL
Stor hall med bra möjligheter för att hänga av sig ytterkläderna i garderob med spegelskjutdörrar. Parkettgolv och vitmålade väggar.

KÖK/VARDAGSRUM
Kök och vardagsrum har en öppen och social planlösning. Det är ett stort rum där vita ytskikt pryder köksluckorna och ovan köksbänk i grå laminat sitter ett vitt kakel. Här har ni fullstor kyl och frys, ugn, spis, fläkt och bra med arbetsyta till ert förfogande. Här ryms både en matgrupp med plats för 6–8 personer och tv-möbel och stor soffa. Genomgående samma parkettgolv som i resterande del av lägenheten och vitmålade väggar.
De stora fönsterna ger ett bra ljusinsläpp som gör lägenheten ljus hela dagen! Härifrån nås även den solfyllda och härliga balkongen.

SOVRUM 1 och 2
Lägenheten har två bra och separata sovrum.

BADRUM
I direkt anslutning till hallen ligger det rymliga badrummet. Snygg och stilren våtrumsmatta samt våtrumstapet. Här finner ni WC, spegelskåp, kommod, tvättmaskin samt torktumlare.
Ett fönster släpper in ljus.

FÖRRÅD
Förråd finns i anslutning till entrén.
Välkommen till denna nya (2014) och fräscha trea belägen på Umedalen! Lägenheten disponerar 69,2 kvadratmeter med en öppen och social planlösning! Ljusa och fräscha ytskikt pryder kök och vardagsrum och ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna ger en ljus och luftig känsla i lägenheten. Från vardagsrummet når ni balkongen där det finns bra med plats för att möblera, här kan ni avnjuta av eftermiddagssol. Vill ni istället ha sol på förmiddagen nås denna genom entrén som finns utanför ytterdörren, även här finns det plats för möblemang tack vare gavelläget. Lägenheten har dessutom två rymliga sovrum, badrum med egen tvättutrustning. Välkommen att boka er visning via vår hemsida!

Förening

Balettgränd 3D

Förening

Brf Baletten i Umeå

Allmänt om föreningen

Brf Baletten i Umeå är en äkta bostadsrättsförening som bildades år 2015, fastighetsbeteckning Baletten 20. Föreningen förfogar över 24 st lägenheter belägna på adress Balettgränd 1, 3, 5 och 7. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av Riksbyggen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Ingen höjning av månadsavgiften har gjorts på 5 år och är inte planerad att höja för tillfället enl styrelsen 2021-03-29. I avgiften ingår: VÄ/VA, internet och kabel-tv (obligatoriskt tillägg, betalas på separat avi).

HUSENS SKICK
Då husen är nybyggda planerar föreningen inga renoveringar i dagsläget. Men för att bevara föreningens hus i gott skick utförs löpande reparationer av uppkomna skador samt planerat underhåll av normala förslitningar.

GÅRDEN
Fin och trevlig gård med lekplats, bord och bänkar. Området har utrustats med farthinder och ”lekande barn-skyltar”.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Umeå Energi för internet/kabel-tv. Kabel-tv levereras av Telenor och internet av A3. Ett obligatoriskt tillägg på 289:-/mån ger basutbud av kabel-tv (18 kanaler) samt internet 100 MB.

TVÄTTSTUGA
Det finns ingen tvättstuga i föreningen. Alla lägenheter är utrustade med egen tvättmaskin och torktumlare.

P-PLATS
Avgiften är fn 250 för bilplats med elstolpe,men höjs till 275kr/mån från 2021-07-01 Avgift för carport är 350kr men höjs till 400kr/mån från 2021-07-0110 st. Just nu finns det en p-plats med elstolpe ledig och till carport står 2st i kö, enligt ordförande 2021-04-11.
Eventuellt kan grannföreningarna erbjuda plats. Två st gästparkeringar.

ÖVRIGT
Fullvärdesförsäkring finns via Proinova, i försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg och ansvarsförsäkring för styrelsen. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren.
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-03-29. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Umedalen är beläget 5 km väst om Umeå centrum. Här finns det ett utbud av både natur och kultur. Varför inte ta en eftermiddag och strosa runt i skulpturparken eller ta en tur ner till strandpromenaden.

Närservice

IKSU-spa, förskola, skola, bibliotek, tandläkare, elljusspår, lekpark, livsmedelsbutik, restaurang, skulpturpark och även närhet till köpcentrum klockarbäcken.

Kommunikation

Bussförbindelserna är mycket bra med flera avgångar i timmen mot centrum. Linje 1 är den som tar dig till och från centrum, för mer information kring busstider gå till www.tabussen.nu. Det finns även bra cykel- och bilvägar.

Bilder

Visa alla

HitCounter