Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lillgårdsvägen 11

Tungelsta

Se alla bilder


Kommande bostad

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Lillgårdsvägen 11

Antal rum 1 rum
Boarea 29,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 113
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 2 465 kr/mån Inkl. Värme, vatten samt kabel-tv.
Andel i föreningen: 0,46094%
Andel av årsavgift: 0,46094%
Reparationsfond: 1 109 kr
varav
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1959
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Tungelsta 2:101
KVADRATSMART

STABIL FÖRENING

NÄRHET TILL KOMMUNIKATIONER SAMT NATUREN

FRITT LÄGE

Trevlig 1:a med stora öppna ytor och kokvrå. Välplanerad i bra storlek där det finns utrymme för både sovrums- och vardagsrumsmöblering. Här bor ni i en stabil och populär förening i mysiga Tungelsta med gångavstånd till pendeltåget. Lägenheten lämpar sig perfekt som ett förstaboende eller en övernattningslägenhet.

Lägenheten ligger belägen i Lillgården i den äldre delen av Tungelsta. Här finns idag en blandning av äldre flerfamiljshus, villor samt hästgårdar. Under de senaste åren har området expanderas med nya bostäder. Kort gångavstånd från lägenheten ligger Tungelsta station med pendeltåg till Stockolm city samt Nynsähamn. Från Lillgården går det även buss till Västerhaninge centrum, Jordbro, Haninge centrum samt port 73. Inom gångavstånd finner ni även matbutik, restauranger samt fina naturområden.

Bostaden disponeras enligt:

HALL
Rymlig hall med goda avhängningsytor direkt innanför dörren. Här finns även plats för skoställ, byrå samt längre in i hallen finns en garderob. Genomgående trägolv i hela lägenheten.

ALLRUM
Lättmöblerat rum med stort fönsterparti samt fransk balkong som ger rikligt med ljusinsläpp i fritt läge mot innergården. Här finns även sovalkov med plats för större säng. I övrig ryms soffa, tv-möbel samt mindre matplats invid fönstret. Vitmålade väggar samt trägolv. Goda förvaringsmöjligheter med rymlig klädkammare.

KOKVRÅ
Arbetskök med äldre standard, vita skåpluckor och kakel ovanför diskbänk. Köket är utrustat med spis, ugn, kyl och frys.

BADRUM
Badrummet är utrustat med WC, dusch, tvättställ samt handdukstork. Här finns även plats för mindre tvättmaskin. Halvkalkat med plastmatta.

Mysigt förstaboende!

Välkommen till denna trevliga 1:a som utgör det perfekta förstaboendet. Kvadratsmart lägenhet med bra förvaringsmöjligheter med klädkammare. Här bor ni ett stenkast från pendeltåget, buss samt mataffär i expansiva Tungelsta. Lägenheten ligger i fritt läge med stora fönsterpartier samt fransk balkong som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten är välplanerad med kokvrå, stort allrum med plats för det som kan önskas så som matplats, soffgrupp samt sovalkov. Välkommen på visning!

Förening

Lillgårdsvägen 11

Förening

HSB Brf Lillgården

Allmänt om föreningen

Brf Lillgården bildades med hjälp av HSB. Föreningens byggnader färdigställdes 1959 och den ekonomiska planen registrerades hos länsstyrelsen 1961-04-17. Föreningen har 122 lägenheter som upplåts med bostadsrätt samt en bostadsrättslokal på Backvägen 9 och en gästlägenhet på Lillgårdsvägen 11.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till COM HEM. Basutbudet för Tv-kanalerna ingår i din månadsavgift. Föreningen har uppgraderat nätet för att var och en ska kunna ansluta sig med bredbandsuppkoppling (ingår ej i månadsavgiften).

Parkering

Föreningen har 83 parkeringsplatser. Fri parkering för bilar med boendetillstånd tillämpas på 54 platser, 29 platser är reserverade för uthyrning till medlemmar. Tillfällig fri gästparkering finns på
gatumark utmed Lillgårdsvägen/Backvägen. Varje lägenhet är tilldelad ett boendeparkeringstillstånd samt ett gästparkeringstillstånd.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Årsavgifterna för bostadsrätterna har under året 2018 kvarstått på samma nivåer som under hela 2000-talet. Oförändrade avgifter för år 2019.

Renoveringar - utförda och planerade

1992 Stambytt
2019 Byta portar
2019 Installera laddstolpar för el-bilar
2020 Fönsterrenovering

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Tungelsta ligger nära stora ströv- och skogsområden. I Tungelsta finns också en ridskola, elljusspår och ett antal bollplaner. Tungelsta har under de senaste åren expanderas mer info om framtida planer hittar ni på kommunens hemsida.

Närservice

I närheten finns Coop, pizzerior, grill, tandläkare, frisör, vårdcentral, gym, scouter, fotbollsklubb och ridklubbar. I centrala Tungelsta finns även ett flertal restauranger.

Kommunikation

Lillgården ligger en kort promenad från Tungelsta pendeltågstation och därifrån tar det bara 30 minuter till Stockholm C och man når även Nynäshamn. Buss 835 går från Lillgården till Västerhaninge Centrum samt Haninge centrum och Port 73.

Övrigt

Läs gärna mer om Tungelsta på https://boitungelsta.se/

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering