Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Meli Johanssons Väg 47

Björlanda Torslanda

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Meli Johanssons Väg 47

Antal rum 4 rum
Boarea 81,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 4 888 kr/mån Värme, vatten, tv och bredband och ip-telefoni.
Andel i föreningen: 4,3005%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2016/2017
Energideklaration
Utfärdad den 21 november 2019
Energiklass: -
Primärenergital: 111 kWh/m² och år
ENTRÉ
Här får du egen entré med plats för mindre möblemang och dekorationer utanför. Väl inne i bostaden möts du av en rymlig hall med plats för avhäggning. I anslutning till hallen finns även en klädkammare för ytterligare förvaring. I första delen av hallen är golvet klätt med klinker som sedan övergår till ekparkett som löper vidare in genom hela bostaden, praktiskt och snyggt!

KÖK
Bostaden erbjuder ett stilfullt kök i ljust och modernt utförande. Köket är inrett med vita släta luckfronter. Bänkskivan är i marmorerat utförande och ovanför den sitter ett vitt kakel i liggande fattning. Maskinparken består av fullstor kyl och frys, integrerad mikro och ugn samt keramisk häll.

VARDAGSRUM & MATPLATS:
Den öppna planlösningen mellan köksdel och vardagsrum gör att detta blir ett socialt boende. Det finns gott om plats för både större matsalsmöbel i ena delen och soffgrupp i den andra. Härifrån tar du dig även ut till bostadens balkong som blir en förlängning av bostaden under sommarhalvåret.

SOVRUM:
Det finns tre bra sovrum. Det första och största rymmer med enkelhet en dubbelsäng med tillhörande möblemang, här finns även en rymlig och praktisk garderob. De andra två sovrummet är något mindre men kan med fördel användas som gästrum, barnrum eller kontor för den som önskar.

BADRUM:
Helkaklat badrum fullt utrustat med dusch och handfat i kommod med ovansittande spegelskåp. Här finns även en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Ovanför maskinerna finns en avlastningsbänk och gott om förvaring i form av väggskåp. I badrummet finns även ett vädringsfönster och golvvärme för frusna fötter. Handduken rycker du varm och go direkt ifrån handdukstorken.
Bo granne med havet och Björlanda Marina!
Här bor du i en bostad med huskänsla, du har egen entré och en väl tilltagen balkong med grön inramning. Detta hem karaktäriseras av en generös fönstersättning som genererar gott med ljus till alla rum. Den öppna planlösningen bjuder in till sociala sammankomster med plats för många. Här kan du umgås med familj och vänner samtidigt som middagen tillagas. Välkommen att höra av dig!

Förening

Meli Johanssons Väg 47

Förening

Brf Björlanda Marina c/o Peab Sverige AB

Tv och bredband

Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Telia om leverans av bredband via fiber. I månadsavgiften ingår kostnad för bredband, digital tv med tv paket lagom samt abonnemang för bredbandstelefoni.

Parkering

Föreningen har 23 markparkeringsplatser, varav 5 st är besöksparkeringar, pris: 200kr/mån. Utöver dessa finns 12 carportar, pris: 600kr/mån.
Separat hyresavtal tecknas för parkeringsplatserna. Kösystem tillämpas.
Obs! Det är 3 månaders uppsägning för parkeringsplatserna.

Renoveringar - utförda och planerade

Inga planerade just nu. 2019-08-21

Övrigt

Varje lägenhet disponerar över ett utvändigt förråd i anslutning till gården framför varje hus.

Uppvärmning av lägenheter sker via bergvärme. Kostnaden för värme ingår i månadsavgiften. Varje lägenhet har separat mätare för kallt och varmt vatten och kostnaden debiteras ut från bostadsrättsföreningen utifrån uppmätt förbrukning. Lägenheterna har egen elmätare och varje lägenhetsinnehavare tecknar nätavtal med Göteborgs Energi samt leveransavtal för el med valfri distributör.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Björlanda är ett lugnt och naturnära boende men samtidigt med närhet till storstadspulsen. Till centrala Göteborg tar du dig smidigt med ca 20 minuters bilfärd. För dig som hellre åker kommunalt trafikeras området med buss. För den som hellre stannar i Björlanda finns både närbutik samt för- och grundskola, vilket gör området perfekt för barnfamiljen. På bara 5 minuters gångavstånd tar du dig till havet och Björlanda Kiles småbåtshamn, som med sina 2600 båtplatser är en av Europas största. I Skra Bro finns en livsmedelsbutik, fiskhandel samt pizzeria.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter