Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Uppegårdsvägen 6

Tenhult TENHULT

1 595 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Uppegårdsvägen 6

Antal rum 4 rum
Boarea 81,00 kvm
Areakälla, se under allmänt

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 8-2032-1-51-8
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 595 000 kr
Avgift: 5 178 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, tv samt bredband
Andel i föreningen: 2,36586%
Andel av årsavgift: 2,36586%
Driftskostnad 4 800 kr/år
varav
El: 3 600 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaderna är cirka uppgifter och baserade på två vuxna i hushållet.
Pantsatt Ja
Allmänt Uppgift angående bostadens area är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1966
Uppvärmning Flis/pellets
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 18 september 2013
Energiklass: -
Primärenergital: 146 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Häljaryd 2:87
Övriga byggnader Till varje lägenhet hör även tillgång till två förråd, varav ett i matkällaren. Cykelförråd i källaren i varje huskropp. På Västra vägen 3 finns det i källaren en lokal med pingisbord.

HALL

Välkomnande och ljus hall med gott om förvaring. Väggarna är vita och på golvet ligger det laminat.

KÖK

Praktiskt kök med gott om förvaring. Köksluckor i vitt med mattkromade handtag. Rostfria vitvaror. Vitt kakel och svart bänkskiva i laminat. Utrustat med kyl & frys, diskmaskin, ugn, spishäll samt fläkt. PÅ väggarna sitter det en mönstrat tapet samt träpanel.

VARDAGSRUM

Välplanerat vardagsrum där det finns plats för både matbord, soffgrupp samt tv. Från vardagsrummet nås balkongen. Väggarna är vitmålade med en mönstrad fondtapet. På golvet ligger det originalparkett.

SOVRUM 1

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang och förvaring. Väggarna är vita med en mönstrad fondtapet. På golvet ligger det parkett.

SOVRUM 2

Sovrum med plats för säng och tillhörande möblemang samt förvaring. Idag används rummet som walk in closet/sminkrum. Väggarna är i beige och på golvet ligger det parkett.

BADRUM

Helkaklat badrum med vita kakelplattor på väggarna och svarta klinkers på golvet. Utrustat med vägghängd wc, handfat med tillhörande spegelskåp samt dusch.

SOVRUM 3

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang och förvaring. Väggarna är i beige och på golvet ligger det parkett.

Perfekt 4:a med centralt läge i populära Tenhult!

Nu förbereder vi en hemtrevlig fyra i trevliga Tenhult. Lägenheten ligger mitt i centrum vilket är mycket praktiskt med vardagsservice på gångavstånd.
Bostaden är mycket välplanerad där varje kvadratmeter utnyttjas väl. Bostaden är från början en 3:a men idag används den gamla matsalen istället som ett tredje sovrum.
Här är det bara att flytta in och börja trivas omgående då dyra renoveringar som kök och badrum redan är utförda. Materialen man har valt är stilrena och har neutrala färger.
Hemmet upplevs mycket hemtrevligt och en bra känsla infinner sig direkt när man kliver innanför dörren, det märks att lägenheten har fått mycket kärlek genom åren. Härlig stor balkong att njuta på under sommarhalvåret.

På innergården i föreningen finns stora fina grönytor att umgås på eller bara lägga ut en filt och njuta en solig dag. Här bor du i en stabil HSB förening som har bra koll på ekonomi och teknisk förvaltning. Trappstädning och gemensamma grönytor sköts av inhyrd personal så du själv kan fokusera på annat.

Jönköping city når du smidigt med bil på ca 15min, smidig kommunikation finns och med både tåg och buss. Förskola och grundskola finns i närheten. Tenhultssjön med badstrand och brygga finns i närheten.

Förening

Uppegårdsvägen 6

Förening

HSB Brf Rogberga

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Rogberga innefattar fastighet Häljaryd 2:87. På fastigheten finns 4 st trevåningshus med adresserna: Uppegårdsvägen 4 och 6 samt Västra vägen 3 och 5. Totalt 51 st lägenheter. Föreningens ekonomi och fastighet förvaltas av HSB, de sköter även trädgård och trappstädning så inga sådana åtaganden finns för de boende.
Gemensamma utrymmen:
Gemensamt i föreningen finns två st tvättstugor (belägna i fastigheterna Västra vägen 5 och Uppegårdsvägen 4).
Cykelförråd i källaren i varje huskropp. På Västra vägen 3 finns det i källaren en lokal med pingisbord. På Uppegårdsvägen 6 finns två runda bord samt ett antal stolar att låna vid behov.
Till varje lägenhet hör även tillgång till två förråd, varav ett i matkällaren.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till Telia fiber. I avgiften ingår nu TV, 100 mbit bredband samt fast telefoni.

Parkering

I föreningen finns det 26 st parkeringsplatser utan el och 8 st parkeringsplatser med el som man kan hyra för en kostnad av 100 kr i månaden.

Renoveringar - utförda och planerade

2011 Nya fönster
2013-2014 Sambyte samt renovering av samtliga badrum
2015 Takbyte, nytt staket, ny ytterbelysning, OVK
2016 Nytt ventilationssystem
2017 Byte av styrvärme, byte av alla ventiler i lägenheterna, ny värmepanna
2018 Indragning av fiber Telia

Föreningen arbetar efter en 10-årig underhållsplan som uppdateras årligen.

Ev byte av uppvärmningssystem från pellets till annat uppvärmningssystem
Målning trapphus
Asfaltering

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Tenhult är känt under smeknamnet "husvagnsmeckat" då en av Sveriges största husvagnstillverkare KABE finns här, samt husvagnsföretaget Hobby. Tenhult ligger ca 20 minuters bilväg från Jönköping city, 15 minuter från Huskvarna och ca 25 minuter från Nässjö. Tenhult är ett samhälle som på senare år växer kraftigt och idag bor drygt 3000 personer här.

Närservice

I Tenhult centrum finns bland annat Ica-butik, Coop-butik, pizzeria, hamburgerrestaurang, frisörsalong, blomsterhandel, träningscenter, möbelaffär, vårdcentral och folktandvård.

Kommunikation

God kommunikation både genom buss och tåg.

Övrigt

Flertalet förskolor, en grundskola samt Tenhults naturbruksgymnasium. Några minuter från centrum ligger Tenhultssjön med badstrand och brygga.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter