Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lövsångarvägen 19

Ullna Strand Täby

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Lövsångarvägen 19

Antal rum 5 rum + Kök
Boarea 105,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Ekonomi Avgift: 4 795 kr/mån inkl carport, parkering, bredband, kabel-tv, ip-telefoni, isolerat förråd
Andel i föreningen: 4,76%
Andel av årsavgift: 4,76%
Driftskostnad 10 000 kr/år
varav
El: 7 000 kr
Försäkring: 3 000 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Driftskostnader är uträknade utifrån en schablon.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Radhus
Byggnadsår 2015
Uppvärmning Värmepump/Frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 19 december 2018
Energiklass: C
Energiprestanda: 46 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
ENTRÉPLAN:

Hall:
En välkomnande och ljus hall där du direkt möts av det härliga ljusinsläppet ifrån vardagsrummet och fönstret på husets långsida. På golvet ligger det ett klinkergolv med golvvärme och på väggarna har man en snygg ljusgrå färg. Praktisk garderob med skjutdörrar och här finns även plats att hänga av ytterplaggen.

Kök:
Stilrent och modernt kök med parkettgolv och ljusa väggar. Kökets luckor är stilrent vita och bryter snyggt av mot det gråa kaklet ovanför den vita bänkskivan. Utrustningsnivån är hög och samtliga är ifrån Siemens. Det utgörs av kyl/frys, mikro och ugn. Här finns även diskmaskin, fläkt samt häll. Mot framsidans fönster finns ett bra naturligt utrymme för matplats som rymmer 4-6 platser.

Badrum:
Badrummet består av helkaklade vita väggar och på golvet finner du grå klinker med golvvärme. Här finns dusch med vikbara glasväggar, wc, handfat med rymlig kommod samt spegelskåp.

Vardagsrum:
Rymligt vardagsrum med ett fantastiskt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna. Här har du plats med luftig möblering med soffor, fåtölj, tv mm. Väggarna är målade i en härlig grå ton och golvet är i samma snygga parkett som resten av huset. Här går du även ut till den härliga altanen med egen gräsmatta.

Altan och uteplats:
Altanen öppnar sig utanför vardagsrummet och består av en robust trätrall som ger gott om plats för utemöbler, grill, matbord och växter. Härifrån kan du enkelt ta ett kliv ner till trädgården, där en naturlig häck och staket som skyddar från insyn och skiljer av mot grannarna. I och med att det är ett gavelhus har du gräsmattan längst med hela långsidan också.

Uteplatsen på framsidan är stenbelagd och ringas in av en växande häck samt plats för cykelställ.


ÖVRE PLAN:

Sovrum 1:
Mysigt master bedroom som vetter mot framsidan med stora fönster som ger ett härligt ljus. På väggarna finner du en grå ton och på golvet har du det genomgående trägolv. Här har du plats för säng, sängbord, byrå samt garderober med skjutdörrar har du längst ena väggen. Detta sovrum är ca 20 kvm stort och har garderober med skjutdörrar.

Sovrum 2:
Ljust och rymligt sovrum. Perfekt barnrum, kontor eller gästrum. Bra förvaringsmöjligheter.

Sovrum 3:
Ljust och rymligt sovrum. Perfekt barnrum, kontor eller gästrum.

Badrum:
Ett badrum med helkaklade vita väggar och på golvet har du ett mörkt klinkergolv. Den som vill slappna av efter en lång dag kan ta ett varmt skönt bad i det rymliga badkaret. Förutom wc, handfat med kommod har du även ett badrumsskåp med spegel


Förråd och Carport:
Förråd finns att disponera, förrådet är isolerat och ligger vid carporten som ingår i avgiften.

Gavelhus med insynsskyddad tomt och stor altan


Varmt välkommen till detta fantastiska bostadsrättshus i populära Ullna strand. Huset byggdes 2015 och är modernt utformade utefter samhällets preferenser om vad som anses som en perfekt bostad för familjen. Nedre våningen disponeras som den sociala ytan för hela familjen. Direkt anslutning vid entrén kommer du in i köket som är fullt utrustat och samtidigt har gott om arbetsytor samt förvaring. Andra änden på entrévåningen är vardagsrummet som öppnar upp sig mot baksidans altan och mysiga trädgård. Övre plan är disponerat med två lika stora sovrum till vänster när man kommer upp samt ett stort master bedroom till höger på ca 20 kvm. Bostaden ligger ett stenkast ifrån naturen som erbjuder promenadstråk, friluftsområde, badplats, elljusspår, ute gym (Samt nybyggt gym, fitness24seven).

Området Ullna strand har fått ett väldigt bra ryckte. ''Familjevänligt och modernt med allt som man behöver inom 5 minuters avstånd''. Detta är ord som beskriver området mycket väl. Butiker så som Ica kvantum, Willys, Coop, Jula, systembolaget, Stadium, Zoobutik och mycket fler finns i Arninge centrum. Här håller även ett nytt resecenter på att ta plats som kommer att förenkla kommunikationen med både buss och Roslagsbanan. Flertalet nya familjer bor idag här omkring och har en härlig gemenskap gentemot grannar. Diverse aktiviteter anordnas vid jämna mellanrum där du som granne kan vara med och lära känna dina grannar bättre. Mycket trevligt område!

Carport + extra parkering plus förråd ingår i månadsavgiften. Här bor du i direkt närhet till natur och grönskan. Bussen når du via tre minuters gång och tar dig direkt in till Danderyds Sjukhus. Gott om förskolor och Hägerneholmsskolan som står klart 2019/2020 som har plats för över 700 förskolebarn och elever. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt. Anton.zellman@mohv.se för mer information

Förening

Lövsångarvägen 19

Förening

Bostadsrättsföreningen Ullnapark

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen bildades under 2013 och husen stod färdiga under 2015. Föreningen innefattar 21 stycken moderna bostadsrättslägenheter. Barnvänligt område med förskolor i närheten.

Tv och bredband

Bredband, kabel-tv och IP-telefoni via Telia ingår i månadsavgiften.

Parkering

Förutom bostadsrättshavarnas carports finns ytterligare ett antal parkeringar inom fastigheten som tillhör Brf Ullna Park. Dessa motsvarar en plats per lägenhet. Anvisningar och regler för parkering ska följas. Platserna är numrerade med lägenhetsnummer, gäller både carport och parkeringsplats utan tak. Utöver detta finns även 2 platser för besökande.

Renoveringar - utförda och planerade

Inga planerade renoveringar

Övrigt

Underhåll och skötsel av värmepump (Nibe), Samfällighetsavgiftm, Sophämtning ingår även i månadsavgiften.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Ullna Strand är ett nybyggt område med blandad bebyggelse i direkt närhet till Natur och Grönska. Omtyckt och barnvänligt område med närhet till Ullnasjön.

Närservice

I anslutning till Ullna Strand ligger handelsområdet Arninge Centrum. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, systembolag, apotek och mycket mer.

Kommunikation

Här finns goda bussförbindelser från Ulla Strand till Danderyds sjukhus och Täby Centrum. Planer för byggande av Roslagsbanan från Arninge Centrum!

Parkering

Fri parkering på gatan.

Bilder

Visa alla

HitCounter