Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lövhagsvägen 3, Hägerneholm

Hägerneholm Täby

5 695 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Lövhagsvägen 3, Hägerneholm

Antal rum 6 rum + Kök
Boarea 142,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 00112
Ekonomi Pris: 5 695 000 kr Accepterat pris
Avgift: 4 938 kr/mån I avgiften ingår bostadsrättstillägg och fastighetsförsäkring samt förråd. Avgift för bredband (389 kr/ mån) samt vattentillägg (250 kr/ mån) tillkommer på avgiften.
Andel i föreningen: 2,43209%
Andel av årsavgift: 2,49061%
Driftskostnad 17 792 kr/år
varav
El: 16 152 kr
VA: 200 kr
Renhållning: 1 440 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Vatten enligt schablon. Sophämtning 54 kr per månad
En uteplats på framsidan och en på baksidan
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp 2-plansradhus gavel
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Värmepump/Frånluft
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Till varje bostad tillhör ett förråd
NEDRE PLAN
Hall
Du välkomnas av en hall med ett magiskt ljusinsläpp. De vita väggarna kombinerat med klinkergolvet ger en modern känsla och ett varmt intryck. Här finns det gott om utrymme samt förvaring som pryds av stora spegelväggar. Vattenburen golvvärme på hela nedre plan. Vid entren har du uteplats med sol från morgon till sen eftermiddag och plats för 2 st bilar på uppfarten.

Kök
Ett ljust och vitt kök med bänkskiva i ljus sten. Fullt utrustat med ugn, spis, kyl och frys, diskmaskin, fläkt och mikro. Det finns även en köksö med barstolar där man kan avnjuta sin morgonkaffe. I köket finns vitvaror från siemens. Du får plats med ett stort matbord inne för hela familjen med en fantastisk kvällssol ute på altanen.

Vardagsrum
Detta ligger i anslutning till köket och har en stor yta där ni verkligen får plats med den inredningen ni önskar med stora fönster och kvällssol. Det absolut bästa är öppenheten då man verkligen kan umgås med sina nära och kära.

Badrum 1
Detta är vad man kallar för ett hotelliknande badrum med ett stort handfat och en rymlig dusch. Det mörka kaklet på väggarna ger en känsla av lyx och exklusivitet. Det finns även en tvättmaskin och torktumlare vilket är fantastiskt. Här kan ni inreda med växter och levande ljus bara för att ge det en extra touch av mys.

Sovrum 1
Detta sovrum ligger på det nedre planet med plats för dubbelsäng och förvaring. Med fönster ut mot grönskan. Ljusa väggar och ljust golv med möjligheter att inreda det i just din smak.

ÖVRE PLAN

Sovrum 2
Här har vi ett master bedroom med ljusa väggar och golv.

Sovrum 3
Här har vi ett rymligt sovrum med ljusa väggar och ljust golv. Det rymmer idag en dubbelsäng och finns plats för nattduksbord.

Sovrum 4
Detta sovrum används idag som ett barnrum men kan även användas som kontor, eller varför inte en walk-in-closet. Det är rymligt och får plats med en dubbelsäng om man skulle vilja det.

Badrum 2
Även på övervåningen har vi ett badrum med ett stort handfat, badkar, kommod, handdukstork och golvvärme. Även här kan man göra det extra mysigt med både växter och levande ljus.

Allrum
Detta är ett allrum för familjemys eller en plats om man vill ha lite tid för sig själv medans barnen leker på nedervåningen. Även en perfekt plats för barnen att vara på om ni föräldrar har gäster över.

Uteplats framsida
Framsidans uteplats är dränkt i sol från morgonen fram till middagstid. Här finns en träbelaggd uteplats med plats för stolar och bord. Här finns plats för att parkera två st bilar.

Uteplats baksida
Stor altan med plats för grill soffgrupp och matplats. Även en mindre gräsmatta med plats för studsmatta eller fotbollsmål. Nyplanterad häck som kommer skapa en mer insynsskyddad baksida.

Till bostaden hör även ett förråd.

Optimalt radhus för familjen nära till natur, shopping och komunikationer!

***** ACCEPTERAT PRIS *****

+ Radhus i två plan i ett familjevänligt område.
+ Egen parkering med plats för 2 bilar
+ Nybyggt och toppfräscht!
+ Möjlighet till 5 sovrum
+ Exklusiva tillval i kök och badrum

För mer information kring radhuset och eventuella visningar, kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alternativt Anton.zellman@mohv.se

Sammanfattning:
Ett radhus med en uteplats på framsidan med sol från morgon till ca 17:00 samt en altan på baksidan som erbjuder eftermiddag/kvällssol i insynsskyddat läge. Två stora badrum och ett fantastiskt kök i anslutning till vardagsrum. Familjevänligt område med en god samanhållning mellan grannarna, fantastisk natur, all närservice du behöver samt alla typer av utomhusaktiviteter. Vad mer kan man önska sig? Detta är ett optimalt boende för er som söker ett radhus att bara flytta in i.

Först välkomnas du av en stor och ljus hall med fönster för ljusinsläpp. Klinkergolv för design och det praktiska när man kommer in med blöta skor. Vidare kommer du till hemmets hjärta, nämligen köket och vardagsrummet. Här finns plats för ett stort matbord och soffgrupp. Utgång till altanen i västerläge så du kan njuta av sena sommarkvällar i solen. Det finns även ett stort sovrum på nedervåningen samt stora badrummet. Utöver detta finns det goda möjligheter till förvaring i form av klädkammare och garderober, och detta är endast på nedervåningen!

Går vi upp en våning finns det ytterligare tre sovrum varav ett master bedroom. Vidare hittar man ett toppfräscht badrum som inger en känsla av hotellyx i vardagen, med ett stort handfat och badkar. Även här finns det goda möjligheter till förvaring. I detta nu finns tre sovrum och ett allrum som idag används som ett extra vardagsrum men man kan göra det till ett till sovrum ifall man skulle vilja det.


Kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se för mer information.

Förening

Lövhagsvägen 3, Hägerneholm

Förening

BRF Hägerneholm Park 1

Allmänt om föreningen


Överlåtelseavgiften tas ut av föreningen efter beslut på max 2,5 % av prisbasbelopp. Avgiften betalas av köparen.
Föreningen äger marken.
Det är en äkta förening .
En juridisk person godkänns i föreningen.
Föreningen godkänner delat ägande.

Tv och bredband

Föreningen har ett kollektivavtal med Telia som tecknas enskilt.

Parkering

Varje lägenhet har en egen parkering. Lägenhet 311 har två egna parkeringsplatser.

Renoveringar - utförda och planerade

Det finns inga nylige
Föreningen har inte några avgiftsförändringar planerade.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Den nya stadsdelen Hägerneholm med närhet till vatten, city och park växer fram i utkanten av Täby. En blandning mellan moderna, nyproducerade bostäder med grönskan runt hörnet. Expansivt område där man planerat och bygger nu upp Arninge Rescentrum där även Roslagsbanan står klar under 2021. Läs mer på Täby kommuns hemsida.

Närservice

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan. Snabbuss 608 till Humlegården. Roslagsbanan är beräknad att vara klar från och med 2021.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter