Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Grindtorpsvägen 25, vån 7

Grindtorp TÄBY

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Grindtorpsvägen 25, vån 7

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 29,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 462
Våning 7 av 10, hiss finns
Ekonomi Avgift: 2 454 kr/mån i avgiften ingår: Värme, vatten, bredband samt förråd.
Andel i föreningen: 0,0639%
Andel av årsavgift: 0,65%
Stor inglasad balkong
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1965
Energideklaration Finns för närvarande inte
Hall:
Rymlig hall med plats för upphängning av ytterkläder. Parkettgolv och målade väggar. Säkerhetsdörr.

Vardagsrum:
Stort och ljust vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen i rakt söderläge.

Sovalkov:
Utrymme för en 140 cm säng.

Kök:
Renoverat kök som är fullt utrustat med häll, diskmaskin, kyl/frys samt förvaringsmöjligheter i lådor och skåp. Här får du även plats med ett mindre matbord.

Badrum:
Stambytt badrum, Spotlights i taket, WC, duschkabin samt handdukstork. Spegel och kommod till förvaring under handfatet. Toppmatad tvättmaskin.

Förråd:
Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Optimal 1,5:a högt upp i huset med inglasad balkong mot innergård.

+ Högt upp i huset
+ Stor inglasad balkong i bästa solläge
+ Renoverat kök och badrum
+ Populär stabil förening

Är du ute efter din första bostad och vill bo både centralt med närhet till Täby centrum och naturstråk? Här bor du på ett av Täbys mest centrala lägen med ett kort gångavstånd till Roslags Näsby trafikplats som erbjuder norrorts bästa bussförbindelser direkt till/från innerstan samt Roslagsbanans två tåglinjer.

Denna stora etta erbjuder en insynsskyddad och inglasad balkong i perfekt soligt läge, en sovalkov som rymmer 140 säng, ett stambytt badrum med tvättmaskin och ett modernt planerat kök med diskmaskin. I köket ryms också en mindre matplats. I badrummet finns en tvättmaskin, vilket gör att du slipper gå ned till tvättstugan, vilket är skönt när du bara ska tvätta något litet för kvällen.
Bostaden erbjuder ett läge som känns som Herren på täppan, här kan du även njuta av fina dagar och kvällar ute på balkongen året runt! Tack vare inglasningen så kan du hålla kylan ute på vintern och med en infravärme blir detta en mysig plats under en filt och en varm kopp chocklad. Under sommarens halvår kan du istället öppna upp inglasningen och sola ostört.

Med absolut närhet från porten till bussen så räcker det med att lämna lägenheten 3 minuter innan bussen ska komma och du får nästan vänta på den ändå.

Bostadsrättsföreningen HSB Jupiter 1 är en omtyckt förening med stabil ekonomi och känt som ett bra område av lokalborna. Föreningen tillåter delat ägande om minst 5 % i ägarandel. Detta är en HSB förening vilket betyder att det finns stora resurser bakom föreningen vilket gör den säker. Du som köpare måste vara medlem i HSB vilket kommer med flera förmåner. Föreningen har flera faciliteter så som gym, bastu, grillplats med mera.
På bara några minuters gångavstånd från BRF Jupiter ligger Täby Centrum som är ett av Nordens största inomhuscentrum. Täby Centrum rymmer totalt ca 260 butiker varav mängder med restauranger, caféer och livsmedelsbutiker. I Täby centrum finns även biograf, gym, systembolag och bank. I närområdet finns fina motionsområden, med belysta motionsspår vid friluftsgårdarna Skavlöten, Ensta och Täby IP. I området finns även Norskogsbadet, ett omtyckt familjebad som omges av stora gräsytor för lek och bollspel. Tibblehallen med stora fotbollsplaner och bowling- och ishall finns också i närområdet kring Brf Jupiter.

Förening

Grindtorpsvägen 25, vån 7

Förening

HSB BRF Jupiter 1 i Täby

Allmänt om föreningen

Grindtorp har av olika kulturpersoner utsetts till en av de tio mest intressanta bostadspärlorna i Sverige. Här finns en mångkulturell invånargemenskap med shopping, grönområden och idrottsanläggningar som ligger inom gångavstånd.

Bostadsrättsföreningen är stolt över den personliga och trevliga stämning de boende har skapat gemensamt. De boende trivs i de välplanerade lägenheterna och den fina innergården bidrar till ökad gemenskap. Innergården har plats för såväl vila och umgänge som lek, sport och grillning. Föreningen har också en hel del fritidsverksamheter, som studiecirklar, vävstuga, vinprovning, soppluncher och boulespel.

Tv och bredband

Alla lägenheter har via Riksnet tillgång till bredband (200 Mbit), kostnaden ingår i avgiften. TV-utbudet levereras av ComHem, för aktuellt grundutbud, se ComHems webbsida. Önskar du ett bredare utbud eller digitala kanaler kontaktar du ComHem.

Övrigt

Föreningen tillhandahåller även ett gym och bastu för medlemmarna mot en avgift om 100 kr i månaden. Det finns även möjlighet för medlemmarna att hyra övernattningslägenheten för gäster som besöker från andra håll.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

474 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Grindtorp är ett bostadsområde kommundelen Tibble i Täby kommun. Grindtorp ligger utmed Europaväg 18, mellan bostadsområdet Näsbydal, Täbys tidigare galoppbana och Täby Centrum

Närservice

I närheten finns pizzerior, livsmedelsbutik, bageri.

Kommunikation

Goda kommunikationer med en av Norrorts tätaste bussförbindelser, Roslags Näsby Trafikplats. Roslagsbanan går från Täby Centrum alternativt Roslags Näsby.

Övrigt

VOHV by MOHV: Här erbjuds oförväntat nära grönområden för pälsklingen. I området finns en grönskande fornminnesplats. Närhet till Täby Park där det finns en nybyggd hundrastgård som är lämplig för både stora och små hundar. I den ena delen av gården finns agility-redskap och denna rastgård är väldigt populär bland grannhundarna och hundägare till och med från innerstaden tar sina hundar hit!

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter