Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Grindtorps Skolgränd 24, HÖGST UPP I HUSET

Täby Centrum Täby

6 395 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Grindtorps Skolgränd 24, HÖGST UPP I HUSET

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 84,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 770-1-31702
Våning 7 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 6 395 000 kr utgångspris
Avgift: 4 441 kr/mån inkl värme, kallvatten, bredband, kabel-tv samt förråd.
Andel i föreningen: 0,8404%
Andel av årsavgift: 0,8404%
Driftskostnad 5 400 kr/år
varav
El: 3 250 kr
Försäkring: 2 150 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftskostnad enligt schablon
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 3 april 2020
Energiklass: C
Primärenergital: 89 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

Hall:

Rymlig och ljus entré med plats för klädavhängning. Genomgående, vitlaserat ekparkettgolv i hela bostaden.

Badrum:

Ljust och modernt badrum med vit kaklade väggar och grått klinkergolv. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter genom kommod samt spegelskåp. Här finns även tvättmaskin samt torktumlare.

Sovrum 1:

Rymlig master bedroom med plats för dubbelsäng. Garderobsvägg med skjutdörrar. Utgång till takterrass mot innergård.

Vardagsrum:

Ljust och generöst sällskapsrum i direktanslutning till kök. Här strömmar ljusinsläppen in. Fantastiska fönsterpartier med en magiskt utsikt.

Kök:

Stilrent kök i vinkel från Marbodal som erbjuder allt man kan önska sig. Stora arbetsytor och mängder av skåpförvaring. Intergrerad varmluftsugn, häll, kyl, frys samt mikro. Separat matplats för större sällskap.

Sovrum 2:

Gästrum, kontor, barnrum? Rummet passar utmärkt för alla behov.

Takterrasser:

Två fantastiska takterrasser. Här bor du helt ostört högst upp. På en takterrassen mot föreningens innergård har du sol tidigare på dagen. På andra sidan har du en fantastisk eftermiddag-och kvällsol mot Täby Centrumområdet.

Magisk trerummare med dubbla takterrasser

KOMMANDE FÖRSÄLJNING. KONTAKTA MÄKLARE FÖR INFORMATION

+ 47 kvm takterrasser
+ Sol från morgon till kväll
+ Genomgående planlösning
+ Garage i huset
+ Täby Centrum

Varmt välkommen till Grindtorps Skolgränd 24. Bostaden har en totalyta på hela 131 kvm inklusive terrasser. Här har du chansen att bo högst upp i huset med troligtvis Täby Centrums mest attraktiva läge. Bostaden har en genomgående planlösning med fönster i två väderstreck! Här du har du sol från tidig morgon till sen kväll. Spendera dagarna på dina egna takterrasser. Här bor du i en fastighet med byggår 2016 där allt känns som nytt. Vitlaserat ekparkettgolv genomgående i hela bostaden.

Här är livskvalité på högsta nivå och du tar hissen direkt ned till varmgaraget. Här erbjuds medlemmarna ett lägenhetsförråd.

Tänk att du går till Täby Centrum på två minuter, avnjuta en fantastisk måltid och samtidigt komma hem till lugnet och stillheten. Alternativt promenerar du ner till Roslagsbanan på en minut som även tar dig in till Tekniska högskolan på 20 minuter.

Här bor du i direkt närhet till Täby Centrum men samtidigt slipper du trafiken, byggnaderna och stressen. Perfekt kombination för dig som vill komma närmre kommunikationer, livsmedelsbutiker, restauranger, systembolag. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-5 55 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information

Förening

Grindtorps Skolgränd 24, HÖGST UPP I HUSET

Förening

Brf Orion

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 123 ljusa och yteffektiva lägenheter i en byggnad om åtta våningar inklusive terrassvåning.
Till varje lägenhet hör ett separat förråd vars storlek är anpassad till lägenhetsstorlek. De flesta förråden är placerade i källarplanet.
I entréplanet finns förutom lägenheter utrymme för källsortering av sopor, styrelserum och gästlägenhet med övernattningsrum för långväga släkt och vänner.
Lägenheterna i det hästskoformade huset är fördelade på fyra trapphus och under huset finns källare och garage.
Garageplatserna nås bekvämt via hiss från bostadsplanet vilket gör att man får en bilfri boendemiljö på gården.
Gården är rik på växtlighet. Lekplatser med gungor, sandlådor och lekskulpturer gör parken välkomnande för barn.
Nära till centrum och med gångavstånd till det mesta. Här hittar du ett av Sveriges största köpcentrum med service, shopping och nöjen inom alla tänkbara områden.

Pendla bekvämt till Stockholm City på 20 minuter med Roslagsbanan eller ta någon av busslinjerna som avgår från terminalen vid Täby centrum.

Gästlägenhet
Det finns en gemensam gästlägenhet som är tillgänglig för uthyrning till föreningarnas medlemmar och deras gäster.

Gästparkering
Det finns en gemensam gästparkering med fem platser vilka delas mellan Brf Orion i Täby, Brf Polstjärnan i Täby och Brf Pegasus i Täby.

Varmvatten
Kostnad för varmvatten ingår inte utan debiteras enligt kollektivt avtal baserat på egen förbrukning. Individuell mätare för varje lägenhet. Den faktiska varmvattenförbrukningen faktureras i efterskott tillsammans med månadsavgiften.

Mer info finns på:
ww.brforionitaby.se

Tv och bredband

Bredband är lagd på avgiften om 220kr och i detta ingår i Telia Triple Play. En Wifi-router till varje lägenhet ingår och hastigheten är 100/100 Mbit/s. Ingår i Telia Triple Play. En digitalbox per lägenhet. Grundutbud Lagom ingår. Övriga tillägg beställs till självkostnad genom Telia.

Parkering

Varmgarage med 94 platser för personbilar och tre platser för motorcyklar finns i fastighetens källarplan. Garageplatserna disponeras enbart av föreningens medlemmar som kan hyra garageplats för bil för 1 000 kronor/månad och för motorcykel för 300 kronor/månad. För närvarande är sex av platserna anpassade för elbilar. Ett fast påslag, 700 kronor/månad, för dessa platser tillkommer.

Garaget med totalt 263 platser för personbilar och sju platser för motorcyklar delas mellan Brf Orion i Täby, Brf Polstjärnan i Täby och Brf Pegasus i Täby. En samfällighetsförening kommer att bildas.

Renoveringar - utförda och planerade

Inga planerade renoveringar

Övrigt

Cyckelförråd finns i fastighetens garage.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Täby Centrum ligger beläget i centrala delarna av Täby Kommun. Området präglas både utav köpcentrum samt bostäder. Täby Centrum är en av Nordens största köpcentrum och här finns allt du kan önska dig. Här finns den underbara kombinationen puls och natur. Ta en promenad i Ensta-spåret eller Stolpaskogen.

Närservice

I Täby Centrum finns 215 butiker, 34 restauranger och caféer. Livsmedelsbutiker, apotek och gym. Läs mer på https://www.tabycentrum.se/

Kommunikation

Från Täby Centrum går både buss och tåg söderut och norrut. Härifrån tar du dig enkelt in till Tekniska Högskolan samt Danderyds sjukhus. Det finns även utomordentliga kommunikationer mot Vallentuna, Hägernäs, Gribbylund, Täby Kyrkby och Åkersberga.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter