Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Gribbylundsvägen 52C

Gribbylund Täby

2 495 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Gribbylundsvägen 52C

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 97,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 99-2822-1-123-5
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Kommentar En trappa upp
Ekonomi Pris: 2 495 000 kr
Avgift: 7 974 kr/mån inkl. VA, värme, bredband, fast telefoni, kabel-TV
Andel i föreningen: 0,69873%
Andel av årsavgift: 0,69873%
Driftskostnad 5 000 kr/år
varav
El: 5 000 kr
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1989
Energideklaration
Utfärdad den 11 februari 2019
Energiklass: D
Primärenergital: 112 kWh/m² och år
HALL
Grått klinker och vitmålade väggar. Avhängning och garderober med spegeldörrar. Vidare in i hallen ligger parkettgolv 3-stav.

BADRUM
Helkaklat badrum med ljust klinker på golv och större kakelplattor i vitt på väggarna. Detaljklinker vid duschen i beige toner. Handfat med vit kommod och överskåp med speglar ovan. Handdukstork och WC samt vikvägg i glas för att avskilja duschhörnan.

SOVRUM
Sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Plats för både säng, garderober och skrivbord. Fönster utan insyn.

KÖK
Kök med vita skåpluckor och rostfria handtag. Mindre kakel i blandad färgskala ovan mörk bänkskiva. Rostfria maskiner i form av diskmaskin, hel kyl och frys, inbyggd ugn, inbyggd micro, häll och fläkt. Köksö skiljer kök från vardagsrum och förser köket med extra mycket förvaring och avlastningsyta. På golvet i köket ligger parkettgolv och väggarna är vitmålade. Plats för matbord i mitten framför ett stort fönster.

VARDAGSRUM
I vardagsrummet ligger parkett på golvet och väggarna är även här vitmålade. Plats för flertal inredningsmöbler och stor soffgrupp. Utgång till taklagd balkong.

SOVRUM
Sovrum med parkettgolv som idag täcks av en stor rosa matta. Väggarna är vitmålade. Plats för både säng, skrivbord och garderober.

BADRUM
Helkaklat modernt renoverat badrum. Mörkt klinker på golv och stora vita kakelplattor på väggarna. Här finns ett bubbelbadkar, handfat med vit kommod, spegelskåp, glashylla och WC. Dessutom en kombinerad tvättmaskin och torktumlare med en mörk bänkskiva ovan för vikning av tvätt och avlastning. Överskåp för ytterligare förvaring.

SOVRUM
Sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Plats för säng och skrivbord eller byrå. Fönster utan insyn.
För den större familjen finns nu ett perfekt kommande hem! Smakfullt renoverat med parkettgolv i samtliga rum och slitstarkt klinker i hallen så man kan slänga av sig snöiga skor direkt när man kommer innanför dörren. Hallen har ordentligt med förvaring för både skor, jackor, overaller och allt som kan behöva stoppas undan. Köket och vardagsrummet har delats av med en liten köksö så härligt ljus från lägenheten kan spridas genomgående. Med två badrum slipper ni stå i kö och vänta på morgonduschen. Oavsett om du är dusch-människa eller gillar ett varmt bad så finns båda valmöjligheterna, så lyxigt! Tre sovrum spridda på var sin del av lägenheten gör att alla kan få sitt eget "space". Ni bor en trappa upp så insynen är obefintlig.
Bor du på Gribbylundsvägen 52C har du lyxen av att ha ditt egna centrum några meter bort. Här finns bland annat mataffär, restaurang, bibliotek och frisör. Flera skolor och förskolor ligger runtom och bussarna härifrån går direkt till Täby centrum och Danderyds sjukhus. Gribbylund är ett underbart ställe för både barnfamiljer och äldre. Närheten till natur och Ängsholmsbadet med aktiviteter året runt. Bor du i Gribbylund vill du stanna i Gribbylund! Välkommen på visning!

Vill du veta mer om bostaden, föreningen, området eller försäljningen kontakta ansvarig mäklare Vera Safi 072 555 06 72 alt. vera.safi@mohv.se för att få mer information.

Förening

Gribbylundsvägen 52C

Förening

HSB BRF Spegeln i Täby

Allmänt om föreningen

HSB:s Brf Spegeln i Täby bildades 1987.
Föreningen består av 176 stycken lägenheter i 13 flerfamiljshus. I föreningens fastigheter finns det också lokaler.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Tvättstugor, cykel/barnvagnsrum, övernattningsrum, bastu m.m.

Överlåtelseavgift tas ut av föreningen med 1137,5 kr. Pantsättningsavgift tas ut av föreningen med 455 kr. Överlåtelseavgift betalas av säljaren och pantsättningsavgift betalas av pantsättaren.

HSB Stockholm sköter om den ekonomiska förvaltningen och Storholmen Förvaltning AB sköter om den tekniska förvaltningen.

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade hos Trygg-Hansa.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
Gjorda renoveringar 2020:
- Fönsterrenovering
- Renoverat en av fyra tvättstugor.
- Renoverat markytor
- Förbättrat taksäkerhet.

Gjorda renoveringar 2019:
- Renovering markytor.
- Byte av garageportar.
- Renovering i form av målningsarbete.

Gjorda renoveringar 2018:
- Renovering lekutrustning
- Renovering planteringsytor
- Målning av lägenhetsdörrar låghus
- Renovering av hissar (påbörjad 2017)
- Målning soprum

Gjorda renoveringar 2017:
- Underhåll planteringsytor, utemiljö
- Målning garage
- Byte av tvätt och tork uthyrningsdel Panncentralen
- Tätning av genomföringar samt byte av dörrar mellan brandceller
- Renovering av bastu och övernattningsrum
- Stamspolning
- Montering av så kallade fågelband
- Montering av tagg- lås på soprum

Gjorda renoveringar under 2016:
- Målning av väggpartier låghus och panncentral samt lekredskap
- Montering av säkerhetsutrustning tak
- Byte av stolparmaturer och armaturer garage
- Underhåll planteringsytor, utemiljö
- Målning garage
- Renovering av uthyrningsdel Panncentralen
- Reparation av asfalt
(2019-04-11)
Kabel TV
Föreningen är ansluten till Com Hems Kabel-TV. Vilka kanaler som ingår framgår av anslag på föreningens anslagstavla och nedan. Tag kontakt med ComHem om ni önskar fler kanaler, det behövs abonnemang och dekoder för att ta emot övriga kanaler.

Bredband
Föreningen är sedan flera år ansluten till bredband via Bredbandsbolaget. Avgiften för bredband och den fasta avgiften för telefon via bredband i månadsavgiften. Du betalar bara anslutningsavgifter och trafikavgifter för telefon (plus eventuella extratjänster)

Bilplats
Föreningen har totalt 116 st garageplatser. Det finns även 71 st parkeringsplatser, varav 54 hyrs ut och 17 används till gästparkering. I mån av tillgång kan medlem hyra högst två platser, som regel är det kö till både parkeringsplatser och garage.
De som inte redan hyr ett garage eller p-plats har prioritet över de som önskar hyra ett andra garage eller p-plats, dessutom finns en kö för byte till annat område.
Besöksparkering: Det finns besöksparkeringar på parkeringarna på Palmstruchs väg och Spegelbacken. Parkeringen betalas i automaten på Spegelbacken. P-avgiften är endast 3 kronor per timme (max 30 kr per dygn). Vid besök under en helg eller möjligen upp till en vecka kan medlemmar i föreningen erhålla ett särskilt parkeringstillstånd från styrelsen. Vänligen kontakta styrelsen i god tid innan gästen kommer (2019-04-11).
Gemensamma utrymmen
Bastu, tvättstugor, cykelrum, grovsopor, returpappersrum, lekplatser, trädgårdar och övernattningsrum. Det har även tillkommit en möjlighet att sortera ut förpackningar för återvinning, glas, metall, plast, papper och tidningar (2019-04-11).

Se gärna föreningens informativa hemsida på: https://www.hsb.se/stockholm/brf/spegeln/

Tv och bredband

Föreningens lägenheter är anslutna till bredband via Bredbandsbolaget och avgiften ingår i månadsavgiften till föreningen. Den fasta abonnemangsavgiften för fast telefoni ingår också i månadsavgiften. Kabel-TV finns genom Comhem och basutbudet ingår i månadsavgiften.

Parkering

P-plats med motorvärmaruttag finns att hyra i mån av lediga, kostnad 250 kr/månad. I mån av lediga kan medlem få hyra max två platser.
Garage med motorvärmaruttag finns att hyra i mån av lediga, kostnad 450 kr/månad. F.n. är det kö.
Gästparkeringar finns i området.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Populärt och barnvänligt område med närhet till naturen. Området präglas utav villor, radhus och en mindre del bostadsrätter. Direkt närhet till Rönningesjön med två attraktiva badplatser, Ängholmsbadet och Skavlöten. Här finns gott om förskolor och skolor för barnfamiljerna.

Närservice

Gribbylund Centrum erbjuder restauranger, tobak, ica-butik.

Kommunikation

Buss 605 tar dig direkt till Danderyds Sjukhus och därifrån tar du tunnelbanan till Centrala Stockholm. Buss 615 går direkt till Täby Centrum. Därifrån finns det både buss och Roslagsbana in till Stockholm C.

Parkering

Fri parkering på gatan.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter