Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Flygkårsvägen 23

Hägernäs Täby

1 850 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Flygkårsvägen 23

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 51,60 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 2312
Våning -1 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 850 000 kr utgångspris
Avgift: 3 119 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-TV samt källarförråd.
Andel i föreningen: 0,286%
Andel av årsavgift: 0,286%
Driftskostnad 4 500 kr/år
varav
El: 2 300 kr
Försäkring: 2 200 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsel samt hemförsäkring. Driftskostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning.
Rymlig uteplats med utgång från vardagsrummet.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1983-1985
Energideklaration
Utfärdad den 17 mars 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 56 kWh/m² (Atemp) och år
Hall:
Välkomnande hall med generösa ytor för ytterkläder. I direkt anslutning till hallen finns även ett förråd för att förvara diverse saker.

Badrum:
Vitkaklat badrum med mörka golvplattor som matchar med kakelväggen bakom badkaret. Detta för att skapa en hotellkänsla. Kommod samt en handdukstork.

Vardagsrum:
Stort vardagsrum med fönsterpartier som släpper in ljus från två vinklar. Parkettgolv i mörkare ton. Öppen planlösning för att skapa sällskapsyta. Detta är det modernaste utförandet av lägenheter när kök, vardagsrum och matplats kombineras i en större yta för att skapa rymd och funktionalitet.

Kök:
Modernt kök med stora ytor för både matlagning och matplatser. Nya vitvaror och induktionshäll, ugn samt kranar och dylikt. Stänkskyddet är i vitt kakel.

Sovrum:
Rymligt sovrum med gott om plats för garderober och sängbord runt sängen. Stort fönster för naturligt ljusinsläpp.

Totalrenoverad tvåa med perfekt planlösning för den som vill skapa sitt eget hem

Varmt välkommen till Flygkårsvägen 23. Totalrenoverad lägenhet där allt är renoverat för att skapa ett så optimalt boende som möjligt. Detta är en möjlighet för dig som föredrar att bo i kvalitet och lyx samtidigt som du får den där hemtrevliga känslan så fort du kliver innanför dörren. Denna lägenhet har en perfekt yta för dig som vill ha en stor lägenhet för dig själv eller tillsammans med någon annan. Du välkomnas av en stor hall med gott om förvaring och leds sedan in i det stora sovrummet som har plats för mycket förvaring. Det stora badrummet är fullt utrustat och är fint utfört i modernt kakel. Den öppna planlösningen skapar ett ultimat sällskapsrum där du kan duka upp för långbord eller endast slappna av framför tv liggandes i soffan. Möjligheterna är oändliga att skapa ditt hem utefter det du själv vill göra med det. Direkt från sällskapsrummet kan du kliva ut på uteplatsen som idag har stenplattor för att placera stolar och bord på, när det så småningom blir lite varmare och du kan sitta ute igen.

Brf Flygaren 1 har en styrelse med ett gediget engagemang, bred kunskap och stor erfarenhet för att alla medlemmar ska trivas och känna sig trygga med att bo i denna förening. Brf flygaren har en väldigt bra ekonomi samt stora, framtida planer som kommer att göra Flygkårsvägen till Täbys mest attraktiva bostadsområde. I dagsläget består föreningen av 280 st lägenheter.

Med endast 200 meter gång kommer du ner till Hägernäs badstrand där det finns ett modernt utegym, lekplats, två volleybollplaner, ishockeyhall, fotbollsplan, park, promenadstråk längst med vattnet och mycket mer.
Det är mycket bra kommunikationer i området. Det finns två olika busslinjer som går till tunnelbanan vid Danderyds sjukhus/Mörby Centrum, mot Kista eller Täby C samt till Roslagsbanan. På nätterna finns det nattbuss.
Med bil tar det ca 15 minuter in till centralstationen vid lågtrafik
Även flertalet restauranger finns i närområdet som idylliska restaurang Pont som ligger precis vid vattnet.

För mer information om bostaden, föreningen och området kontakta Ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072 555 1071 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information.

Förening

Flygkårsvägen 23

Förening

Brf Flygaren 1

Allmänt om föreningen

SNART TÄBYS MEST ATTRAKTIVA BOSTADSOMRÅDE!

Brf Flygaren 1 har bestämt att sätta Flygkårsvägen på Täbys karta som ett modernt och nytänkande område. Med hjälp av en erfaren arkitekt och trädgårdsmästare som har gedigen erfarenhet från att arbeta med bostadsområden skapas en fantastisk boendemiljö för alla. Målet med omvandlingen är att skapa en trygg och attraktiv plats att bo och vistas på. Brf Flygaren 1 har uppmärksammat att placeringen är utöver det vanliga och vill därför skapa en plats att bo på som matchar och överträffar den fantastiska omgivningen som finns runt om kring.

Det nya utförandet kommer resultera i en modern utformning med lågt underhållsbehov och därmed kostnadseffektivt.

Den starka ekonomin i föreningen gör det möjligt att göra om hela området och skapa ett attraktivt bostadsområde med endast 200 meter från Värtan som erbjuder en stor badstrand, utegym, volleybollplan, lekplats, ishockeyplan, fotbollsplan, promenadstråk, restauranger, närbutik och mycket mer. Mycket bra kommunikation med tre busslinjer som går till tunnelbanans röda linje vid Danderyds sjukhus, mot Kista och Täby centrum. Även närhet till Roslagsbanan samt om det blir sena kvällar går nattbussen förbi i närheten.

För mer information om föreningen och framtidens planer, besök föreningens hemsida https://flygaren1.se/

Tv och bredband

Föreningen erbjuder idag kollektiv kabel-tv med kanalpaketet ''Lagom'' från Telia. Från och med 1/9 kommer bredband med en hastighet om 1000 mbit levereras till varje hushåll för 169 kr/mån.

Parkering

195 st p-platser 200 kr/mån
6 st p-platser med elstolpe 320 kr/mån
56 st garage 550 kr/mån
5 st platser i mc-garage 200 kr/mån
20 st gästparkeringar mot avgift, 6 kr/tim eller 40 kr/dygn
Parkeringsplatserna följer inte med lägenhet utan det är separat kö, man kontaktar vår förvaltare FSS för att ställa sig i kön. Efterfrågan på p-platser och garage är stor och tilldelas i turordning.
I väntan på egen p-plats erbjuds boendeparkering till reducerat pris 20 kr/dygn på våra gästparkeringar.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen förändrade årsavgifter senast 2019-01-01 då avgifterna höjdes med 2 %

Renoveringar - utförda och planerade

Planerade renoveringar:
Samtliga tvättmaskiner

Tidigare utförda renoveringar:
Sopnedgrävning 2018 - 2019
Nödbelysning 2018
Lägenhetsbesiktningar 2018
Nya hissar 2016 - 2019
Utveckla Iloq nyckelsystem 2018
Fasadtvätt 2017
Inventering av skog 2017
Fyra asfalterade farthinder i området 2017

Fasaden och taken på de låghusen kommer att bytas ut mot modernt snyggt falsad plåt i en ny färg som matchar höghusens färgsättning.

Övrigt

Det finns även en fristående gemensamhetslokal med plats för 50 personer. Lokalen är till för dig som bor i området och kostar 300 kr/dygn att hyra.

Föreningen har en gästlägenhet på 2 rum och kök som kan hyras av boende till en kostnad på 300-500 kr per natt.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Hägernäs är ett populärt område i östra Täby, intill vattnet. Området är omgivet av Stora Värtan och Rönningesjön. Här bor man i direkt närhet till grönområdet och vackra promenadstråk.

Närservice

Hägernäs Centrum erbjuder livsmedelsbutik, restaurang, pizzeria.

Kommunikation

Roslagsbana med station Hägernäs Station. Tåget går mot Tekniska Högskolan och Österskär. Buss 604 tar dig från Hägernäs direkt till Danderyds sjukhus via Täby Centrum.

Parkering

Fri parkering - se utsatta skyltar.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering