Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Eskadervägen 42, 4tr

Näsby Park Täby

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Eskadervägen 42, 4tr

Antal rum 2 rum
Boarea 61,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 00130
Våning 4 av 8, hiss finns
Ekonomi Avgift: 3 257 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-tv, bredband
Andel i föreningen: 0,6105%
Andel av årsavgift: 0,61423%
Driftskostnad 5 424 kr/år
varav
El: 3 600 kr
Försäkring: 1 824 kr
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1960
Uppvärmning Markvärmepump (el) och värmepump-frånluft (el)
Energideklaration
Utfärdad den 20 juni 2019
Energiklass: C
Primärenergital: 81 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Hall & klädkammare

Hallen erbjuder mycket förvaring i form av många garderober, städskåp och en stor klädkammare. Här finns också hatthylla och charmiga detaljer som postinkast och beslag. Genomgående plastmatta på golvet och ljusa väggar i hela bostaden. I den möblera hallen finns plats för byrå eller arbetsplats om så önskas.

Sovrum

I sovrummet ryms en stor dubbelsäng. Här finns flera inbyggda garderober i original.

Vardagsrum med balkong

Vardagsrummet har fönster i två väderstreck vilket gör att rummet blir väldigt ljust. Utsikten från bostaden är mot och över trädtopparna så här kommer man härligt högt upp. Ingen insyn. Du ser ut över Centralparken. Missa inte att se det vackra kyrkfönstret i flertalet färger. I vardagsrummet ryms en stor soffgrupp och stor matplats om så önskas. Parkettgolv. Via vardagsrummet är det utgång till den soliga och möblerbara balkongen. Här finns också en markis och trätrall.

Kök och matplats

Stort kök med många skåp och lådor. Gott om bänkyta för dig som gillar att laga mycket mat eller baka. Kyl/frys. Spis och ugn. Kolfilterfläkt. Inne i köket finns en matplats som rymmer ca 4-6 sittande gäster.

Badrum

Badrum i ljusa färger med badkar, wc, handfat med förvaringsskåp samt ytteligare skåp på väggen.

Renoveringschans på bästa läge

Läge läge läge -här bor du högt upp bland trädtopparna och helt fritt från insyn! Här i ditt egna örnnäste erbjuds en solig balkong i västerläge (eftermiddags- och kvällssol) med trätrall och markis, stora rum perfekt för dig som gillar att bjuda hem gäster, arbeta hemifrån eller att bo två. Bostaden erbjuder och gott om förvaring i form av en stor klädkammare och många garderober i vacker original design. Missa inte det charmiga fönstret i vardagsrummet med färgat kyrkglas.

Högst upp i huset finns en sparsamt använd takterrass för föreningens medlemmar, detta är ett perfekt ställe för att sola på eller kolla nyårsraketer. Runt hörnet finns Centralparken, en stor grönskande park med utegym, tennisbana, hundrastgård, utomhuspool och kolonilotter. I närheten finns också Näsby Slott som alldeles snart öppnar Täbys första spa- och relaxavdelning. Här kan man också äta lunch/middag i vacker Slottsmiljö. Det tar ca 10 minuter att gå till Näsa Äng där strandbad och vackra motionsspår längst med hela viken.

Från Eskadervägen är det kort gångavstånd till Roslagsbanan som går till Östra Station med anslutning till tunnelbanestation Tekniska Högskolan och Kungliga Tekniska Högskolan. Bussar i närheten går till Täby Centrum samt Danderyds sjukhus. I Näsby Parks centrum finner du bland annat matvaruaffär med postservice, apotek, klädaffärer, dataservice, hårsalonger, fastighetsmäklare, blomsterhandlare, bokhandel, sko- och nyckelservice, en bank och SATS. I centrum finns även husläkarmottagning, barnavårdscentral, tandläkare samt fysikaliska terapeuter.

Vill du veta mer kontakta ansvarig mäklare Johanna Peltomäki på 072 555 09 47 alt. johanna.peltomaki@mohv.se

Förening

Eskadervägen 42, 4tr

Förening

Brf Torpedbåten 2

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen registrerades den 1 december 1958. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 1961 och nuvarande stadgar registrerades 1993-03-15 hos Bolagsverket.

Föreningen har en fastighet som består av 2 flerbostadshus med 11 våningar. Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 10 839 kvadratmeter, varav 9 774 kvm utgör lägenhetsyta och 1 065 kvm utgör lokalyta.

Föreningen upplåter 167 lägenheter och 1 lokal med bostadsrätt samt 2 lägenheter och 3 lokaler med hyresrätt.

Lägenheterna är fördelade på 32 st lägenheter med 1 rum och kök, 125 st 2:or, 4 st 3:or, 4 st 4:or samt 4 st lägenheter som har fler än 5 rum och kök.

Tv och bredband

Föreningen har ett avtal med Ownit som står för internetuppkopplingarna till varje lägenhet med bredbandsuppkoppling på 100mbit/s. Uppkopplingen ingår i avgiften till föreningen. I varje lägenhet finns ett särskilt uttag för denna uppkoppling där en router eller en dator kan kopplas in direkt. Avgiften inkluderar även IP-telefoni. Individuell uppgradering av överföringshastighet till 500-1000 mbit/s kan ske mot särskild avgift till Ownit.

Parkering

Föreningen har två gemensamma garage, ett med infart på övre parkeringen och ett med infart vid den nedre parkeringen. Här finns 16 bilplatser och plats för 6 motorcyklar på två rutor. Föreningen har 14 enskilda garage. Det är dessvärre lång kö till dessa garage. Observera att garagen inte endast får användas som förvaringsutrymme istället för ett förråd. Övriga parkeringsmöjligheter finns längs delar av Eskadervägen samt vid den stora parkeringen nere i Näsby Parks centrum.
Parkeringsplats utan el: 130 kr/mån - Parkeringsplats med el: 196 kr/mån - Garageplats från 389 kr/mån. För information om kö: tel. 08-657 90 90 - Lina.Nilsson@fss.se

Övriga parkeringsmöjligheter finns längs delar av Eskadervägen samt vid den stora parkeringen nere i Näsby Parks centrum.
Föreningen har p-platser med el på den övre parkeringen och p-platser utan el på den nedre parkeringen. Observera att p-platser med el har en 10 A säkring.

Renoveringar - utförda och planerade

2019 - Upplåtelse av fler källarförråd
2017 - Ny cykelförvaring utomhus
2015 - Byte av samtliga hissar
2015 - Renovering tvättstugor
2014 - Nya entréportar samt portlås
2009 - Stamrenovering genom re-lining.
2008 - Installerat bergvärme.
2004 - Renovering av balkonger
2004 - Putsning av fasad
2003 - Omläggning av tak

Övrigt

Förråd hyrs separat av föreningen. Föreningen har övernattningsrum som går att hyra och dessutom en föreningslokal.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid. Därutöver god busskommunikation (till bl a Mörby Centrum och Täby Centrum), bra cykelbanor och närhet till E18.

Närservice

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg. Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter