Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Eskadervägen 40

Näsby Park Täby

1 995 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Eskadervägen 40

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 37,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 00073
Våning -1 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr utgångspris
Avgift: 1 922 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-tv samt bredband
Andel i föreningen: 0,35449%
Andel av årsavgift: 0,36257%
Driftskostnad 3 900 kr/år
varav
El: 1 900 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftskostnad enligt schablon
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1959
Uppvärmning Bergvärme
Energideklaration
Utfärdad den 20 juni 2019
Energiklass: C
Primärenergital: 81 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Hall:

Rymlig hall med platsbyggt garderob.

Kök:

Stilrent kök med gott om arbetsytor samt skåpförvaring. Smakfullt bistrokakel ovan arbetsbänk. Maskinparken består av kyl/frys, diskmaskin samt spis med ugn.

Badrum:

Helkaklat och påkostat badrum med golvvärme samt dusch. Hörndusch med vikbara glasdörrar. Badrumsskåp, kommod samt wc.

Allrum:

Rymligt och ljust allrum med stora fönsterpartier med utsikt mot innergård. Här finns plats för möblering av säng, matbord och soffgrupp. Utgång till bostadens insynsskyddade balkong mot innergård.

Optimal förstalägenhet i populära Näsby Park

+ Insynsskyddad
+ Renoverad
+ Balkong

Varmt välkommen till Eskadervägen 40. Här kommer en bra planerad bostad med balkong mot innergård. Lägenheten har genomgått stora renoveringar och här har du som köpare möjlighet att flytta direkt in utan dyrbara-och tidskrävande renoveringar. Lägenheten tillhör populära Brf Torpedbåten 2 där medlemmarna erbjuds låga avgifter.

Här bor du i direkt närhet till Roslagsbanan som går till Östra Station med anslutning till tunnelbanestation Tekniska Högskolan och Kungliga Tekniska Högskolan samt Sophiahemmet. Bussar i närheten går till Täby Centrum samt Danderyds sjukhus. I Näsby Parks centrum finner du bland annat matvaruaffär med postservice, apotek, klädaffärer, dataservice, hårsalonger, fastighetsmäklare, blomsterhandlare, bokhandel, sko- och nyckelservice, en bank och SATS. I centrum finns även husläkarmottagning, barnavårdscentral, tandläkare samt fysikaliska terapeuter.

Kontakta mäklaren ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-555 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information.

Förening

Eskadervägen 40

Förening

Brf Torpedbåten 2

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen registrerades den 1 december 1958. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 1961 och nuvarande stadgar registrerades 1993-03-15 hos Bolagsverket.

Föreningen har en fastighet som består av 2 flerbostadshus med 11 våningar. Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 10 839 kvadratmeter, varav 9 774 kvm utgör lägenhetsyta och 1 065 kvm utgör lokalyta.

Föreningen upplåter 167 lägenheter och 1 lokal med bostadsrätt samt 2 lägenheter och 3 lokaler med hyresrätt.

Lägenheterna är fördelade på 32 st lägenheter med 1 rum och kök, 125 st 2:or, 4 st 3:or, 4 st 4:or samt 4 st lägenheter som har fler än 5 rum och kök.

Tv och bredband

Föreningen har ett avtal med Ownit som står för internetuppkopplingarna till varje lägenhet med bredbandsuppkoppling på 100mbit/s. Uppkopplingen ingår i avgiften till föreningen. I varje lägenhet finns ett särskilt uttag för denna uppkoppling där en router eller en dator kan kopplas in direkt. Avgiften inkluderar även IP-telefoni. Individuell uppgradering av överföringshastighet till 500-1000 mbit/s kan ske mot särskild avgift till Ownit.

Parkering

Föreningen har två gemensamma garage, ett med infart på övre parkeringen och ett med infart vid den nedre parkeringen. Här finns 16 bilplatser och plats för 6 motorcyklar på två rutor. Föreningen har 14 enskilda garage. Det är dessvärre lång kö till dessa garage. Observera att garagen inte endast får användas som förvaringsutrymme istället för ett förråd. Övriga parkeringsmöjligheter finns längs delar av Eskadervägen samt vid den stora parkeringen nere i Näsby Parks centrum.
Parkeringsplats utan el: 130 kr/mån - Parkeringsplats med el: 196 kr/mån - Garageplats från 389 kr/mån. För information om kö: tel. 08-657 90 90 - Lina.Nilsson@fss.se

Övriga parkeringsmöjligheter finns längs delar av Eskadervägen samt vid den stora parkeringen nere i Näsby Parks centrum.
Föreningen har p-platser med el på den övre parkeringen och p-platser utan el på den nedre parkeringen. Observera att p-platser med el har en 10 A säkring.

Renoveringar - utförda och planerade

2019 - Upplåtelse av fler källarförråd
2017 - Ny cykelförvaring utomhus
2015 - Byte av samtliga hissar
2015 - Renovering tvättstugor
2014 - Nya entréportar samt portlås
2009 - Stamrenovering genom re-lining.
2008 - Installerat bergvärme.
2004 - Renovering av balkonger
2004 - Putsning av fasad
2003 - Omläggning av tak

Övrigt

Föreningen har övernattningsrum som går att hyra och dessutom en föreningslokal. Avgiften för källarförråd som tidigare betalats är borttagen fr o m 1 april 2019.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid. Därutöver god busskommunikation (till bl a Mörby Centrum och Täby Centrum), bra cykelbanor och närhet till E18.

Närservice

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg. Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter