Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Eskadervägen 38, Näsby park

Näsby Park Täby

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Eskadervägen 38, Näsby park

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 65,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 056
Våning 4 av 8, hiss finns
Ekonomi Avgift: 3 542 kr/mån i avgfiten ingår: Vatten, värme, bredband och försäkring genom bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 0,0068%
Andel av årsavgift: 0,66798%
Driftskostnad 4 600 kr/år
varav
El: 2 700 kr
Försäkring: 1 900 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnader utifrån schablon.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1959
Uppvärmning Markvärmepump (el) och värmepump-frånluft (el)
Energideklaration Utfärdad
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Hall
Välkomnade hall med generösa ytor, avhängningsmöjligheter och klinkergolv. Mysig oljekamin för inbjudande och mer levande boende.

Kök
Stort kök med plats för matgrupp. Detta kök ger en villakänsla tack vara detaljerna på luckorna, den stora arbetsytan samt det generösa ljusinsläppet. Köket disponerar ugn, häll, diskho, kyl/frys samt gott om förvaring i skåp och luckor. Ljus träpanel på väggen. Från köksfönstret så ser du ner till Stora värtan.

Vardagsrum
Ljust och öppet sällskapsrum med plats för matbord, stor soffa och arbetsplats för hemmajobbare. Direkt utgång till balkongen som är i västerläge. Moderna färger och träpanel för en unik och varm känsla i bostaden.

Sovrum
I denna lägenhet får du ett mycket stort och rymligt sovrum med garderober längst med hela långväggen. Du har plats med en 180 cm säng och även sängbord på vardera sida om sängen. Även härifrån har du utsikt över värtan.

Badrum
Funktionellt badrum där stamrenovering genom re-lining är gjord 2009. Wc, kommod, dusch med badkar.

Balkong
Balkongen ligger i västerläge vilket ger en fantastisk kvällssol.

Lägenhet med huskänsla med stort kök!

+ Stora tvåan i föreningen
+ Högt upp i huset
+ Genomgående lägenhet - Fönster i två väderstreck
+ Balkong i västläge = Kvällssol
+ Mysig oljekamin centralt i lägenheten.

För mer information om bostaden och eventuella visningar, kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se

Varmt välkommen till Eskadervägen 38. Optimalt planerat boende där allt är planerat in i minsta detalj. Högt belägen bostad med grönskan som granne. Äntligen erbjuds detta charmiga boende med låg avgift i ett av Täbys mest populära område, Näsby Park!

Högst upp i huset finns en sparsamt använd takterrass för föreningens medlemmar, detta är ett perfekt ställe för att sola på eller att titta på nyårsraketer. Runt hörnet finns Centralparken, en stor grönskande park med utegym, tennisbana, hundrastgård, utomhuspool och kolonilotter. I närheten finns också Näsby Slott som alldeles snart öppnar Täbys första spa- och relaxavdelning. Här kan man också äta lunch/middag i vacker Slottsmiljö. Det tar ca 10 minuter att gå till Näsa Äng där strandbad och vackra motionsspår längst med hela viken.

Från Eskadervägen är det kort gångavstånd till Roslagsbanan som går till Östra Station med anslutning till tunnelbanestation Tekniska Högskolan och Kungliga Tekniska Högskolan. Bussar i närheten går till Täby Centrum samt Danderyds sjukhus. I Näsby Park centrum finner du bland annat matvaruaffär med postservice, apotek, klädaffärer, dataservice, hårsalonger, blomsterhandlare, bokhandel, sko- och nyckelservice, bank och gym. I centrumet finns även husläkarmottagning, barnavårdscentral, tandläkare samt fysikaliska terapeuter.

Förening

Eskadervägen 38, Näsby park

Förening

Brf Torpedbåten 2

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen registrerades den 1 december 1958. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 1961 och nuvarande stadgar registrerades 1993-03-15 hos Bolagsverket.

Föreningen har en fastighet som består av 2 flerbostadshus med 11 våningar. Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 10 839 kvadratmeter, varav 9 774 kvm utgör lägenhetsyta och 1 065 kvm utgör lokalyta.

Föreningen upplåter 167 lägenheter och 1 lokal med bostadsrätt samt 2 lägenheter och 3 lokaler med hyresrätt.

Lägenheterna är fördelade på 32 st lägenheter med 1 rum och kök, 125 st 2:or, 4 st 3:or, 4 st 4:or samt 4 st lägenheter som har fler än 5 rum och kök.

Tv och bredband

Föreningen har ett avtal med Ownit som står för internetuppkopplingarna till varje lägenhet med bredbandsuppkoppling på 100mbit/s. Uppkopplingen ingår i avgiften till föreningen. I varje lägenhet finns ett särskilt uttag för denna uppkoppling där en router eller en dator kan kopplas in direkt. Avgiften inkluderar även IP-telefoni. Individuell uppgradering av överföringshastighet till 500-1000 mbit/s kan ske mot särskild avgift till Ownit.

Parkering

Föreningen har två gemensamma garage, ett med infart på övre parkeringen och ett med infart vid den nedre parkeringen. Här finns 16 bilplatser och plats för 6 motorcyklar på två rutor. Föreningen har 14 enskilda garage. Det är dessvärre lång kö till dessa garage. Observera att garagen inte endast får användas som förvaringsutrymme istället för ett förråd. Övriga parkeringsmöjligheter finns längs delar av Eskadervägen samt vid den stora parkeringen nere i Näsby Parks centrum.
Parkeringsplats utan el: 130 kr/mån - Parkeringsplats med el: 196 kr/mån - Garageplats från 389 kr/mån. För information om kö: tel. 08-657 90 90 - Lina.Nilsson@fss.se

Övriga parkeringsmöjligheter finns längs delar av Eskadervägen samt vid den stora parkeringen nere i Näsby Parks centrum.
Föreningen har p-platser med el på den övre parkeringen och p-platser utan el på den nedre parkeringen. Observera att p-platser med el har en 10 A säkring.

Renoveringar - utförda och planerade

2019 - Upplåtelse av fler källarförråd
2017 - Ny cykelförvaring utomhus
2015 - Byte av samtliga hissar
2015 - Renovering tvättstugor
2014 - Nya entréportar samt portlås
2009 - Stamrenovering genom re-lining.
2008 - Installerat bergvärme.
2004 - Renovering av balkonger
2004 - Putsning av fasad
2003 - Omläggning av tak

Övrigt

Föreningen har övernattningsrum som går att hyra och dessutom en föreningslokal. Avgiften för källarförråd som tidigare betalats är borttagen fr o m 1 april 2019.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid. Därutöver god busskommunikation (till bl a Mörby Centrum och Täby Centrum), bra cykelbanor och närhet till E18.

Närservice

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg. Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter