Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Eskadervägen 16, Våning 8

Näsby Park Täby

2 650 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Eskadervägen 16, Våning 8

Antal rum 0 rum
Boarea - kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 8 av 9, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 650 000 kr utgångspris
Avgift: 0 kr/mån
Driftskostnad 4 400 kr/år
varav
El: 2 300 kr
Försäkring: 2 100 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnad enligt schablon
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Dokument

Magisk utsikt från åttonde våningen med sjöutsikt

+ Magisk sjöutsikt
+ Låg avgift
+ Rymlig tvårummare
+ Solid förening

Varmt välkommen till Eskadervägen 16. Nu presenteras något utöver det vanliga. Äntligen en tvårummare i populära Brf Familjehotellet. Och inte nog med det - magisk sjöutsikt från åttonde våningen. Denna lägenhet är en av få lägenheten som föreningen säljer själva. Här kan du avnjuta en milsvid och fantastisk utsikt från samtliga fönster. Bostaden är väldisponerad med stort sällskapsrum, stambytt badrum, matsal och goda förvaringsutrymmen. I lägenheten finns två rymliga klädkammare och externt förråd finns att hyra för medlemmarna.

Här bor du i en populär och solid bostadsrättsförening med direkt närhet till tåg och buss. Apotek, livsmedelsbutik, caféer och restauranger finns runt hörnet med direkt tillgång till hiss utan trappsteg. Föreningen erbjuder medlemmar möjlighet att nyttja övernattningslägenhet, festlokal samt Skyroom med privat takterrass. Kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725-55 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information. Varmt välkommen på visning

Förening

Eskadervägen 16, Våning 8

Förening

Bostadsrättsföreningen Familjehotellet Näsbypark

Allmänt om föreningen

Brf Familjehotellet består av två fastigheter med två hus, ett punkthus på Eskadervägen 8 samt en större fastighet på Eskadervägen 10-16. Föreningen har sammanlagt 200 bostadslägenheter och 18 kommersiella lokaler.
I föreningen finns ett Skyroom med fantastisk utsikt över skärgården och delar av Stockholm. Det finns även en gästvåning med plats för fyra övernattande och en festvåning fullt utrustad med plats för 24 sittande gäster.
För den händige finns en snickarbod utrustad med verktyg och maskiner.
Brf Familjehotellet ligger intill Roslagsbanan som går till Östra Station med anslutning till tunnelbanestation Tekniska Högskolan och Kungliga Tekniska Högskolan samt Sophiahemmet. Bussar i närheten går till Täby Centrum samt Danderyds sjukhus.

I Näsby Parks centrum finner du bland annat matvaruaffär med postservice, apotek, klädaffärer, dataservice, hårsalonger, fastighetsmäklare, blomsterhandlare, bokhandel, sko- och nyckelservice, en bank och SATS. I centrum finns även husläkarmottagning, barnavårdscentral, tandläkare samt fysikaliska terapeuter.

Förråd finns att hyra och det kostar 100 kr/mån. Separat kö och kolla med ansvarig mäklare.

Tv och bredband

Bredband och kabel-tv ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen disponerar 85 parkeringsplatser i garaget under Eskadervägen 8. De boende i punkthuset når garaget via hissen i huset. Här är det separat kö. Föreningens utomhusparkering finns parkeringsplats att hyra.

Föreningens äger dessutom utomhusparkeringen utanför Eskadervägen 8-16 med 135 platser. På denna parkering som också betjänar centrum kan du parkera 3 timmar med p-skiva. Vill du parkera längre kan man som bostadsrättsinnehavare hyra ett parkeringstillstånd för 300 kr/mån som ger rätt att parkera utan tidsbegränsning. Det finns flera handikapprutor på parkeringsplatsen. Till varje lägenhet hör dessutom ett besöksparkeringskort för övernattande gäster.

Renoveringar - utförda och planerade

2008-2010, stambyte i föreningen
2009, renovering av samtliga balkonger
2011-2012, byte av föreningens hissar
2015-2016, byte av plåttaket inklusive 8 st takterrasser på huset Eskadervägen 10-16
2018-2019, fasadrenovering och fönsterbyte samt balkongrenoveringar på huset Eskadervägen 8
2020 Planerat påbörjande av fasadrenovering och fönsterbyte Eskadervägen 10 - 16.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid. Därutöver god busskommunikation (till bl a Mörby Centrum och Täby Centrum), bra cykelbanor och närhet till E18.

Närservice

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg. Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Bilder

Visa alla

HitCounter