Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Eskadervägen 10, Våning 9

Näsby Park Täby

1 795 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Eskadervägen 10, Våning 9

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 21,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 182
Våning 9 av 9, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 795 000 kr utgångspris
Avgift: 972 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-tv och bredband
Andel i föreningen: 0,14072%
Driftskostnad 3 700 kr/år
varav
El: 2 000 kr
Försäkring: 1 700 kr
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1961
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Dokument

Etta högst upp i huset med en avgift på endast 972 kr/mån

+ Högst upp i huset
+ En av Täbys lägsta avgifter
+ Balkong med kvällsol

Varmt välkommen till Eskadervägen 10. Högt belägen etta med balkong i rätt väderstreck. Här kommer du över trädtopparna med eftermiddag-och kvällssol. Samtliga fönsterpartier vetter mot Centralparken och grönområde. Insynsskyddat boende i solid förening. Optimalt boende för dig som söker ditt första boende och här bor du med en låg avgift i en omtyckt förening med gästlägenhet för uthyres, festlokal samt "Skyroom" med privat takterrass som samtliga medlemmar får nyttja. Här finner du tvättstuga och förråd i samma portuppgång.

Lägenheten är belägen i direkt närhet till kommunikationer, restauranger, livsmedelsbutik samt Stora Värtan som erbjuder härliga strandpromenader. Roslagsbanan tar dig direkt in till Tekniska Högskolan på 20 minuter. Kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725-55 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information.

Förening

Eskadervägen 10, Våning 9

Förening

Brf Familjehotellet

Allmänt om föreningen

Brf Familjehotellet består av två fastigheter med två hus, ett punkthus på Eskadervägen 8 samt en större fastighet på Eskadervägen 10-16. Föreningen har sammanlagt 200 bostadslägenheter och 18 kommersiella lokaler.
I föreningen finns ett Skyroom med fantastisk utsikt över skärgården och delar av Stockholm. Det finns även en gästvåning med plats för fyra övernattande och en festvåning fullt utrustad med plats för 24 sittande gäster.
För den händige finns en snickarbod utrustad med verktyg och maskiner.
Brf Familjehotellet ligger intill Roslagsbanan som går till Östra Station med anslutning till tunnelbanestation Tekniska Högskolan och Kungliga Tekniska Högskolan samt Sophiahemmet. Bussar i närheten går till Täby Centrum samt Danderyds sjukhus.

I Näsby Parks centrum finner du bland annat matvaruaffär med postservice, apotek, klädaffärer, dataservice, hårsalonger, fastighetsmäklare, blomsterhandlare, bokhandel, sko- och nyckelservice, en bank och SATS. I centrum finns även husläkarmottagning, barnavårdscentral, tandläkare samt fysikaliska terapeuter.

Förråd finns att hyra och det kostar 100 kr/mån. Separat kö och kolla med ansvarig mäklare.

Tv och bredband

Bredband och kabel-tv ingår i avgiften via Riksnet

Parkering

Föreningen disponerar 85 parkeringsplatser i garaget under punkthuset.
Till föreningen hör ett garage som ligger under Eskadervägen 8. Här är det separat kö. Föreningens utomhusparkering finns parkeringsplats att hyra.

De boende i punkthuset når garaget via hissen i huset. På denna som
också betjänar centrum, kan du parkera 3 timmar med p-skiva. Vill du parkera längre kan du hyra ett parkeringstillstånd för 300 kr/mån som ger rätt att parkera utan tidsbegränsning. Det finns sex stycken handikapprutor på parkeringsplatsen. Till varje lägenhet tillhör ett besöksparkeringskort för övernattande gäster.

Renoveringar - utförda och planerade

2008-2010, stambyte i föreningen
2009, renovering av samtliga balkonger
2011-2012, byte av föreningens hissar
2015-2016, byte av plåttaket inklusive 8 st takterrasser på huset Eskadervägen 10-16
2018-2019, fasadrenovering och fönsterbyte samt balkongrenoveringar på huset Eskadervägen 8
2020 Planerat påbörjande av fasadrenovering och fönsterbyte Eskadervägen 10 - 16.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid. Därutöver god busskommunikation (till bl a Mörby Centrum och Täby Centrum), bra cykelbanor och närhet till E18.

Närservice

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg. Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Bilder

Visa alla

HitCounter