Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Attundavägen 10

Täby Centrum Täby

5 695 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Attundavägen 10

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 104,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 11001
Våning 0 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 5 695 000 kr utgångspris
Avgift: 5 165 kr/mån inkl värme, kabel-tv, bredband samt förråd
Andel i föreningen: 1,812%
Driftskostnad 7 932 kr/år
varav
El: 3 036 kr
VA: 2 496 kr
Försäkring: 2 400 kr
Beräknat antal pers: 3
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2015
Uppvärmning Fjärrvärme och värmepump-frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 13 oktober 2017
Energiklass: D
Primärenergital: 82 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

Hall:

Ljus och rymlig entré med goda förvaringsmöjligheter. Garderobsvägg med skjutdörrar för extra klädförvaring.

Badrum:

Stort, helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Badkar med glasvägg. Tvättmaskin och torktumlare. Praktisk skötbänk med överskåp.

Vardagsrum:

Fantastiskt sällskapsrum i direktanslutning till kök. Plats för större soffgrupp. Utgång till din egna, insynsskyddade uteplats mot innergård.

Kök:

Tidlöst och stilrent kök från Marbodal. Generösa arbetsytor och skåpförvaring. Integrerad diskmaskin, induktionshäll, mikro, varmluftsugn, kyl samt frys. Möjlighet till ett stort matbord för 8-10 personer.

Sovrum 1:

Sovrum intill vardagsrum med plats för säng och skrivbord.

Duschrum:

Ett extra helkaklat duschrum med wc.

Sovrum 2:

Master bedroom med plats för dubbelsäng. Garderobsvägg med skjutdörrar.

Sovrum 3:

Stort sovrum med plats för säng och skrivbord.

Klädkammare:

Rymlig klädkammare intill sovrummen som erbjuder extra förvaring.

Övrigt:

Extern förråd i källaren följer med lägenheten.

Fantastisk lägenhet med stor uteplats mot innergård!

+ Magisk uteplats
+ Genomgående planlösning
+ Centralt läge

Varmt välkommen till Attundavägen 10. Här presenteras en unik bostad med fantastisk uteplats mot innegård. Här har du möjligheten att bo i Täby mest centrala delar med ett helt ostört läge. Bostaden är rymlig och planlösningen är genomgående med fönster i två väderstreck. Bostaden disponerar tre bra sovrum, dubbla badrum samt bra förvaringsmöjligheter. Utöver detta har man en generös sällskapsdel med kök och vardagsrum i direktanslutning till varandra. Tänk dig att ha möjligheten att ha dörren öppen mot en grönskande uteplats en ljummen sommarkväll i centrala Täby. Populär bostadsrättsförening där medlemmarna erbjuds förråd och varmgarage i samma huskropp.

Tänk att du går till Täby Centrum på två minuter, avnjuta en fantastisk måltid och samtidigt komma hem till lugnet och stillheten. Alternativt promenerar du ner till Roslagsbanan på en minut som även tar dig in till Tekniska högskolan på 20 minuter.

Här bor du i direkt närhet till Täby Centrum men samtidigt slipper trafiken, byggnaderna och stressen. Perfekt kombination för dig som vill komma närmre kommunikationer, livsmedelsbutiker, restauranger, systembolag. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-5 55 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information

Förening

Attundavägen 10

Förening

Brf Kavaljeren i Täby

Allmänt om föreningen

Brf Kavaljeren
Brf Kavaljeren är en stabil lågt belånad förening från 2013 som består av 66 lägenheter färdigställda i början av 2015 av JM. Föreningen äger även marken och man är helt befriad från fastighetsavgift t o m 2031. Gemensamma utrymmen: källsortering av sopor, cykel- och barnvagnsrum, fastighets- och rullstolsförråd samt en gästlägenhet. Föreningen har en lugn innergård med bekväma sittplatser och gräsytor. Huset har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta varmvattenförbrukningen. Mätdata samlas ihop centralt och debiteringen sker efter faktisk förbrukning i efterskott genom den ekonomiska förvaltaren. Förbrukningen för tre månader kommer som en separat post på den första avin i varje kvartal. Läs mer på föreningens hemsida www.brfkavaljeren.se

Tv och bredband

Brf Kavaljeren har avtal med Telia om installation av bredband. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar digital-tv, telefon och internetanslutning. Följande ingår: En digitalbox (kollektiv box som tillhör bostadsföreningen och levereras till lägenheten före inflyttning). Observera att digitalboxen är knuten till det avtal som gäller mellan bostadsrättsföreningen och Telia. Abonnemang och telefonadapter som möjliggör upp till fyra telefoner till samma telefonnummer. Internetanslutning med en hastighet på 50/8-100/10 Mbit per sekund.

Parkering

Garage finns i källarplan till en kostnad av 1200 kr i månaden, det finns 56 platser. Separat kö, se föreningens hemsida.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Från 2018-01-01 så sänktes månadsavgifterna med 5% samt att parkeringsavgifterna sänktes.

Överlåtelseavgift

1 150 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Täby Centrum ligger beläget i centrala delarna av Täby Kommun. Området präglas både utav köpcentrum samt bostäder. Täby Centrum är en av Nordens största köpcentrum och här finns allt du kan önska dig. Här finns den underbara kombinationen puls och natur. Ta en promenad i Ensta-spåret eller Stolpaskogen.

Närservice

I Täby Centrum finns 215 butiker, 34 restauranger och caféer. Livsmedelsbutiker, apotek och gym. Läs mer på https://www.tabycentrum.se/

Kommunikation

Från Täby Centrum går både buss och tåg söderut och norrut. Härifrån tar du dig enkelt in till Tekniska Högskolan samt Danderyds sjukhus. Det finns även utomordentliga kommunikationer mot Vallentuna, Hägernäs, Gribbylund, Täby Kyrkby och Åkersberga.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter