Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Arningetorpsvägen 41

Hägerneholm Täby

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Arningetorpsvägen 41

Antal rum 5 rum + Kök
Boarea 136,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Ekonomi Avgift: 4 770 kr/mån Kostnad för värme-, vatten- och elförbrukning samt avfallshantering skall erläggas av bostadsrätthavaren direkt till leverantören. Kostanden för tv, bredband och telefon faktureras från föreningen i samband med månadsavgiften. Grundavgift 4 770 kr/mån + obligatoriskt vattentillägg 250 kr/mån samt TV/Bredband Telia 100 mbit 389 kr/mån vilket resulterar i månadsavgift på 5 409 kr/mån)
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Radhus
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Vattenburen golvvärme NP, vattenburna radiatorer ÖP
Ventilation FTX med värmeåtervinning
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Förråd. Två st parkeringsplatser framför huskroppen.

Nybyggt radhus 2018 i härliga Hägerneholm

+ Brf-radhus i två plan med egen gräsmatta
+ 2 st parkeringsplatser framför huset
+ Barnvänligt område

Bli en del av Täbys nya gröna sköna stadsdel! Fördelat på två plan där det nedre planet fungerar som en stor och öppen sällskapsyta där den centrala delen är köket som bildar kärnan i rummet. Med en stor vacker bänkskiva står du och lagar mat med gästerna runt omkring och köksförvaring i oändlighet. I vinkel finns ett utrymme för matsalsdel framför fönster ut mot framsida tomt. För varma dagar tar ni middagen på uteplatsen som är belägen på huskroppens bakre del. Med sol fram till lunch kan njuta av sköna mornar i solen och härliga kvällar. Intill uteplatsen ligger vardagsrummet och tack vare de enorma fönsterpartiet öppnar det upp sig som en solros på en sommaräng. På nedre plan har ni även badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt ett praktiskt förråd under trappan.

På övre plan är sovrummen samlade tillsammans med ytterligare ett förråd och badrum. Hela familjen kan vara samlad på ett plan och skapar en trygghet i hemmet. Här finns 3 sovrum och ett vardagsrum som går att göra om till ett extra sovrum. Från detta rum kommer man även ut på balkongen som ligger i direkt söderläge.

Utanför dörren kan du parkera två bilar på din alldeles egna uppfart och du har dessutom ett eget förråd för barnens cyklar och reservdäcken!
Så var ligger detta lilla guldkorn om inte i Täbys nya stadsdel Hägerneholm!

Här finns ett rikt friluftsliv med motionsspår, skogsområden och sjöar/hav. Som en egen liten stad finns både gator och parker såväl som lummiga innergårdar. Tänk att kunna gå utanför dörren och ta långa promenader och njuta av alla årets årstider. Gå längs Ullnasjön i vårsolen, njut av sommaren på sandstranden vid Rönningesjön, ströva i skogarna på hösten efter svamp och ta dig ut på Mälaren för en skridskotur på vintern.
I närheten ligger även Rönninge by, där man bl.a. kan klappa getterna och rida på hästarna. För den golfintresserade finns flertalet golfklubbar i området. Parallellt med detta bor du centralt med ypperliga kommunikationer samt ett brett utbud av allt som behövs till vardagen. Ny förskola/skola, idrottshall samt ett uppdaterat Arninge centrum med flertal stora och små butiker som gör att du knappt kommer behöva lämna området! Hägerneholm växer för var dag som går så passa på att blir en del av novationen på störten!

För mer information, kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman - 072 555 02 26

Förening

Arningetorpsvägen 41

Förening

BRF Hägerneholm Park 1

Allmänt om föreningen


Överlåtelseavgiften tas ut av föreningen efter beslut på max 2,5 % av prisbasbelopp. Avgiften betalas av köparen.
Föreningen äger marken.
Det är en äkta förening .
En juridisk person godkänns i föreningen.
Föreningen godkänner delat ägande.

Tv och bredband

Föreningen har ett kollektivavtal med Telia som tecknas enskilt.

Parkering

Varje lägenhet har en egen parkering. Lägenhet 311 har två egna parkeringsplatser.

Renoveringar - utförda och planerade

Det finns inga nylige
Föreningen har inte några avgiftsförändringar planerade.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Den nya stadsdelen Hägerneholm med närhet till vatten, city och park växer fram i utkanten av Täby. En blandning mellan moderna, nyproducerade bostäder med grönskan runt hörnet. Expansivt område där man planerat och bygger nu upp Arninge Rescentrum där även Roslagsbanan står klar under 2021. Läs mer på Täby kommuns hemsida.

Närservice

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan. Snabbuss 608 till Humlegården. Roslagsbanan är beräknad att vara klar från och med 2021.

Parkering

Fri parkering på gatan.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter