Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Åkerbyvägen 388, 3 tr

Täby Centrum Täby

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Åkerbyvägen 388, 3 tr

Antal rum 4 rum
Boarea 90,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 0848
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 4 678 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband, balkongtillägg enkel och förråd.
Andel i föreningen: 0,1241%
Andel av årsavgift: 0,12%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1964
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

Vardagsrum & balkong

Öppet vardagsrum med ett stort fönsterparti som ger lägenheten ett genomgående harmoniskt ljus. Här finns plats för soffgrupp och rummet rymmer större sällskap. Bostaden har genomgående parkettgolv och sober modern färgsättning. I vardagsrummet finns det vacker originalparkett bevarad. Från vardagsrummet nås i enkelhet balkongen som är inglasad (och öppningsbar) och här finns plats för bord och stolar. Markisen kan smidigt dras ned för dig som vill vila från solen.

Kök & matplats

Ett modernt och trevligt kök. Här finns både ljusa och mörka detaljer som på ett smakfullt sätt kombineras. I köket är ugn och micro integrerat. God förvaring erbjuds genom både över- och underskåp. Fullhöjd på både kyl/frys. Induktionshäll.

Sovrum 1

Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord om så önskas. Väggarna är ljusbeige och golvet är i slitstarkt laminatgolv. Här finns plats för garderober och byråer för dig som vill ha mycket förvaring.

Sovrum 2

Detta sovrum används idag som 'master bedroom'. Ljustgråa väggar. Sovrum 1 och 2 har underbar rogivande utsikt mot skogsdungen utanför - fri från insyn.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet ligger intill köket. Här finns bakom dörren en inbyggd enkelgarderob. Även detta rum rymmer dubbelsäng om så önskas. Det kan även användas som kontor alternativt ett extra rum.

Duschrum

Duschrum med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Här finns kommod och spegelskåp som erbjuder en god förvaring. I duschrummet finns också tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, golvvärme samt hörndusch med stilrena glasväggar.

Gäst-wc

Gäst wc med toalett samt handfat med underliggande skåp. Här finns även en spegel. Utanför detta rum finns en inre hall. Här finns Elfa garderober som erbjuder extra förvaring.

Hall

Ljus och välkomnande hall. Här finns plats för förvaring i form av skåp och hyllor. Väggarna och taket är vita, i taket finns belysning i form av spottar och led lampor uppbyggda av lysdioder som kan ha stilren vit färg eller olika ljusspel. Ytterdörren är en säkerhetsdörr.

Förråd

Ett källarförråd tillhör lägenheten.

Perfekt 4rok högst upp i huset - helt fri från insyn

Mitt i Täbys pulserande hjärta ligger denna dröm-fyra som är i mycket gott skick. Bostaden är högst upp i byggnaden vilket gör att du bor på ett tyst och insynsskyddat läge. Inglasad (och öppningsbar) balkong i soligt sydvästläge där du kan njuta av solen och förlänga sommarkänslan under flera månader. Den inglasade balkongen blir som ett extra rum. Bostaden erbjuder också ett renoverat duschrum samt ytterligare en separat WC vilket gör att familjen inte behöver trängas. I bostaden finns tre stora sovrum samt kök och vardagsrum i anslutning till varandra. Här bor du på ett av Täbys bästa lägen med kort gångavstånd till allt du behöver.

För dig som gillar en smidig vardag tar det ca 5 minuter att gå till ett av Nordens största köpcentrum, Täby centrum. Här finns allt du och resten av familjen kan önska dig, förstklassig shopping, flertalet restauranger, caféer, matbutiker, bio, bowling, barer, och flertalet gym. I Täby centrum finns ett stort resecentrum med flertalet buss- och tåglinjer som smidigt tar dig in till Danderyds sjukhus med tunnelbana, Åkersberga, Vallentuna, Sollentuna och Kista. (Du kan också smidigt ta Roslagsbanan in till Tekniska Högskolan direkt från hållplatsen Galoppfältet 2 minuter från bostaden). Parkeringsplats tillhör bostaden.

Åkerbyvägen ligger i ett vackert bostadsområde med nyrenoverade Rosengården precis utanför knuten. Här finns en vacker promenadslinga omgiven av blommor och andra vackra växter. Runt husknuten finns Ensta motionsspår för dig som gillar att motionera. Här finns omkädningsrum, elljusspår, utomhusgym och lekplatser.

I närheten av bostaden finns flertalet välkända gymnasieskolor, Tibble, Åva och Enskilda gymnasiet. Det finns också flera för- och grundskolor på kort avstånd.

Vill du veta mer om bostaden eller försäljningen? Kontakt ansvarig mäklare Johanna Peltomäki 0725550947 alt johanna.peltomaki@mohv.se för mer information

Förening

Åkerbyvägen 388, 3 tr

Förening

Brf Farmen

Allmänt om föreningen

Brf Farmen ligger på Åkerbyvägen i Täby, strax norr om Täby Centrum. Föreningen består av trevåningshus uppdelade på fem rymliga och lummiga gårdar. Nyligen byggdes balkongerna om och förseddes med mycket användbara och eleganta inglasningar.
Föreningen består av trevåningshus uppdelade på fem rymliga och lummiga gårdar. Nyligen byggdes balkongerna om och förseddes med mycket användbara och eleganta inglasningar.
I Brf Farmen finns lägenheter i många olika storlekar, från 1:or på 39,5 m2 till 6:or på 131,5 m2. Lägenheterna är ljusa och välplanerade. Här bor människor i alla åldrar, vilket bidrar till den trevliga boendemiljön.

Tv och bredband

Com Hem är leverantör av kabel-tv. Grundutbudet med 8 favoriter och On Demand ingår i hyran men man har möjlighet att utöka med fler kanaler och/eller mer avancerade boxar som TiVo.
Internetabonnemanget hos Ownit ingår i månadsavgiften och har en kapacitet på 100/100 Mbps. De erbjuder även en uppdatering till 1000/1000 Mbps för 149 SEK/mån, IP-telefoni m.m.

Parkering

Brf Farmen har 1.069 parkeringsplatser, varav 101 är garage och 284 upplysta carports. Dessutom finns parkeringshus för knappt 20 motorcyklar. Samtliga parkeringsplatser har utrustats med motorvärmare, som kan fjärrstyras via telefonen och Internet. Kö till parkering.

Till Farmen hör också 50 avgiftsbelagda gästparkeringsplatser.

Renoveringar - utförda och planerade

Tubus system AB har utfört relining av fastigheternas samtliga avloppssystem under åren 2014- 2016.
Fönsterbytet av samtliga fönster i BRF Farmen utfördes av Mockfjärds AB.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Täby Centrum ligger beläget i centrala delarna av Täby Kommun. Området präglas både utav köpcentrum samt bostäder. Täby Centrum är en av Nordens största köpcentrum och här finns allt du kan önska dig. Här finns den underbara kombinationen puls och natur. Ta en promenad i Ensta-spåret eller Stolpaskogen.

Närservice

I Täby Centrum finns 215 butiker, 34 restauranger och caféer. Livsmedelsbutiker, apotek och gym. Läs mer på https://www.tabycentrum.se/

Kommunikation

Från Täby Centrum går både buss och tåg söderut och norrut. Härifrån tar du dig enkelt in till Tekniska Högskolan samt Danderyds sjukhus. Det finns även utomordentliga kommunikationer mot Vallentuna, Hägernäs, Gribbylund, Täby Kyrkby och Åkersberga.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter