Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Slåtterbalksgatan 21

Åkerbruket Svedala

3 395 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Slåtterbalksgatan 21

Antal rum 5 rum
Boarea 105,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 764-0023
Ekonomi Pris: 3 395 000 kr
Avgift: 4 823 kr/mån inkl. värme, kallvatten, bredband genom fiber samt Tv basutbud från Telia (obligatorisk tillägg om 200kr/mån för avfallshantering)
Andel i föreningen: 4%
Andel av årsavgift: 4%
Driftskostnad 21 337 kr/år
varav
El: 10 200 kr (5200 kWh)
VA: 4 609 kr
Renhållning: 2 400 kr
Försäkring: 4 128 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar I elkostnaden ingår även uppvärmningen.
Stenläggning på framsidan. Baksidan har ett trädäck samt gräsmatta och planterad häck.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Bostadsrättsradhus
Byggnadsår 2018 Nyproducerade radhus av Kärnhem
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Varmt välkomna till Slåtterbalksgatan, ett perfekt boende för barnfamiljen och med bra pendlingsavstånd från Malmö. Bostaden vetter mot en stor gröning där vi har en lekplats ett stenkast från trädgården. Från sovrummen på ovanvåningen har vi utsikt över den nybyggda förskolan, smidigt att ha så nära! Inne i bostaden gjorde nuvarande säljare smarta och exklusiva tillval såsom ett ljusare laserat askgolv som finns genomgående i hela bostaden, bänkskiva i sten, ljust kakel och klinker i badrummen samt en exklusiv takdusch bara för att nämna några. Att de även har låtit bygga ut trallen i trädgården mot gröningen är såklart ett plus i kanten. I vardagsrummet och i köket sitter måttbeställda plisségardiner som medföljer i köpet.

HALL

Gott om förvaring i form av en garderob med skjutdörrar. Ljust klinkergolv och vitmålade väggar.

KÖK

Stilrent kök med vita luckor och en stilfull och rejäl bänkskiva i sten. Bra arbetsyta och generöst med skåp och lådor till förvaring. Plats för matbord för ca 6 personer.

BADRUM 1

Helkaklat med vita kaklade väggar och ett ljust klinkergolv i en varm grå ton. Nuvarande ägare gjorde en hel del tillval såsom ljusare klinkergolv, duschväggar, takdusch samt spotlights.

VARDAGSRUM

Härligt ljust rum med utsikt över trädgården och gröningen. Här har vi gott om plats för både soffhörnan och även matbord om så önskas. Här har vi utgången till trädgården.

ALLRUM

Vi tar oss upp till ovanvåningen. Det första vi möter är allrummet, som idag används till tv-rum. Ljust och härligt rum som med enkelhet kan möbleras till arbetsrum, eller om man behöver ett till sovrum kan man med små medel även göra det.

MASTER BEDROOM

Här har vi gott om förvaring i form av en garderob som löper längs hela väggen med skjutdörrar. I rummet har vi även plats för dubbelsängen. Fönster mot trädgården på baksidan.

SOVRUM 2

Ljust rum med plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbel om så önskas. Här har vi fönster mot bostadens entrésida.

SOVRUM 3

Likt rummet beskrivet ovan vetter även detta rum mot bostadens entrésida. Här inne finner vi även en garderob. Plats för säng, skrivbord och övrig förvaringsmöbel om så behövs.

BADRUM 2

Även detta badrum är helkaklat med ljust grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Inredning såsom badkar, wc, handfat samt spegelskåp.

Radhus på barnvänliga Åkerbruket!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING!

Varmt välkomna till Åkerbruket och till ett radhus som stod färdigt 2018. Här har man gjort smakfulla tillval, luftig och social planlösning som erbjuder oss den mer privata delen på ovanvåningen och de sociala rummen på entréplan. I trädgården har man låtit plantera bärbuskar och ett körsbärsträd. Eftersom vi har trädgård åt både öst och väst har vi många sköna soltimmar på båda sidorna av bostaden, på baksidan har nuvarande ägare även byggt ut trädäcket.

Lugnt och barnvänligt område med en stor gröning på baksidan av bostaden. Parkering för ca 3 bilar precis utanför bostaden.
Längre upp på gröningen bjuds vi på en lekplats, vi har även gångavstånd till både förskola och skola.

Närhet till kommunikationer i form av buss och tåg. Livsmedelsbutik och centrum har vi på en kortare promenads avstånd. Även fotbollsplaner, badplats och idrottshall ligger även dem inom ett behagligt avstånd från radhuset. Här finns många aktiviteter för barn i alla åldrar, och inne i centrum har vi fler affärer och restauranger.

Förening

Slåtterbalksgatan 21

Förening

Brf Odlaren i Svedala

Allmänt om föreningen

Föreningen bildades 2016 och dess fastigheter stod klara 2018. Det finns 25 bostäder i totalt 10 huskroppar uppdelat i både par- och radhus i två plan. På fastigheten finns förrådsbyggnad till respektive lägenhet. Fastigheten ingår i en samfällighetsförening som förvaltar gemensamhetsanläggningar för 4 stycken miljöstationer och 2 stycken lekplatser med tillhörande gångvägar.

FASTIGHETENS SKICK
Nybyggt år 2018, inga planerade renoveringar.

AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
Inga höjningar är meddelade.

TV OCH BREDBAND
Föreningen har ett gemensamt avtal med Telia gällande både tv och bredband. I avgiften ingår tv paket "Lagom". För att utöka antalet kanaler hänvisar vi till Telias kundtjänst.

PARKERING
Föreningen har 6 gästparkeringar. I övrigt har varje bostad antingen carport eller plats för bil på uppfarten.

ÖVRIGT
Fastighetsbeteckning: Svedala 306:298 1 & 2
Tomtens areal: ca 7 187 m2
Lägenhetsareal: ca 2 625 m2

Föreningen har anlitat Bredablick för den ekonomiska förvaltningen. Andra väsentliga avtal: Axcell Fastighetspartner (teknisk förvaltning), Telia (kollektiv 3 play) och E.ON (elavtal avseende volym).

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-11-23. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande ex kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter