Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Vegagatan 23, 3 tr

Centrala Sundbyberg Sundbyberg

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Vegagatan 23, 3 tr

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 86,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1301/241/35
Våning 3 av 6, hiss finns
Ekonomi Avgift: 4 062 kr/mån inkl värme, vatten, hushållsel, grundutbud Tv
Andel i föreningen: 0,90696%
Andel av årsavgift: 0,97524%
Driftskostnad 4 500 kr/år
varav
Försäkring: 4 500 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Enligt schablon
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1970
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 13 januari 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 119 kWh/m² (Atemp) och år
Inbjudande 3:a i Sundbyberg belägen i lugnande kvarter med endast promenadavstånd till närservice och kommunikationer. Planlösningen tillhandahåller stor balkong med fri utsikt, ljus kök med matplats, tilltaget vardagsrum med stora ytor, två sovrum, en klädkammare samt mycket fint badrum.

Hall
Välkomnande entré med möjlighet för avhänging och ytterligare förvaringsmöbler för dem som önskar.

Vardagsrum
Tilltaget och ljust vardagsrum med stort fönster uppdelat i tre delar. Här finns gott om plats för större soffa, mediamöbel samt ytterligare förvaringsmöbler. I rummet finns plats för arbetshörna om så önskas.

Kök
Ljust och trivsamt kök med gott om förvaring och arbetsytor. Köket är delvis original med vissa utbytta detaljer. I köket finns diskmaskin, diskho, fristående spis med häll, fläkt med kåpa samt kombinerad kyl/frys. I köket finns naturlig plats för matbord för ca 4-6 personer.

Sovrum 1
Det stora sovrummet ligger invid köket och har utgång till balkongen. I stora sovrummet finns gott om plats för dubbelsäng samt sängmöbler. I rummet finns garderober.

Balkong
Härlig och spatiös balkong med mycket plats! Här finns gott om plats för bord och stolar eller rottingmöbler. Balkongen är högt belägen har fri utsikt och ligger i syd, syd/väst. Solen balkongen mellan ca 12-17

Sovrum 2
Invid hallen ligger det andra sovrummet. Rummet är rymligt och har plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler.

Klädkammare
Vid ingången till det andra sovrummet finns rymlig klädkammare.

Badrum
Mycket fräscht och stilrent badrum med kakel och klinker. I badrummet finns WC, kommod, spegelskåp med förvaring, badkar med duschvägg handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt
Till bostaden hör förråd i källaren ca 10 kvm, standard. (säljarens uppgift)
Inbjudande 3:a i Sundbyberg belägen i lugnande kvarter med endast promenadavstånd till närservice och kommunikationer. Planlösningen tillhandahåller stor balkong med fri utsikt, ljus kök med matplats, tilltaget vardagsrum med stora ytor, två sovrum, en klädkammare samt mycket fint badrum.

Förening

Vegagatan 23, 3 tr

Förening

BRF Stataren 12 i Sundbyberg

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsförening Stataren 12 är en äkta förening som bildades 2006 och fastigheten byggdes 1970. I föreningen finns 138 lägenheter, varav 11 är hyresrätter, samt 5 lokaler som upplåts med hyresrätt. Av dessa hyrs två lokaler och två förråd på Ursviksvägen 8 av förskolan Karusellen, Sundbybergs kommun och lokalen vid gaveln Vegagatan 21 hyrs av Arneflod Måleri AB. Förrådet på Vegagatan 23 nyttjas för närvarande av föreningen.

I dagsläget (2018-06-04) finns inga beslutade avgiftsförändringar. Under hösten kommer man att installera elmätare i varje lägenhet och elen kommer inte ingå i månadsavgiften utan debiteras individuellt.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns barnvagnsförråd och cykelförråd. Föreningen har två tvättstugor med tillhörande torkrum samt mangelrum. Dessa ligger på Ursviksvägen 8, våning -1 och kan bokas alla dagar, kostnadsfritt. Det finns även en trevlig innergård där det bl a finns en lekplats med en sandlåda samt flera sittgrupper med grillmöjligheter.

Tv och bredband

Comhem som leverantör av kabel-TV. Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften. Bredband finns via Sundbybergs stadsnät. Just nu har föreningen ett gruppabonnemang på bredband från leverantören ObeNetwork fiber 100 mbt/s som ingår i avgiften i 3 år (2019 - 2022).

Föreningens hemsida : https://www.hemsidan.com/stataren12isundbyberg/allmant/maklarinformation/

Parkering

Parkering och laddning av elbilar
Föreningen har 102 garageplatser som hyrs ut mot betalning, 12 av dessa är för MC Aktuell kö status: Bilplats: 7 st i kö, MC plats: 5 st i Kö. (kontrollerat 2020-10-20)
HSB har hand om kölistan, kontakta dem på servicetelefon 010-442 11 00. Kostnad 550 kr i månaden. Det finns annars ganska gott om lediga parkeringsplatser på gatan runt föreningen.

I garaget finns laddstationer för elbil vid varje parkeringsplats. Debitering görs till den som äger garageplatsen via en mobilapp som man kan ladda ner.

Renoveringar - utförda och planerade

2008: Renovering av tak (målning) samt spolning av stammar.
2010-2011: Renovering av tak, nya balkonger, ny ventilation, nya hissar samt ny fasad. Påbyggnad av två våningar med 28 nya lägenheter.
2013: Förstärkning av garaget.
2015: Stamrenovering i den äldre delen av huset, nya maskiner i tvättstugan samt plantering av nya buskar i rabatterna utmed Vegagatan.
2016: Renovering av hyresrätterna, målning av entréer samt uppsättning av ny armatur.
2020: Installation av mätare för individuell varmvattenmätning förbrukning.

Framtida renoveringar:
I dagsläget finns inget planerat, men inom några år kommer garaget att renoveras.

Överlåtelseavgift

1 138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter