Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Vasagatan 17 A-D

Centrum Sundbyberg

3 700 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Vasagatan 17 A-D

Antal rum 2 rum
Boarea 51,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 26-1603
Våning 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 700 000 kr fast pris
Avgift: 3 143 kr/mån
Andel i föreningen: 0,847377061%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2022
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte

Nya bostäder i historisk industrimiljö!

För fullständig information om visningar, köpprocessen och tillgång till bostadsväljaren hänvisar vi till Aros projektsida www.arosbostad.se/fabriksparken

Förening

Vasagatan 17 A-D

Förening

Brf Tråden 2

Tv och bredband

Multimediauttag i alla rum för TV, data och IP-telefoni, undantaget våtrum, klk.

Parkering

Garage finns med tillgång till hiss, garaget är en underliggande 3D-fastighet som ägs av Skandia fastigheter och förvaltas av Parkando.

Övrigt

Fastigheten är ansluten till fjärrvärme, uppvärmning sker via radiatorer med golvförlaga radiatorrör. Fastigheten har ett mätinsamlingssystem för separat debitering av varmvatten och elförbrukning. Ventilationen drivs av ett FTX-system och El är anslutet till jordfelsbrytare, gruppcentral med automatsäkringar finns i respektive bostad.

Till varje bostad tillhör ett förråd placerat i källarplan samt en digitalt låsbar postbox placerad i entrén.

I övrigt finns ett barnvagnsförråd, cykelrum, rullstolsrum, sopsugsanläggning, rum för källsortering samt gemensam tvättstuga.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Fabriksparken är beläget längs med Bällstaån och granne med den prisbelönta Marabouparken. Här blandas tankar om den moderna staden med hantverkskänslan i vackra gamla industribyggnader. Området utgör en ny stadsdel i tre kvarter med bostäder, butiker, kontor och skola - mitt i centrala Sundbyberg. Varje kvarter planeras för att främja ett socialt liv där gårdar och små torg erbjuder möjlighet till kontakt med grannar och närboende.

Närservice

Restauranger, caféer och butiker ligger bokstavligt talat precis runt knuten. Flertalet matbutiker i form av Ica, Willys och Lidl. Här finns också populära restauranger såsom Phils Burger men framförallt den lokala kvalitetsrestaurangen Paul Taylor precis i hörnet.

Kommunikation

Sundbybergs Centrum med kommunikationer som snabbt tar dig till både Arenastaden och Stockholms City på bara minuter. Går regelbundet mot Odenplan och T-centralen. Tvärbanan trafikerar mot Solna Station norrut och Alvik samt Sickla Udde söderut.

Parkering

Parkering finns för Fabriksparkens medlemmar i källaren i garage. Garaget förvaltas av Parkando och ägs av Skandia. De boende sköter själva intresseanmälan till Parkando. I området råder boendeparkering via Sundbybergs kommun med en avgift på 600kr/mån.

Övrigt

Barnomsorg: I Sundbybergs Centrum ligger Ängskolan med grundskola från F-9. I närområdet ligger Lilla Alby skola med verksamhet från förskola till åk 6. Grönområden: Ett par minuters promenad från Sundbybergs Centrum ligger Bällstaån som går ut i Bällstaviken. Strandslingan går att promenera eller cykla längs hela vägen in till stan. Övrigt i närheten: För den motionerande finns Sundybergs simhall med fem simbassänger.

Bilder

Visa alla

HitCounter