Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ursviks allé 21, 2 tr

Ursvik Sundbyberg

2 275 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ursviks allé 21, 2 tr

Antal rum 1,5 rum + Kök
Boarea 46,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1-1204
Våning 2 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 275 000 kr Accepterat pris
Avgift: 2 875 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-TV (basutbud).
Andel i föreningen: 1,9541%
Andel av årsavgift: 1,95%
Driftskostnad 4 200 kr/år
varav
Värme: 2 400 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnader baseras på uppgifter från säljaren. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2017-2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Välkomna till en välplanerad och ljus bostad som enkelt kan göras om till en 2:a. Öppen, social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stor balkong med plats för utemöbler och planteringar. Välplanerat kök med all tänkbar utrustning, stilrent inrett badrum med kombimaskin samt stor sovalkov. Stabil förening med gemensam takterrass om 60 kvm samt garage under fastigheten. Nära till kommunikationer, service, motionsområde och vackra grönområden..

HALL
Välkomnande hall med säkerhetsdörr, ekparkett och vita väggar. Gott om plats för avhängning och ytterligare förvaring genom fler garderober några steg in i lägenheten.

SOVALKOV
Till vänster från hallen finns bostadens rymliga sovalkov med ekparkett, vita väggar och ett fönster. Gott om plats för säng, sängbord samt arbetshörna vid fönstret. Möjligt att med enkla medel skapa ett separat sovrum.

BADRUM
Stilrent badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Inrett med WC, tvättställ, spegelskåp, duschhörna och kombimaskin.

KÖK
Smakfullt kök med ekparkett, vita väggar och öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är inrett med vita, släta luckor och bänkskivor i laminat med kakel ovanför. Utrustat med spishäll, ugn, diskmaskin samt kyl/frys.

VARDAGSRUM
Generöst och ljust vardagsrum med plats för soffa, matplats och övrigt möblemang. Från vardagsrummet når man bostadens soliga balkong.

BALKONG
Härlig och stor balkong med plats för utemöbler och grönska.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett förråd i garageplan.
Av säljaren accepterat pris, kontakta mäklaren för visning!

Välkomna till en välplanerad och ljus bostad som enkelt kan göras om till en 2:a. Öppen, social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stor balkong med plats för utemöbler och planteringar. Välplanerat kök med all tänkbar utrustning, stilrent inrett badrum med kombimaskin samt stor sovalkov. Stabil förening med gemensam takterrass om 60 kvm samt garage under fastigheten. Nära till kommunikationer, service, motionsområde och vackra grönområden.

Förening

Ursviks allé 21, 2 tr

Förening

Brf The Tube

Allmänt om föreningen

Brf The Tube.
Föreningen bildades 2014 och består ett flerbostadshus i fyra våningar med 50 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Huset är byggt 2017-2018 och föreningen äger marken.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns barnvagns- och rullstolsförråd i garageplan som nås med hiss. I garaget finns även 56 st cykelparkeringar i tvåvåningsställ. Det finns även en gemensam takterrass på 60 kvm med pentry och WC intill som medlemmarna kan nyttja. Postboxar finns placerade i entréplan.

Tv och bredband

Föreningen tecknar ett avtal med Telia om fiberanslutning.

Parkering

I föreningen kommer det finns ett garage i bottenplan med 11 platser. Preliminärt kommer en garageplats nyttjas av föreningens poolbil. I övrigt råder boendeparkering i Sundbyberg, ca 300 kr/månad, på utvalda gator i Ursvik.

Övrigt

OMRÅDE
I närheten finns Ursviks motionsspår som erbjuder trevliga och natursköna promenader eller joggingrundor. På vintern prepareras löpspåren till skidspår. Vid motionsområdet finns även utegym, mountainbikespår och fotbollsplan. Efter träningspassen finns det möjlighet att bada bastu i motionsgården.

Du tar dig smidigt och lätt till Bromma blocks, Mall of Scandinavia, Lötsjön samt härliga Hagaparken. Norr om Ursvik ligger Igelbäckens naturreservat med en omväxlande natur av skog, Igelbäcken och öppen mark.

Buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. Buss 540 går från E18 till Bergshamra T-bana och Ulriksdal pendeltågsstation. I framtidsplanerna finns tvärbana planerad med två hållplatser i Ursvik, framtida Ursviks Torg och en vid Norra Ursvik.

Överlåtelseavgift

1 120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Kommunikationer Ursvik nås lättast med buss 504 från Sundbyberg Station, Hallonbergen T-bana eller Rissne T-bana. Precis utanför Ursvik går buss 540 till Bergshamra tunnelbana på röda linjen. I och med expanderingen av Sundbyberg utvecklas kommunikationerna därefter och år 2021 står Ursvik Station färdig på tvärbanan. Barnomsorg, skola I Ursvik finns ett flertal förskolor. För grundskoleelever finns Kymlingeskolan, Älvkvarnsskolan samt Vittra Brotorp i området och närområdet. Närservice Ett flertal stora matbutiker finns i närområdet. I Järvastaden ligger en Icabutik och på andra sidan Enköpingsvägen ligger en välsorterad Coopbutik. I området finns också ett flertal restauranger. Grönområden I närheten ligger Igelbäckens naturreservat med trevliga promenadstråk längs vattenstråk. Övrigt i närheten På Ladugårdsgatan i Ursvik ligger ett antal bikupor för egen honungsproduktion. Där har du chansen att få slunga din egen honung! Ursvik har också ett stort motionsområde med löp- och skidspår samt en motionsgård med utegym, bastu och café.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter